- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fiktivlife
tag
TEsztek és összegzések nézésével telt az elmúlt 2-3 hete. EZért lettem egyre bizonytalanabb. Alapjaiban nem hiszem hogy egy 20 ezres készülék jobb lenne egy 50-60 ezresnél. Ha igy van akkor ott komoly bajok lennének a forgalmazónál vagy a gyártónál !AZért a tippet köszönöm neked de úgy gondolom hogy talán nem ezt a kategóriát keresem. De eddig nem is keresgéltem ebben a kategóriában,gondolván hogy felesleges. De utnáa olvasok
-
Fiktivlife
tag
-
Fiktivlife
tag
Értem én hogy mifo de laikusként mire kellene gondolnom? Google barátom alapján végtelen számú mifo termék van. Ha egy picit pontosítanál azt
megköszönném nekedKözben lineket küldtél. Köszi nézem!
-
Fiktivlife
tag
Ajánlanád másnak is vagy esetleg van ami nem jó benne. Illetve van-e olyan ami mondjuk nálad számításba jöhetne helyette? Jabra T75 nézegttem de nekem annyit már nem ér meg..
-
Fiktivlife
tag
Már biztosan unalmas de én is segítséget szeretnék kérni. Teljesen laikus vagyok a témában. Bár a lypertek tevi megtetszett mert volt alkalmam kipróbálni éaborzasztó jól szól. Viszont volt egy alap háttér sistergés ami rögtön feltünt a próbánál.2 hete nézegetem a fórumokat,véleményket,hozzászólásokat. Mire rábeszélném magam valamelyik fülhallgatóra, mindig jön egy olyan infó ami elveszi a kedvem tőle. Igy minél többféléről olvasok annál bizonytalanobb vagyok. Iphone-nal használnám, szeretem a basszus hangokat és hangerőt. Legyen stabil a kapcsolat és jó az üzemidő. Nem baj ha telefonon kell mondjuk hangerőt állítani. Telefonálás hangminősége egyáltalán szempont. Sporthoz sem használnám.Tehát konkrétan a zene minősége és a stabil kapcsolódás a lényeg. Keret : 50k körül-ig gondolkodom. Kiváncsi vagyok mint ajánlotok a leginkább? Kérem csak olyan írjon aki konkrét tapasztalattal is rendelkezik. Köszi
-
Fiktivlife
tag
Már biztosan unalmas de én is segítséget szeretnék kérni. Teljesen laikus vagyok a témában. Bár a lypertek tevi megtetszett de abból is inkább az új a 2. mert az egynek vannak komoly hiányosságai és háttérzaja,viszont borzasztó jól szól.2 hete nézegetem a fórumokat,véleményket,hozzászólásokat. Mire rábeszélném magam valamelyik fülhallgatóra, mindig jön egy olyan infó ami elveszi a kedvem tőle. Igy minél többféléről olvasok annál bizonytalanobb vagyok. Iphone-nal használnám, szeretem a basszus hangokat és hangerőt. Legyen stabil a kapcsolat és jó az üzemidő. Nem baj ha telefonon kell mondjuk hangerőt állítani. Telefonálás nem szempont. Sporthoz sem használnám.Tehát konkrétan a zene minősége és a stabil kapcsolódás a lényeg. Keret : 50k körül-ig gondolkodom. Kiváncsi vagyok mint ajánlotok a leginkább? Kérem csak olyan írjon aki konkrét tapasztalattal is rendelkezik. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest