- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
Marharepa
csendes tag
Igazság szerint jó alap, ha jó a lap, alaplapot megint nem fogok cserélni egy darabig és gondoltam a további dolgokra is nyitott legyen a lehetőség, ezért gondoltam a 333DDR re. Most ugyan csak egy 700 as TB m van, de ezt használtan vettem olcsón, amíg nem lesz meg a pézem az XP re vagy akkor már lehet, hogy Thorougbrbbrbrbbr-re, vagy valami ilyesmire :-). a 333DDR pedig már 25 bruttó a 256 os, tehát nem gond a vétele. Csak kérdéses, hogy érdemes-e. Én a Soltek SL75-DRV5 re voksoltam, nagyon érdekelne mi a véleményetek, milyen és pontosan melyik alaplapot ajánljátok?
Nagyon köszönöm! -
Marharepa
csendes tag
Sziasztok, AMD rendszert szeretnék összeállítani és szeretném tudni mibe érdemes ma belefektetni. Milyen chipsetes lapot érdemes venni, vannak e bajok valamelyik chipsettel, érdemes e a 333 as DDR t választani, esetleg elég e még egy jó ideig a 266 os is?
Véleményeteket várom, előre is köszönettel!
Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest