- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
válasz
Janaboy #17579 üzenetére
Szia!
Köszi az ajánlásokat!
Itt a fórumon volt néhány leírás mindkét általam felvetett fülesre. Vártam, hogy hátha kapok néhány friss infót a 2 alanyról. Mivel nem jött, így maradt az általam is jobban preferált Earfun. Most fut rajta az IsoTek, lassan vége, s aztán remélem jól választottam.Még egyszer köszi!
Üdv dm
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Most már nagyon hiányzik a füles.
Ez nem szemrehányás, de erre: [link] nem kaptam ajánlást.
Keresgettem, olvasgattam, de azóta sem találtam elfogadható árban megfelelő ajánlatot a számomra preferált kivitelben.
Így annyival változott a helyzet, hogy a neckband helyett (ha még mindig nincs ajánlás innen) bevállalom a TWS-t. Mivel még nem használtam ilyet, nem tudom eldönteni, hogy pálcikás legyen vagy ne, így jöhet mindkét típus.
Az ár 35e.
Keresem ebben az árkategóriában a legjobb ár-értékarányúakat. Hangzásra, mint írtam a Soundmagic nagyon bejött, de ha nincs összehasonlítási alapotok ezekkel, ez sokat nem segít. Zeneileg gyakorlatilag mindenevő vagyok (metál kivéve). Néha használom telefonálásra is, de nem ez az elsődleges szempont, ANC nélkül is megvoltam eddig.
Amik ez idáig képbe kerültek:
Earfun Air Pro 4 (ennél dicsérik a telefonálás minőségét)
Nothing (a)
Ha még kapok néhány ajánlást, azt nagyon megköszönöm.
Ha lehet a legajánlottabb legyen elől.Még annyi, hogy ehhez a codec mizériához nem nagyon értek?
LDAC, aptx+LDAC, LHDC, multipoint.
Ami biztos, a telefon amivel egyelőre használni fogom egy Xiaomi redmi note 11 pro+.
Hogy a fentiekből mit tud lekezelni nem tudom, keresgettem, de nem tudom pontosan mit keressek. Ha ezt is figyelembe vennétek az ajánlásnál megköszönném.Előre is köszi!
Üdv dm -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Ismét eltelt 3 év, s a Soundmagic fülesem sajna megadta magát. Kezdtem 6 éve egy E10BT-vel, utána jött egy E11BT. Mindkettővel elégedett voltam, bejött a hangzásuk, a tartósságukkal volt inkább gond. Keresném ismét az utódjukat. Tudom ez a kialakítás nem nagyon szerepel a topicban, de most hátha jön valami ajánlás. Idézem magam:
Csak lustaságból preferálom ezt a típust. Állandóan lóg a nyakamban, csak bedugom, ha kell. A tws-t elő kell mindig venni.
35-ért van még E11, de a fentiek miatt, kipróbálnék valami más márkát hasonló árkategóriában.Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
Köszi!
A teszteket természetesen megtaláltam. Egy kis személyes tapasztalatot kerestem volna. Hát igen a tws jobban pörög itt. Nekem valahogy nem jön be. Csak lustaságból preferálom ezt a típust. Állandóan lóg a nyakamban, csak bedugom, ha kell. A tws-t elő kell mindig venni. -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Egy utolsó próbálkozás, s aztán majd döntök valahogy magamtól.
Ezek közül valamelyikkel senkinek nincs tapasztalata:
[link]
Köszi dm -
dm1970
aktív tag
válasz
RedCactus #7734 üzenetére
Köszi!
Sajnos nem ellenőriztem.
Pedig mindent ugyan úgy csináltam.
Akkor nem linkelünk.Harman/Kardon FLY BT
Sennheiser CX 350BT
SoundMagic E11BT
Egy SM E10BT-nek keresem a megfelelő utódját.
Melyiket ajánlanátok inkább?
Képbe került még a JBL/Yurbuds márka, mennyire ajánlott ebben az árkategóriában?Előre is köszi az infókat dm
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Kezdi megadni magát akksi fronton az SM E10BT fülesem. Tudnátok ajánlani valamit helyette, ami hangzásban hasonló? Hasonló kialakítású jól jönne, nekem nagyon kényelmes így hordani.
Árban nem vagyok képben legyen max 30e, ezt pár éve 15körűl csíptem meg.Köszi dm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest