- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
Továbbra is teljesen értelmetlenen, ha egy TWS 2 eszközként látszódik. (Nem a te hibád nyilván, csak megjegyzem.)
Az A2DP 1db eszközzel való kommunikációra van kitalálva és soha az életben nem fog kettővel kommunikálni.
Az "aktív" (mind a kettő az) fülesnek tudod megmondani, hogy mit csináljon, a másik teljességgel lényegtelen. -
Fall-N
veterán
Érdemes venni egy dual band ac-s routert. Ha olcsóbb kell van Xiaomi, TP-Link Archer széria. Érdemes meglépni, mert az n-es már elavult és rengeteg 2,4 GHz-s eszköz van, ami egymást zavarja.
Persze csak akkor van értelme ha telefonod és a PC-d támogatja. Bár PC-n meg lehet oldani egyszerűen.
-
SOAD19
addikt
Nekem Huawei P9-em van, és nekem se írja ki a töltöttséget. Viszont, néztem múltkor, felül az állapotikonoknál a bluetooth mellett volt egy kis aksijel álló helyzetben. De most nem látom, lehet, hogy csak akkor jelenik meg, mikor már kezd merülni a füles.
Na, most nézem, meg is jelent, csak emlegetni kellett: [kép]Amúgy, mind a két fülesed szól? Csak, mert, ha jól látom a bal oldala van párosítva, és múltkor nekem ilyenkor, csak a bal oldala szólt.
Nálam nem szerepel a menüben, ez az aptx felirat. Ez mitől lehet, a telefon nem tudja, vagy?
-
pulutodurumo
őstag
Ha nem tesztelő vagy, akkor használod és majd bejáródik, meg közben te is megszokod a hangját. Vagy hagyod menni bármilyen kicsit is változatos zenével, és 20-30 óra után megpróbálsz visszaemlékezni hogy miben változott.
Ha hiszel a homeopátiában, meg az ezotériában akkor valahonnan megszerzed az IsoTek bejárató cédét, és azt engeded rá.
-
szetcsuszott
aktív tag
-
Lavar
aktív tag
Nov. 27-én rendeltem X3-at spanyol raktárból, most 2 órája jött az email, hogy megérkezett az országba. Tehát ma még nem kapom meg, majd csak jövőhéten a postától függően, de 5 munkanap alatt végülis az országba megérkezett. 28-án adták fel egyébként és nekem tegnap még azt mutatta minden tracking site, hogy még Spanyolországban van.
-
patomi
őstag
Miért lenne rosszabb? kicsit más. AKG: picit több közép, picit kevesebb magas, kevesebb részlet(talán, de ez nem is biztos). Néhány dalban kevesebbnek érződik a mély de néhányban határozottabbnak, pontosabbnak mint az x3. Összességében melegebbnek érzem az AKG-t. Az X3 V-b hangzású, de nem rosszabb szerintem.
Nem tudom generációk között van-e különbség, de nekünk csak S8+-hoz kapott AKG van. -
patomi
őstag
Igen kiírja.
DrDobos. Engedd el ezt az aptx mizériát. Sok összetevős játék kicsi eleme. Legszebb, legtisztább hangú tws-em a mifo o5,(o7 még úton) egy db. armatúrával gyönyörűen szól, de hírből sem tudja mi az az aptx. A legnagyobb csalódás meg a fiio fw1 volt knowles armatúrával borzasztó hangolással, de legalább aptx-el.
-
cicur99
tag
Még 2 napig akciós az Alien Secret QCC010 (US20.29 Free Shipping). Jókat olvasni róla. Head-fi-n. Egyesek az X3-nál is jobbnak tartják. Már vettem egyet és most rendelem a másodikat.
Nagyon kényelmes, rendkívül jól szól. A forrás Shanling M2X, FLAc, DSD stb volt. Az X3-al nem tudtam összehasonlítani mert nincs a közelemben senkinek. APTX - QCC3020 chip. -
blueye
veterán
Melyik tipus?
Amugy allandoan valtoznak az arak kinai webshopokban.
Itt nezz korul:
[kulfoldi_rendelesek]
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest