- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok! Van most valami BB flash deal Alin vagy valamelyik kínai webshopon amivel 5k környékén értelmezhető fülest lehetne venni? Bogyós kialakításúra gondolnék. Ha nincs még mindig az Edifier X3 a legjobb ár/értek arányú füles?
-
Scarabeus
aktív tag
Ha már itt járunk, Sabbat E12 Ultra kompatibilis minőségi gumiharangot (vagy szivacsot) tudnátok ajánlani ami 1, nagyon maximum 2k? Megéri lecserélni egyátalán a gyárit? Mivel összvissz 16k volt a szerkezetet, nem szeretnék 2kért többért rá illesztéket venni.
-
Scarabeus
aktív tag
Szerintem a túl sok mély is könnyen megoldható EQ-val ugyanúgy, mint a rátekerés. Mondjuk hogy ez 0-ás EQ-val hogy lehet túl sok nemtudom, nyilván én bass head lehetek mert nekem durván rákellett még tekerni hogy jó legyen. Úgy viszont tényleg olyan átütő basszus van benne, hogy 10 pontos.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
cimbi186 #2598 üzenetére
Ezt alátudom támasztani, csak annyit jegyeznék meg, hogy a kapszula első nyitásra jóval masszívabbnak tűnt, mint a Spunkyé, azonban a 3. nyitástól 1 perc után ugyan az a helyzet, hogy egyátalán nem áll meg még teljesen kinyitott állapotban sem. Egyből lecsukódik ha megdöntöm, tehát fogni kell azt is rám nezáródjon miközben veszem ki a fülest...
Legalább ennyiért már lehetne erősebb a zsanér, ha tudnám eskü meghúznám egy csavarhúzóval de akárhogy néztem nem igazán lehet..
Illetve még annyi bár ez biztos egyedi, hogy nekem olyan érzésem van, mintha állandóan kiakarna esni, de csak a jobbfülemből. Játszottam az illesztékekkel is, most rátettem a legkisebbb zöldet és majd meglátom milyen. Az biztos, a bal fülemnél nem érzem ezt, és igencsak messze áll a kieséstől, mert hiába rázom ilyenkor a fejem, hogy na kiesik-e hát nem. Csak attól félek egyszer belezúg a vonat WCkagylóba aztán pápá..
Neked nincs hasonló érzésed?
-
Scarabeus
aktív tag
Srácok megérkezett a Sabbat E12 Ultra. 10 szám 90%os hangerőn meg sem moccant az akkumulátor, ugyanúgy 90%on van mint mikor kivettem a dobozból. A hibás Spunky ilyenkor már rég megfeküdt. Hangzásban rátettem a piros középső gumiharangot, ezzel tökéletes az izoláció és nem akar kiesni a fülemből. Mit mondjak intenzív. Talán intenzívebb mint a Spunky, most gyorsba összehasonlítottam a kettőt. A Spunky mintha nem adna akkor intenzitást illetve teret a zenében, mint a Sabbat. Persze a Spunky már van járatva, hátha a Sabbat is még jobb lesz idővel. Elégedett lehetek úgy érzem.
A Spunkynak meg adtak egy lengyel címet hogy postázzam vissza saját költségen, de csak a lokális posta jó nekik futár semmiképp. Valaki postázott már külföldre vissza? Gondolom egyszerű levélként kéne, nagyjából mennyibe kerülne? Mert tegyük fel 2-3 ezer ft, és 8 ezer ft full refundot adna még vissza is küldeném, mert sajnos így ez hogy 5 számot bír sehogy se jó. Kozben a Sabbaton a 12. megy még mindig meg se moccant a 90% töltöttségről. Ez a normális, ezek után azt tartaléknak is kín lenne használni sajnos.
-
Scarabeus
aktív tag
Na ma reggel afterezésként nyomtam egy kis Dzsúdlót és Enter Shikarit 100%on a Spunkyn, had szóljón. A jobbos kikapcsolt 20 perc után (5 szám). A balos vígan ment tovább.. de ez akkor is nonszensz, sajnos hibásat fogtam ki, már teljesen biztos..
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
RedCactus #2407 üzenetére
Annyit vettem észre a bölcsővel kapcsolatban, hogy a bal oldali füles hamarabb feltölt, illetve nem világít a piros töltés jelzés, míg a jobb oldalin még mindig világít. Ekkor kiveszem-beteszem és újra tölt kicsit de csak percekig utána megint elalszik.
Illetve, ugyebár 2 Tronsmart Spunky Beat Bluetooth eszközt lát a telefonom, gyanítom egyik a baloldali másik a jobb. Elsődlegesen mindig a jobbhoz megy, annak a töltöttsége lemegy félóra múlva 30-40%-ra és elkezd Battery Lowozni. Ha átcsalakozok a másikra, akkor a telefonom a töltöttségnek 100%ot jelez, de ez a lejátszási időt nem hosszabbítja meg, tehát hiába írt még ki pl. 70%ot töltöttségnek akkor is kikapcsolt.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Zoleee83 #2404 üzenetére
Nem okoskodsz, és köszönöm szépen a bíztatást. Mindenképpen csesztetni fogom őket, én ebben a garanciáztatás ügyben már kicsit tapasztalt vagyok sajnos. Csak nem tudom mit várjak el tőlük (ugye a Tronsmart Official Storerol van szó az Alin), de kitartó leszek, és esetleg beszámolok róla, ha sikerült elérni valamit. :)
-
Scarabeus
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget, végülis utánaolvasások után berendeltem a Sabbat E12 Ultrát Geekbuying Cseh raktárból, 1-5 nap szállítással megállt 16 ezer forintban. Most már Paypallal fizettem, tanulva a sima MC-s Alis fizetést a Spunky Beatért.. Az a gond, hogy a Spunky volt 8 ezer ft, ha megvettem volna a Jabrát akkor már összesen 33 ezret költöttem volna TWSre és mégis csak 1et használok belőle. Az már nekem túl sok. Így 16+8 'csak' 24 ezer ft az összes költés. Valamint engem is kicsit zavar, mint blueye kollégát, hogy már régebbi technologiákat használ. Nekem USB-C-s a telóm, nem biztos, hogy minden körölmények között kéznél lenne microUSB a töltéshez. Apropó, ha már itt járunk. Oneplus 30 Wattos 6 Amperes töltővel mennyire lehet a Sabatt bölcsőjét tölteni, nem vágná tönkre?
Plusz nekem a mély, ütős basszus a legfontosabb, azt írtátok ebben pont a Sabbat elég erős, tehát ebből a szemponból is jobb lehet nekem mint a Jabra.
Ha a Tronsmartból nem kapok hibásat akkor nem jutok el idáig, de hát ez van, az hogy fél-1 óránként bölcsőbe tegyem a vonaton egyátalán nem kényelmes. Pedig a hangja elég jó, de hátha a Sabbaté még jobb lesz és az fog bírni 3-4 órát 80%on.
Valahogy megpróbálom még a Tronsmart Storeral garnciáztatni Alin de nem fűzök hozzá sok reményt...
Marad tartalékba, igazából így is jó egy félórás futáshoz vagy rövid zenehallgatáshoz.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
FoLey-v #1710 üzenetére
FoLey-v fórumtárs, üzemidő tekintetében tudnál segíteni Spunky Beatet és az E12 Ultrát összevetve? Ahogy leírtam, az 1 órás Spunky Beat nagyon kevés.. egy 2.5 órás vonatúton 2x is kell töltenem. És egyátalán nem elég 5 percet tölteni 1 óra zenehallgatáshoz mint a termékoldal írta, ugyanis össz vissz 1 óra alatt lemerül teljesen, nem hogy 5 perc töltéssel bírna ennyit. Konkrétan félóra után elkezd Battery Lowzni majd ki is kapcsol. Oneplus 7 Pro, aptX, Apple Music a forrás, 80% hangerő.
Ha a Sabbat hozná a 3 óra folyamatos zenehallgatást 80%on elgondolkodnék a beszerzésén, Spunky megy tartaléknak. A hangzása a Spunkynak számomra nagyon rendben van, de így üzemidővel együtt sajnos nem az igazi..
Itt ha minden igaz megállna 16kban mivel 2% new user is rájön még. [link] Jól tudom 20k környékén szokott menni tehát ez akciónak mondható?
-
Scarabeus
aktív tag
A Tronsmart Spunky sehogy sem bír max töltöttségről 1 óránál több zenehallgatást 80% hangerővel. Igaz hogy 8 ezer forint volt, de ezt így is keveslem sajnos. Nektek is ennyi üzemidő jön ki?
Más: Oneplus Buds fényévekkel több üzemidőt ígér de sajnos Airpods felé pálcikás lesz. Illetve az ára is legalább 2xese ha nem 3xosa lesz a Spunkynak, erről van valakinek valami infója?
A Sabbat E12 Ami a 20ks kategória az mennyit bír egyetlen feltöltéssel folyamatos 80-90-100% hangerővel?
-
Scarabeus
aktív tag
Srácok, van aki használja Andoridon a Spunky Beathez a Tronsmart appot? Nekem valamiért nem találja az app, akkor sem ha csak párosítás van és nem vagyok hozzácsatlakozva, és akkor sem ha már hozzá vagyok és úgy kerestetem.
Aliról rendeltem 25.82 USDért még az official storeból, az én rendelésemkor a neve a terméknek még "Newest Version" most már viszont ugyanez a link "APP verison"hoz vezet 30 USDért Lehet az enyém még régebbi és nem megy az appal?
Az egész amiért kéne nekem az app az az, hogy valahogy nem lehet kikapcsolni a battery low figyelmeztetést? Valójában merült le, csak a telóm úgy érzékeli, és elég idegesítő tud lenni 1 szám alatt 3x.
-
Scarabeus
aktív tag
Egy kis szösszenet a Tronsmart Spunky Beatről:
Csak és kizárólag az aláírásomban lévő telefonommal használom, Apple Music a forrás és Qualcomm aptX a kodek. A hangzással elégedett vagyok, van benne basszus, de nem mondanám, hogy az én ízlésemhez mérten túlságosan is sok, eltudnék viselni többet is, de az valószínűleg már eggyel feljebb lévő liga (Sabat pl.) Hangerőt tekintve tényleg nagyon karcolós ha 100%on megy, tehát az esetek túlnyomó többségében 80%tól nem megyek feljebb és lehet hogy 70%on még többnek hallatszik a basszus mert nem annak a hangerejét csökkenti, hanem a felsőbb tartományokét.
A gumiharangot nekem is le kellett cserélni amit adtak hozzá nagyobbra, azzal tökéletes az illeszkedés számomra, nem akar kiesni a fülemből, használtam már így sétálva jó félórát, futáshoz viszont még nem, de úgy is akarom majd.
Egyetlen negatívumot tudok elmondani egyelőre, aztán további használat során még meglátjuk: 1.5 óra nem is 80, hanem 60-70% közötti hangerőn a battery töltöttsége (mivel jelzi a telefonom) 50%on van, és olyan 40%os akksitól elkezdi mondogatni egy női hang hogy battery low ami elég idegesítő. Nem lehet valahogy kikapcsolni? És ha valóban ennyi az üzemideje természetesen teljes feltöltöttségtől akkor ezt kicsit keveslem, mert 80%os hangerővel nagyon max 2 óra folyamatos zenelejátszást tud produkálni, de inkább 1.5 órát. Mindenkinek ilyen kevés és ez rendben van? A bölcsőbe betéve ha töltöm 10 percet tényleg ad félóra zenelejátszási üzemidőt?
-
Scarabeus
aktív tag
Spunky Beat nekem is megérkezett most, (06.21. vasárnapi rendelés) egyelőre én is töltőre teszem, hogy maxra menjen, a holnapi vizsgám után fogom a napokban beállítani, tesztelni és majd megosztom a tapasztalataimat.
Hű, a töltődoboz teteje elég lazának tűnik, mindenkinek ilyen? Ez ha nem figyelek oda könnyen letörhet úgy érzem, szóval jó lesz majd rá vigyázni. -
Scarabeus
aktív tag
Hű, azért ez elég szignifikáns. Mondjuk valamit valamiért, ha jól látom az Edifieren még microUSB csati figyel, a Tronsmart már type C, na meg a beépített USB-a is nagy fegyvertény tud lenni, ugyanis én laptopot használok túlnyomó többségben és akkor még kábel sem kell, csak rádugom és kész, tölti is.
Egyéni preferencia szerintem, kinek mi a fontosabb, a hangzás tekintetében, viszont az Edifier akkor azt mondod számodra jobb. Oksi, a következő lehet az lesz.Vagy a Tronsmartot odaadom majd tesómnak, és ha lesz valami hasonló alkalmi deal 16-17 dollárért akkor rácuppanok az Edifierre.
-
Scarabeus
aktív tag
Szuper, nekem úton van a Spunky Beat Ali official storeból 8000 forintért.. DPD PL volt írva termék oldalra, de most már DHL-PL trackinget kaptam, igaz még nem él. Most próbáltam visszakeresni ezt az Edifier linket, de nem találom. Nekem a hangerő igencsak fontos, mondjuk az sem baj ha 100%on kell járatni, de persze az Edifier 70%a jóval akku kímélőbb lenne.
Ugye én még 25.82 USDért vettem, azóta felment 29.99re, ráadásul ugyanúgy a lengyel raktárból CAINIAO WAREHOUSE EXPRESS SHIPPING hozná, ami nekem elég kínai.
Remélem jó lesz ez a Tronsmart is a basszus orientált Trap zenéhez, csak ha jóval olcsóbban én is megtudtam venni az Edifiert, ami rááadásul még jobb is, na az lett volna az igazi..
Szerk: megvan a link, de ahogy látam az kb. aznap el is ment, most 25 USDbe kerül, tehát pariba van árban a Spunkyval.
@vond: Látom, köszi. Gratula hozzá, hogy eltudtad csípni annyiért. -
Scarabeus
aktív tag
Helló mindenki, visszaolvasgattam a topikot, de ezt konkrétan nem fejtette ki senki. Akiknek van már Tronsmart Spunky Beatjük elsősorban tőlük kérdezném, hogy mennyire jó a fülhallgató basszus orientált zenéhez (Trap műfaj elsősorban)? EQval kilehet belőle sajtolni egy erőteljes, mély basszust? Vagy 10 ezer forintig más ajánlott erre a felhasználásra? Ha már ilyet vennék, futáshoz is elvinném, arra is jó szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest