- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz ArmanD. #24924 üzenetére
6tb hgst sas vezérlővel 25eft. Nem 100%, ír egy write errort már vagy 4 éve de nem romlott. 200mb/s feletti írás olvasás, 7200rpm.
https://hardverapro.hu/apro/hgst_6tb_sas_hdd_lsi_i9211-8i_vezerlo_kabellel/hsz_1-50.html[ Szerkesztve ]
-
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz ArmanD. #24709 üzenetére
Én most ezzel raktam össze és egy Ryzen 2400G procival apróról videokártya nélkül. Olyan 120 lett a vége, de ha van ház, táp, SSD, akkor 100 alatt kijössz. Félkonfigot, teljes gépet Vega 8-as G-s procival nem találtam. Intel talán több van, azokat nem nézegettem. Most 100Hz-en megy a monitor WQHD, 144Hz-et tud elvileg a Vega 8, csak gondolom be kell állítanom majd rajta. Egyelőre még a régiről írok, nem volt több időm foglalkozni a konfiggal, örülök, hogy elkészült. Alaplapon sokat agyaltam, nem találtam igazán nekem valót, aztán inkább úgy döntöttem, hogy jobb, ha újat veszek, azzal kevesebb a gond. CPU-nál, RAM-nál ritkább a hiba, mint alaplapnál, ha apróról veszem. Nem egy csúcs gép, de nekem is netezéshez, kódoláshoz, videozáshoz kell, semmi extrém dologhoz, arra ott a szerver.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
-
aazimi
tag
válasz ArmanD. #24287 üzenetére
Annyira nem kapkodtam, bár szeretek tőled vásárolni 😉 Jó áron vettem és 3 hó gari is van rá. Persze ha egy húszas körül megválsz az alaplaptól, akkor vevő vagyok rá Ez így nekem 44 ezer volt. Szerintem jó vétel, csak a proci közel harminc körül megy most itt.
PÜ a biztos
-
helkis
veterán
válasz ArmanD. #23878 üzenetére
kerestem én is pár lementett képet:
s478:
ez csak mhz-max setup volt, stabilan nem ment ennyitde ennyit igen: 600-as DDR1 Adata Vitesta ramokkal 1:1-ben!
s1366: itt sikerült átlépni az5ghz-et..
s1155: itt pedig máig a legmagasabb órajelem: 5441,9mhz, 2600k-val:
azóta meg nincs időm erre.. se..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
saril
senior tag
válasz ArmanD. #23839 üzenetére
Mennyit kéne ráfizetnem ha adnék hozzá egy amd 5700 8gb-os kártyát?
Jó az enyém nem XT de ez a gáz hogy az új kártya "csak" 192 bit-es sávszél...[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
aazimi
tag
válasz ArmanD. #23828 üzenetére
GTX 1060 6gb menne bele. Talán egy 1600af procival. Néha játék, egy kis kepszerkesztes, pár perces videók vágása. Bár gondolom nem lenne akkora élmény, mint hddről ssdre váltani. Az i5 jelenleg 4.5ghz-en megy. Talán ki lehetne belőle sajtolni 4.8-at is, de annyira nem erőltetem.
PÜ a biztos
-
aazimi
tag
-
-
-
Male
nagyúr
válasz ArmanD. #23373 üzenetére
Igen, feltettem, és pár másik ember is (pl Cigam). Illetve egy kedves kutyás hölgy is már hívott, hogy sokakat ismer, körülnéz.
Természetesen igen, még adok neki egy kis időt, hogy jelentkezzen, ha nem teszi, akkor irány a rendőrség. Mivel itt sétáltatta a kutyáját, a környéken lakik, meg fogják találni, nem ússza meg.
Ahogy látom, van aki ilyenért 4 év letöltendőt kapott, szóval innen is üzenném neki, hogy ne húzza az időt, hanem jelentkezzen! Nem fogom feladni, időm, mint a tenger jelenleg, és a pénzt sem fogom sajnálni, ha arról van szó... semmi esélye, hogy a lapítással ezt megússza. -
-
-
-
válasz ArmanD. #23142 üzenetére
Nekem nincs pénzem nagyobbra...
Viccen kívül tényleg olcsóbbak a sokmagos xeonok mint a kevesebb magos i7-i9-ryzen-ek. Hátrányuk hogy egy magon gyengék.
A te Ryzen 3600-asod nagyrészt jobb játékra mint a 20 magos xeonom ami jó ha i3 szintet tud olyan játéknál ami kevés magot használ ki. De mivel alig játszom ezért nekem totál mindegy, amikkel nyomom annak meg 10 éves proci is elég lenne.[ Szerkesztve ]
-
válasz ArmanD. #23040 üzenetére
Nekem volt már károm belőle. Neves őstag hitegetett hogy így megvesz valamit úgy megveszi csak szerezzem be. Egyből utal, aztán nem válaszolt majd egy hónapra megint hogy kell aztán megint nem válaszolt. Buktam 20eft-ot rajta meg egy rakás időt, vámolást stb. És persze feketét sem adhattam mert nem jött létre üzlet. Serverworks a tag neve amit bátran kiírtam a csalósban is de semmi szankció nem volt.
-
Joker88
őstag
válasz ArmanD. #22930 üzenetére
de sajnos kellett.. pl OBI -> falfesték plusz konnektorok,plusz a hozzá való ecsetek/hengerek.. Eredmény : közlik nagykegyesen a pénztárnál,hogy kártyával nem tudok ám fizetni,mert nem mindig fogadja el ("központi hiba" ) .. még jó hogy voltak nálam Deák és társai.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
helkis
veterán
válasz ArmanD. #22906 üzenetére
Jó nagy baromság, ez is csak a reklámbevételek miatt kell, hogy nagy legyen a forgalom, lehessen feltolni az árakat..
Ha valaki valamit helyben akar eladni már azt sem lehet normálisan, gyorsan megtenni, persze alkalmazkodunk, de akkor is egy baromság.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
pecccccccca
őstag
válasz ArmanD. #22707 üzenetére
Igen ebay.
Van is. De 5 ezret nem szeretnék egy lemezdarabért fizetni. Van OEM nem festett sima fémszínű 2000ft postával, de akkor meg hagyhatom is akár így ahogy van.
Hátha találok itthon 1-2 ezerért eredetit. Ha nem akkor marad így. Nem azt nézegetem, persze jó lenne, ha teljes lenne az alaplap.Humorban nincs helye tréfának!
-
helkis
veterán
válasz ArmanD. #22638 üzenetére
Azt szvsz nem lehet elvárni a szolgáltatótól, hogy bármilyen magas igényt kielégítsen a routere..
Nekem kell Plex, torrent, ddns, FTP, 2.4+5ghz, stb..
Ezért nálam kell a +router..Ha vezetéken meg tudja oldani a válalt szolgáltatást akkor szvsz rendben van, nyilván törekedhet jobbra, de nem ez az alap.. Csak egy alap WiFi, meg a vállalt min sávszál, a többi ajándék..
Még jó hogy lehet bridge módba kapcsolni.. 😁
bár adhatna helyette egy opti@gigaUtp átalakítót aztán jószél.. Akkor nem kéne +10w-ot elpazarolni óránként."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Kube
senior tag
-
pecccccccca
őstag
válasz ArmanD. #22486 üzenetére
Az egyik ásványi anyagoktól mentes víz a másik pedig egy teljesen szűrt, szennyeződéstől, ásványi anyagoktól és baktériumoktól mentes víz.
Mivel az ioncserélt víz teljes mértékben iható, a desztillált víz meg csak módjával, ezért nem gondolnám, hogy bármi gondja lenne akármelyiket is használja párásításra.Humorban nincs helye tréfának!
-
aazimi
tag
-
válasz ArmanD. #21849 üzenetére
A normális az lenne hogy igazságosan elosszák a tárolókat aki igényt tart rá, arányosan a lakás méretével számolva, persze nem ingyen hanem nm áron arányosan fizetve. Ha meg túl sokan tartanak rá igényt akkor legyen drágább, akinek kell majd fizet érte. Szemetet így nem fognak tárolni. Ha meg nem akarja fizetni akkor visszaadja. Háznak legalább lesz pénze, amúgy is ráférne egy felújítás.
Nem ez a pofa alapú kihalásos akármi, ez senkinek sem jó.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz ArmanD. #21814 üzenetére
Hát akkor bizony buktam. Az zavar igazán hogy már félig teleraktam. Meg most költöztem be így a lista alján indulok. Az viszont gáz hogy nem a lakáshoz kötődik hanem tulajhoz és válltáskor elveszik.
Pedig mondtam hogy fizetnék érte...
Bezzeg az előzö lakáshoz meg volt több tároló is ingyen. (Haszkovó 21)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest