- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #17326 üzenetére
Na, amit tapasztaltam a jabbra elite 4 active -al kapcsolatban:
Nincs másik fülhallgatóm, nem vagyok vájtfülü, csak egy átlag zenehallgató (yt, spotify, mp3, filmek)
Könnyen kapcsolódott a telefonhoz (pixel 6 pro) és a laptophoz is.
EQ -val jól lehet személyre szabni a hangzást. (Felvettem tökre a basszust, majd egy bassboost zenét adtam rá. Nagyon durván nyomta a basszust.)
Filmet is lehet vele nézni, bár mintha szinte alig észrevehető csúszásban lenne, de egyáltalán nem vészes, valaki szerintem észre se venné.
Edzőteremben is tökéletesen használható, nem hallatszik az ott játszott zene.
Összességében tökéletesen elégedett vagyok vele. -
-NoVa-
veterán
válasz
aldebaran #17305 üzenetére
Azzal sem lehet nagyon mellényúlni.
Hosszú távon nekem a Sony szivacs eartipjei váltak be a legjobban. Azokkal nincs stabilitási gond, jobban izolál, és a saját lépéseim/futásom sem olyan zajos, mint szilikonnal.
Ha tönkremegy, akkor Sony vagy Comply szivacs lesz az utánpótlás. Használtam mindenféle eartippel, jó a Divinus Velvet, de nem tart úgy, mint a SpinFit Omni / W1 / CP100 trió. Talán a CP100 izolált a legtöbbet ezek közül, de itt visszakanyarodok a lépéseim zajára. Mindig a szilikon volt a gyenge pont a TWS-eknél. Vezetékes IEM-ekkel nincs ilyen bajom, ott a kábel tart és stabilizál a fülem fölött vezetve annyit, hogy ez ne legyen szempont. -
Snoop27
őstag
válasz
aldebaran #17294 üzenetére
Szia, én egy éve használom a Sony Linkbuds S-t de sajnos elhagytam, berendeltem egy Huawei 6i-t, de nem jött be, majd egy Sony C700-at, ami már jobb, de végül mégis maradok a Linkbuds S-nél, s azt rendeltem be, remek a zajszűrése, nem esik ki a fülemből s mivel csak heti 3x használom edzés alatt emiatt nem is fog hamar tönkre menni az aksija, amire többen is panaszkodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest