- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Amúgy ezek a JBL-ek milyenek?
Pl:
JBL Tune Beam
JBL Tune FlexMondjuk egy olyan Jabra elite 4 active-hez viszonyitva?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Janaboy #17268 üzenetére
Igazából ahogy nézem ezek közül mindegyik tudja azt amit én szeretnék. Viszont az Earfunnál azt írják hogy az aktív zajszűrés befolyásolja a hangminőséget. Ez lehet a többinél is így van, de ott nem emelik ki (vagy én nem látom), vagy nem olyan szintü hogy említésreméltó legyen, ezt nem tudom.
A Samsung Buds szimpi lenne (márkahűség 4evah), viszont volt korábban egy Buds Prom, és akárhányszor használtam (akkor még ritkábban), után mindig sebes volt a fülem. Hogy az erős hangtól, vagy magától a kialakítástól azt sajna nem tudom, de fixen ha használtam egyszer...1-2 nap múlva sebes volt a fülem. Ha egy hét múlva használtam megint, rá 1-2 napra ismét sebes volt a fülem.
Most valami pár ezres Xaiomit használok egyébként, azzal nincs ilyen probléma, cserébe ez nincs is olyan hangos, illetve ugye ez a zajszűrést sem tudja. -
Sirandrish
legenda
Heyo.
Telefonhoz szeretnék venni egy fülest. Amit tudnia kéne az az hogy legyen hangos ha azt akarom. Zenehallgatashoz kéne, mert elég sokat ingázok. Amellett jo lenne ha kizárná a környezet hangját, mert napi 2 órát buszozok melóba, és inkább a zenét hallgatnám a busz zúgása helyett.
Viszont az is jó lenne ha hallanám ha valaki épp hozzám szól.Árat nem írok. A fentieket tudja minél olcsóbban. Reményeim szerint 15-25korul már találok ilyesmit. Ha nem, akkor ne halljam ha hozzámszólnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest