- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
-NoVa- #12839 üzenetére
Ez a repülőn használat azért nyilván sokaknak nem szempont
Lehet repül valaki évente 1-2x vagy még annyit sem, de a posztom lényege, hogy én használtam a half in-ear Haylou GT6-ot repülés közben és rövidebb úton bőven el lehet vele lenni.
Persze ha valaki ki akarja zárni a külső zajokat teljesen, akkor nem. -
Janaboy
veterán
válasz
Soulfly842 #12775 üzenetére
Azért a Live Budsnál sokan írták itt hogy a hangja nem "'kellemes" mármint hívásra igen, de zenére ilyesmire nem.
Számítógéphez is szoktad kötni hívásoknál? ha igen érdekelne majd hogy milyen -
Janaboy
veterán
válasz
Soulfly842 #12769 üzenetére
Annyira nem merültem bele, de mintha mostanában nem lennének róla jó véleménnyel.
-
Janaboy
veterán
válasz
Soulfly842 #12762 üzenetére
Még a Jabra is jó lehet, de nézni kell tesztet, mert az a biztosabb.
-
Janaboy
veterán
Szerintetek amúgy van arra mód hogy egy in ear fülest valami más pluggal half in ear szerűvé tegyünk?
-
Janaboy
veterán
Scarbir oldalán van fent pár új füles tesztje, nézzétek meg hátha érdekes lehet valakinek.
-
Janaboy
veterán
válasz
galervin93 #12577 üzenetére
Ne csak gyorsan googlizz, szánj rá időt, olvasd el az összefoglalót stb.
-
Janaboy
veterán
válasz
zümzümm #12545 üzenetére
Javaslok akkor valamit, vegyél egy Haylou GT6-ot (kb 10eFt) (Soundpeats Air 3 HS jobb hangban egy picit, de az azért drágább) half in-ear vagy egy Qcy t13-at (agybadugós) és nézd meg hogy kényelemben milyen.
Ezek se rossz cuccok és arra jók, hogy kitaláld melyiket viseled el jobban.
Utána ha igényed van, akkor mész feljebb hangban. -
Janaboy
veterán
válasz
zümzümm #12528 üzenetére
Hát sajnos ez ilyen és még tesztelni se lehet csak úgy.
Sok webaruhaz nem veszi vissza 14 napon belül ha használod.
Ha csak a basszus miatt érezted kényelmetlennek lehet más kiegyensúlyozottab fülessel jobb lenne.
Illetve vannak memóriahabos cuccok, amik kényelmesebbé tehetik.Amúgy ezt a Jbl half in eart nem ismerem. Érdemes keresni tesztet, scarbirra felmenni.
Ha telefonálás nem lényeges, én a Soundpeats air 3 at tudom javasolni. Sajna telefonálásban nem túl erős.
-
Janaboy
veterán
válasz
zümzümm #12520 üzenetére
Tényleg eléggé szubjektív, de a második az egy half-in ear, az nem zárja el úgy a hallójáratod, tehát mondhatni azt érezni sem fogod hosszú távon.
De valakinek az agyba dugós sem kényelmetlen sokáig és nyilván azoknak jobb a hangminősége.
És akkor még ott van hogy pálcikás legyen vagy ne stb.
De ennyi pénzért szerintem egy Sony XM4-es jobb vétel (vagyis nem tudom, hogy akciós-e még). -
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz
Prinz Eugen #12426 üzenetére
Haylou GT6 vagy Soundpeats air 3 ha még belefer.
-
Janaboy
veterán
válasz
fehér_ember #12277 üzenetére
Ha összenyomás nélkül bemegy, akkor nem biztos, hogy az legjobb.
Pont az lenne a célja, hogy kitöltse a hallójáratod -
Janaboy
veterán
válasz
-NoVa- #12192 üzenetére
Amúgy annyira fura hogy gyakorlatilag egyik ilyen füles sem alkalmas irodai meeting környezetre, nem értem miért nem csinálnak ilyet.
És akkor még nem beszéltem hogy legyen minőségi, multi point támogatott.
Még a "híres" airpods is hulladék.
Jabratol látnék ilyet vagy Sonytol, de palcikas half-in ear formában -
Janaboy
veterán
Új Jabra ha valakinek érdekes lehet [link]
Most nem jártam utána, de vajon ezen is fizikai gomb van?
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz
HollywoodBoy #11990 üzenetére
Szerintem nem fogsz csalódni
Persze attól függ mik az elvárások -
Janaboy
veterán
válasz
HollywoodBoy #11960 üzenetére
Szerintem a True air hangja jobb mint a Linkbuds. Leginkább abból a szempontból hogy több mély van benne.
A Linkbuds hangja viszont kellemesebb. Nem könnyű ez
Kényelem szempontjabol nekem jobban a fülemben maradnak ezek a pálcikásak.
Egyszerűen a Linkbuds nekem nem marad annyira fixen a helyén, könnyebben el tud mozdulni.
De ebben sok az egyéni preferencia.
Amúgy ha a Linkbuds fixebben állna a helyén, akkor nem adnám el, mert jó volt hallgatni. -
Janaboy
veterán
Mivel viszketett a tenyerem, így megrendeltem a True Airt (kb 20eFt volt amazonról).
Így gondoltam írok egy kis összehasonlítást: Haylou GT6 vs Soundpeats True Air 3 Delux HS (ez már tud LDAC-ot is).Tok: A füleseket a True Air esetén állítva kell beletenni, ez szerintem a Haylounál sokkal jobban meg van oldva, sokkal könnyebb kivenni, mert abban fekve vannak és a száránál tudod megfogni, nem pedig a fejét, amit a füledbe is dugsz. (ez pl akkor érdekes ha koszos a kezed, esetleg kesztyűvel akarod kivenni). GT6-nak viszont csúszósabb a tokja, True air tokja ebben érzésre sokkal jobb. Ennek ellenére a GT6 a nyerő ebben nekem.
Kialakítás: Ugye mind2 half-in ear kialakítású. A True air kisebb, kecsesebb, jobb kialakítású és a fülben is sokkal stabilabban és jobban fekszik. Nem mozdul el könnyen. Ebben nekem a True air nyerő egyértleműen.
Hang: Na ez viszont már érdekes. Először is ami eléggé fontos, a True air sokkal hangosabb tud lenni, mint a GT6, bár nekem az is bőven elég hangerőben. Ami viszont érdekes a kettő között, hogy a True airnek mintha öblösebb, dinamikusabb hangja lenne (nem tudom, hogy ezt hogy kell jól mondani), mintha nagyobb teret adna mint a GT6. Ennek ellenére a GT6-nak sincs oka a panaszra, nekem igazából mind2 nagyon tetszik, tekintve hogy nyitott fülesről beszélünk. Viszont ha nagyon választani kellene, akkor valamiért a True air lenne emiatt az érdekes térhangzás miatt.
Egyéb: GT6-on nem lehet hangerőt állítani, a vezérlés érzékenysége is magas, de hamar meg lehet szokni és teszi a dolgát. Nincs szoftver. Viszont ki lehet kapcsolni a füleseket tok nélkül is (ahogy láttam ezt a True air nem tudja). True airen rögtön ha csak megérinted akkor hangerőt tud állítani, ez elég furcsa elsőre, és kopogtatásra van pause/play. Szoftver ellenére, sajnos ezt nem lehet állítani. Egyelőre ezt a részét még szokom. Abból a szempontból, hogy kisebb a True air, itt érzek némi hátrányt. Amúgy a True air szoftvere elég szerény, van firmware frissités, kapcsolni lehet a game modeot és van equalizer ( de ez elég vérszegény, nem igazán érzem komoly hatását) és kb ennyi.
Összeségében szerintem mind2 nagyon remek füles. A Haylou mellett szól, hogy már 7000 Ft-ért beszerezhető és szerintem annyiért nagyon is jó. Szoktam néha telefonálni is vele és bár biztos nem tökéletes, még olyan nagy panasz nem jött rá.
-
Janaboy
veterán
Buds livenal írjátok többen is, hogy jó nagyon a mikrofonja, meetingre is pcvel? Irodai környezetben is?
-
Janaboy
veterán
válasz
RetroFighter #11869 üzenetére
Én inkább apróról vennék Sony Linkbuds S-et..
-
Janaboy
veterán
Egész jó videó 30+ tws mikrofon tesztje: [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
wrathchild #11695 üzenetére
Soundpeats air 3 (sima, deluxe vagy hs)
-
Janaboy
veterán
válasz
Tajték #11661 üzenetére
Szia
Én a Sony XM3-nál tapasztaltam ilyet pedig az nem alsó polcos típus.
A Sennheiserem (Momentum tws 2) pont eggyel nagyobb hangerő volt képes ami már bőven elég is.
Nézd meg a Sennheiser CX True-t, bár az felette van a keretednek.
Bár a hangját nem ismerem, de nem hiszem, hogy rosszabb mint a Sony -
Janaboy
veterán
válasz
spleenszuru #11576 üzenetére
Gondolom telefonnal nincs ilyen gond.
-
Janaboy
veterán
válasz
spleenszuru #11574 üzenetére
De szerintem ha azt kiveszed, akkor anélkül nem fogsz tudni meetingelni a gépen
-
Janaboy
veterán
válasz
spleenszuru #11548 üzenetére
Earfun még elég új, ha visszaolvasol picit ment a kuponozás itt megállás nélkül
Akkor érdemes keresni mikrofon tesztet a típusokra, amiket kinéztél, mert nem mindegyik szűri a külső zajokat olyan jól.
-
Janaboy
veterán
Scarbir Earfun Air Pro 3 tesztje: [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
spleenszuru #11545 üzenetére
Teams meetingre géppel fogod összekötni?
Azt hiszem olvastam róla és jó cucc, de nézd meg a Sony wf-c500-ast is.
Keress róluk tesztet
Esetleg Scarbiron találsz róluk. -
Janaboy
veterán
válasz
stellaz #11478 üzenetére
Én sok tesztet néztem azzal kapcsolatban, hogy melyik a legjobb ilyen téren és nyilván azt is figyelembe véve, hogy Windows PC-vel / Mac-el melyik működik a legjobban.
Továbbá kényelmes legyen és maradjon is meg a fülemben.Na most arra rájöttem, hogy sok esetben a telefonnal összekötve nem egyező a mikrofon hangminősége, mintha egy géppel kötöd össze (pontosan nem tudom az okát).
Mivel nem szeretem az agyba dugósat annyira, hogy órákig a fülemben legyen és szeretem ha nyitott is (halljam a körülöttem lévőket), kikötöttem a Linkbuds-nál (nem az S) és amúgy ilyen szempontból tényleg nagyon jó, kényelmes, elég jó a hangja, nagyon jó a mikrofonja, de sajnos elcsúszik a fülemben.
Úgy hogy rájöttem, hogy nekem a half-in ear pálcikás a legjobb, a legfurcsább, hogy ebben nem találtam igazán jót, ami egy zajos irodában is jól teljesít mikrofon téren.Huawei Freebudsnál láttam még jó megoldást, de ez az előny csak a saját telefonjával használható ki.
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz
goccer #11465 üzenetére
Nem akarom túl offolni a topikot, de azért már ezt leírom
Szóval ezt írtad:
Az Air S-t elsősorban irodai call-ozásra vettem, míg páromnak a Liberty 3 Pro főként utazás közbeni zenehallgatásra, másodsorban telefonálásra lett beszerezve. Először irodai környezet szimulálás gyanánt leültünk egymástól ~1 méterre és figyeltük, hogy ki mennyire hallja vissza a saját hangját. Az eredmény, az Air S-sel még a nagyon halk, szinte suttogó hangot is vissza lehetett hallani, még a Liberty3 Pro-val a határozottan hangos beszédet sem. Ergo, míg az Air S mikrofonja még a vártnál is jobban teljesítve, semmilyen külső beszéd hangot nem vett fel, a Liberty sajnos szinte mindent, így utóbbi irodai használatra szerintem alkalmatlanTehát ebből nekem az jött le ha egymás mellett ültök és beszéltek, akkor az Air S felvette az összes külső zajt, míg a L3P esetében még ha hangosan beszéltél, akkor szem hallatszott vissza semmi. Utána meg írod, hogy az Air S mikrofonja sokkal jobb és így itt kicsit zavarba kerültem, mert ha belevett minden kis zajt a hívásba, akkor az miért jó?
Remélem így érthető hogy mibe zavarodtam bele.
-
Janaboy
veterán
válasz
goccer #11451 üzenetére
Oke itt valami nem stimmel a szövegben, vagy csak nekem..?
Az eredmény, az Air S-sel még a nagyon halk, szinte suttogó hangot is vissza lehetett hallani, még a Liberty3 Pro-val a határozottan hangos beszédet sem. Ergo, míg az Air S mikrofonja még a vártnál is jobban teljesítve, semmilyen külső beszéd hangot nem vett fel, a Liberty sajnos szinte mindent, így utóbbi irodai használatra szerintem alkalmatlan
Itt valami ellentét van
-
Janaboy
veterán
válasz
dragon1993 #11331 üzenetére
Úgy látom a HS új, nem tudom, hogy ezen a szinten mekkora minőségbeli különbséget tud produkálni az LDAC vs Aptx HD (adaptive) eltérés.
-
Janaboy
veterán
Köszi srácok, még 1-2 napig marad a rang, hogy tudjam módosítani ha eszetekbe jut valami.
Ha nem, akkor egyelőre ennyi -
Janaboy
veterán
Akkor a soundguys-t inkább ne tegyem bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest