Új hozzászólás Aktív témák
-
aazimi
tag
-
Jefedrin
tag
válasz MasterDeeJay #25175 üzenetére
Nekem gyanús, hogy az marad úgy.
Mivel nem önkormányzati hanem magán út ezért simán el tudom képzelni, hogy a legolcsóbb megoldás mellett döntöttek annak érdekében, hogy lassítsanak ott a gyalogátkelőnél a forgalmon.
Jóvanazúgy. 😃Mondjuk nem tudom mi indokolta ezt az indokolatlan fost oda, mert kb alig páran mentek át azon az átkelőn. Nekem legalábbis 10 alkalomból, hogy kocsival arra megyek kb egyszer kellett megállnom gyalogos miatt.
De így legalább most lehet a kocsikat javíttatni. Nekem szerencsére magasabb az átlagnál a kocsim, de attól még gyök kettővel kell átlibbenni rajta, mert durván nagyot b@asz, ha nem.[ Szerkesztve ]
Margit, ne hízelegj, ne hízelegj. Még a végén nem verlek meg!
-
válasz MasterDeeJay #25175 üzenetére
Pont arra jártam mikor készítették. Bár nem kérdeztem rá, de meglepne, ha pár napon belül nem tennének rá egy bitumen réteget.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ArmanD.
őstag
válasz MasterDeeJay #25151 üzenetére
Nekem van valahol, megkeresem
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
válasz MasterDeeJay #25023 üzenetére
Egyre jobb, most már az IP-t is bannolták. Percenkénti ráfrissítés miatt. Ügyfélszolgálat feloldotta. Most több ember más más ügyfélkapuval és más neten várja hogy legyen időpont.
Az lesz hogy írok programot rá ami automatán foglalja le.
Egyetlen egy időpont volt foglaható, most sikerült. A többi időpont nem volt elérhető azaz kb 5-15s foglalják le a többit. Rákérdezek programozás topikba mik a lehetőségek.[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
válasz MasterDeeJay #25006 üzenetére
A veszprémi NKH-t be kéne szántani és sóval beszórni a helyét.
Az adatokat fogadó hölgy konkrétan mindent megtesz hogy ne kelljen dolgoznia, és mikor önérezetes módba kapcsol a saját jogértelmezése szerint, akkor ügyvédeket és kormányokat felülbirálva akadályoz. A fel nem használt időpontokat direkt nem adják vissza, más megyékben van lehetőség lemondani itt nincs - legalább addig is mehet a herevere.Én is megirtam a programomat de arra figyelni kell hogy minden nepper ül és nyomogatja az f5-t egész nap. Csak nekik a fenti hölgyemény előre elmondja hogy mikor nyilnak uj időpontok. Egyébként ha rendesen összeveszel vele akkor neked is medmondja. Mostanában minden reggel 8 előtt nyitnak egyébként - legalábbis 2 hete igy ment.
Az meg ahogy dolgoznak és a hogyan NE mentalitást követve próbálnak minél több akadályt eléd görditeni minden ügyben - persze a többi nepper akit ismernek vagy fizet vagy nem tudom ott nem szoktak ilyen akadályok lenni. Nekem konkrétan a 30 éves autómhoz a magyar fogralmazótót akarnak szerviz tanusitványokat kérni - nyilván ilyet csak a megbizott szervizek adnak de az direkt nem felel meg nekik, mert csak a xy magyarországtól fogadja el - nehogy dolgolzni kelljen neagyiste felelős döntéseket hozni.
Szánalom egy banda ott az összes első szinten ülő.. Arról nem is beszélve, hogy szándékosan vagy hanyagságból folyamatosan félretájékoztatnak amiért persze felelősségvállalási kötelezettségük nincs. Mert hát mi lehet? Max egy autót bukhatsz..
Má' nem
-
csibe1
addikt
"- Túl sok dolog esett egybe szerencsétlenül"
Ez nem valószínű, inkább az első.
"(ez nyilván felvet bizonyos dolgokat)"
Azok a bizonyos dolgok fent vannak már, csak ha nem botlasz beléjük, akkor igazából nincsenek. Aztán meg mégis csak ott vannak, ha valamit te is intéznél.
Amúgy igen, felvetette a korrupció meg a lepénzelés méretes árnyékát.
Ami eddig nem volt ennyire nyilvánvaló.Amikor időpontra mész, és valahogy még másfél órát várni kell, mert miért is?
Időpontom volt. Aztán ennyi. Ha meg rákérdezek, akkor még én vagyok a bunkó, mert nehogy már érdeklődjek. Ehemm...
Biztos nagyon fontos volt, de inkább zsebbe csekkolt vagy csókos volt valakinél.
Szóval van ez így...Jó (zseb) pénzért mindent is.
Nem véletlenül hirdetik egyes kereskedések, ügyintézők a gyors átíratást.Nem mindenhol találkozni ezzel, de azért néha elgurul a gyógyszer, mert ugye mindig vannak egyenlőbbek az egyenlőknél...
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
szente
addikt
Ha van szabad időd, tanulmányozd a Becsületesnepper erre vonatkozó munkásságát, majd úgy is elmegy a kedved ettől az egésztől.
-
Grave_444
nagyúr
-
ffodi
veterán
válasz MasterDeeJay #24918 üzenetére
Ha nem FE lenne megcsinálnám neked.
Az FE szívás a szerelést tekintve, a pad mérete sem mindig egyértelmű, sokszor szétszedés után derül ki milyen kell. Sokszor a VRAM hőmérséklete jó lesz, de a GPU romlik (van amikor az 1.5 mm-es pad pont nem jó, van amikor a 2 mm-es pont nem jó)."A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
vashal
tag
válasz MasterDeeJay #24911 üzenetére
Használt természetesen és fullhd 60hz. I3 10105 mellé lenne. 3070 a 8gb miatt aggasztó a jövőre nézve bár lehet mire kinövi a vramot addigra az egész kártya teljesítménye kevés lesz. Az amd nem túl erős RT-ben de mivel csak teszteken láttam ilyet azt se tudom menyire kellhet.
-
helkis
veterán
válasz MasterDeeJay #24877 üzenetére
Jön a nyár, kell az extra sarc..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
válasz MasterDeeJay #24875 üzenetére
Délután/este volt? Nem lehet, hogy kicsit előre dolgoztak, és csak mától akciós?
-
ffodi
veterán
válasz MasterDeeJay #24870 üzenetére
Közben megnéztem, és az ajánlás 220 nF, szóval ez validnak hangzik.
Méretre ránézésre 0402, úgyhogy szerintem megoldható.Szerk.: Újat felrakni mindig egyszerűbb, mint egy másikról átrakni.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
válasz MasterDeeJay #24868 üzenetére
Az összkapacitás lehet 220 uF, de azok a kis kondik kizárt, hogy akkora értékűek legyenek. Egyébként csak kiforrasztva érdemes mérni.
-
ffodi
veterán
válasz MasterDeeJay #24866 üzenetére
Másik kártyáról is át lehet tenni, de ha esetleg tudod milyen értékű kondi kell rá, az még jobb.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz MasterDeeJay #24864 üzenetére
Alkatrészed van hozzá, vagy az is kell?
Mennyire sürgős?"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
válasz MasterDeeJay #24846 üzenetére
Gratula! Szép fogás.
-
válasz MasterDeeJay #24808 üzenetére
Elméletileg [Ő] tudja.
-
válasz MasterDeeJay #24792 üzenetére
Cégnél is van egy ilyen ház, de elég macera DVD-t írni vele
-
inf3rno
nagyúr
-
szente
addikt
válasz MasterDeeJay #24774 üzenetére
Az egyik M2 lehet érdekelne, még agyalok kicsit rajta.
-
aazimi
tag
-
ArmanD.
őstag
válasz MasterDeeJay #24711 üzenetére
Jahh néztem is egyet, csak még nem irtak vissza
Öreg vagyok már bohócnak!
-
válasz MasterDeeJay #24672 üzenetére
Semmi, ugyanaz.
Ugyanitt eladó HP alkatrészek bontásbólFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24657 üzenetére
Egyre jobban érdekel, rá kéne állítani egy kamerát és 2-3 rongálást felvenni, aztán mehet is a feljelentés
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24655 üzenetére
Na jó de itt az egész placc, végig a pékségig?
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
t1
addikt
válasz MasterDeeJay #24651 üzenetére
Fotózzátok be a parkolót légyszi, hogy véletlenül se álljak oda.
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24651 üzenetére
Nekem is volt párszor olyan gondolatom hogy oda állok, de akkor kihagyom, bérlek garázst, általában oda rakom, ha már 30-at fizetek érte havonta, használjam is
-
urban racer
senior tag
válasz MasterDeeJay #24639 üzenetére
De van feljebb, ami a parkot nézi, az rálát a kocsikra is. Azt még én raktam fel, biztos működik is. Ha jól emlékszem a kereszteződésben lévő is az első pár parkolóhelyet látja.
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
helkis
veterán
válasz MasterDeeJay #24635 üzenetére
Hamár megkeresedett, akkor a munkájában sem jó már.. megértem a problémáját, De Ez nem jogosítja fel semmire, főleg nem arra, hogy ő legyen a helyi seriff..
Egyszer majd emberére akad, akkor majd átgondolja, hogy megérte-e..
A kamera jó ötlet a kocsiba, térfigyelő nincs arra felé?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24635 üzenetére
Nem gondolom hogy jó a tanításban ha megfenyeget bárkit is azért mert közterületen közös parkolóban valakit odaállt... az ő "szokott" helyére, az ilyen szimplán hülye, már csak azért is fogyatékos amit írtál, NEM TUD VEZETNI, több parkolási kárt okozott már ahogy leírtad, itt az a kérdés mikor lett ennyire életre alkalmatlan, hogy kapott diplomát???
Tanárként el tudta volna mondani úgy is hogy " ne haragudjon azért szoktam ide állni mert nem tudok tolatni, és itt már nagyjából megy, kérem álljon el"
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24633 üzenetére
Tanárnő és fenyeget? azonnal jelenteném a suliban az igazgatónak is, meg készíteni kell róla videó anyagot azt is megmutatnám az igazgatónak... ilyenkor estefelé meg jól fel is képelném egy sötétebb részen...
-
helkis
veterán
válasz MasterDeeJay #24629 üzenetére
Hát ma már szerintem az, nem a hely miatt hanem az emberek degradálódása és újra állati ösztönök előtérbe kerülése miatt (oktatás hiánya, média befolyás, stb.. ) illetve ez a mentalítás a nyerő, mert aki "okos" az meghúzza magát, mert nem akar bajt, utcai harcot..
A Cholnokyn már volt parkolási verekedés valamelyik télen, mert beálltak a kiásott helyére amíg elment boltba az illető.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Diák66
őstag
válasz MasterDeeJay #24629 üzenetére
Nekem is vannak ott nem messze rokonaim. Már költöznének, mert gettósodik az a környék A Jendrassik épületébe jártam 1 évig anno, nem volt vészes akkor még a történet.
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24625 üzenetére
Sosem szabad hagyni, de hasonló esetekben azonnal el kell indítanod a telefonodon a felvételt, és van bizonyítékod, ennyi!
Nem is tudtam hogy itt laksz hozzám közel[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz MasterDeeJay #24625 üzenetére
Szerintem kerüld a konfliktust, mert csak az autó bánhatja... Sajnos vannak ilyen idióták, hagyd rá az egészet. Pár napig tedd máshova az autót, az ilyenek nagyon unatkoznak otthon. Facebook fórumon Cholnoky lakótelepről olvashatni folyton olyan emberekről, akik naponta hívogatják indokolatlanul a rendőrséget és megkeserítik a lakóközösség mindennapjait.
Rám azért hívtak rendőrt, mert szabályosan egyirányú utcában az út szélén parkoltam, direkt nem kapubejáróval szemben (bár ott is lehet, ha megvan a 3 méter vagy mennyi kresz szerint). Az volt a gond, hogy egy IFA b*szással nem tud betolatni a telkére. Jogos, mert tényleg nem tud, viszont kresz szerint én is szabályos vagyok. Na meg egy ismeretlennek honnan kéne tudnia, hogy a baromé a fél utca, értsd az egész terület a háza és udvara előtt teljes szélességben.
A rendőr se tudott mit tenni, szóban figyelmeztetett, ha legközelebb is kihívják meg kell engem bírságolni, mert már tudomást szereztem róla. Aha és ez hova lett jegyzőkönyvezve stb, ha akarom letagadom.
Az igazságérzetem bánta, de ráhagytam.Ugyanitt egy másik szomszéd 3 autóval parkol az utcán, de a kapuval 4 méterrel szemben sem állhatsz, mert az öregasszony nem képes kitolatni. Ezt anyázással üvöltve adták párom tudtára, hogy széttőrik az autómat, ha mégegyszer meglátják ott.
Hozzáteszem vagy 1000nm telke van, ahova az összessel be tudna parkolni.Vannak ilyen hülye helyzetek sajnos és elég nehézkes sokszor a parkolás.
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24596 üzenetére
A Hynix: 3D-NAND TLC
A Micron: 3D-NAND QLC
A Samsung 980: TLC
While TLC NAND flash memory better suits write-intensive workloads due to its higher endurance, QLC NAND flash memory can still be a good choice for certain write-intensive applications, such as streaming media or video surveillance. This is because QLCs offer a high degree of parallelism, which provides faster write speeds.
Overall, QLCs are a better choice for data storage in scenarios where high-density storage and cost savings are the primary considerations, and where the performance requirements are not overly demanding.Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24594 üzenetére
Ez a kettő jobb vagy kb ugyan azt tudja mint egy samsung 980 evo?
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #24580 üzenetére
Szia! Proci szinten AMD? Vagy vga? Nálam Ryzen + nvidia van ;-)
PÜ a biztos
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24529 üzenetére
Ez milyen asztali procinak, inte/amd felel meg, leírnád? vagy esetleg tesztet tudsz linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz MasterDeeJay #24512 üzenetére
3600 C16 után nem lenne rossz, de hűtőt nem akarok cserélni.
Szétbarmolni meg nem szeretném a ramot. -
Rabbitf_24
addikt
válasz MasterDeeJay #24510 üzenetére
Bárcsak beférne a procihűtő alá...
-
ArmanD.
őstag
-
-
helkis
veterán
válasz MasterDeeJay #24451 üzenetére
ilyen nincs, szerintem nem lehet napjában többször árat változtatni, ez nem árutözsde, még.. vagy? aazimi? hogy megy ez? +tesco milyen árréssel dolgozik?
csibe1 - ha felezünk, akkor beszélhetünk róla..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
válasz MasterDeeJay #24451 üzenetére
Szerencsére _még_ nincs akkora infláció, hogy óráról órára változzanak az árak.
-
inf3rno
nagyúr
válasz MasterDeeJay #24436 üzenetére
Tescoban is volt már ilyenem, Serranoi sonkát leárazták talán 7000/kg körülre, aztán 8000/kg áron adták. Még úgy is megérte, mert 12000/kg szokott lenni, meg nem volt kedvem reklamálni. A Sparba én már nem járok, ha visszaolvasol, több helyen is problémásak a boltjaik. Állítólag nem is ők csinálják, hanem koncesszióban van, és nem ellenőrzik elég alaposan, hogy ki kapja meg a Spar nevet.
Ja bocs, most nézem az másik topik, a herendi, móri Sparok mindenképp kerülendőek, de máshol sem fényes a helyzet. Penny, Aldi, Tesco ezerszer jobb.
Ami nekem nem jön be újabban, hogy a Tescoban a nagy ár az a törzsvásárlói kártyásokra vonatkozik, Pennyben is nem a sima akciókra, hanem a törzsvásárlóknak adják csak annyiért. Szerintem ez megérne egy misét a GVH-nál, mert aki nem olvassa el az apró betűt, az simán megveszi abban a hiszemben, hogy akció van.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
csibe1
addikt
Ha van időd, kedved akkor írj egy levelet a fogyasztóvédőknek; hátha rájuk néznek.
Utána talán összekapják magukat.Ezt az árazásdit én is utálom, meg az összevissza akciókat. Valami csütörtöktől, más meg szombattól akciós vagy hétfőtől.
Amúgy valaki már feltalálhatná a digitális árcédulát a polcokra; mert kicsit vicces így a 21-ik században, hogy 3-4 eladó futkározik a boltban másfél-két órát, mert akció van, és cserélni kell a cetliket." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
doc
nagyúr
Anno az ajkai Tescoban futottunk ebbe bele parszor. Ott az volt a reakcio hogy a pultbol hatramentek az eladoterbe, ellenoriztek a kiirt arat, es ha tenyleg nem annyiert kaptuk, akkor visszaadtak KP-van a kulonbozetet, plusz adtak egy ketszaz forintos kupont amolyan "bocsi" gyanant (ez volt jopar eve, akkor 200 forint meg penznek szamitott )
-
nagyharcos
csendes tag
válasz MasterDeeJay #24339 üzenetére
Szerintem ez egy OMRON ZEN. Ez létezik 12 ill 24V relékkel is és soros porton programozható, illetve elméletben van kijelzője is és onnan is bepötyöghető a program. Ilyet használtam 10-15 éve akvárium vezérlésre, akkoriban még elég jó ára volt. A garázsban még nekem is megvan valahol. Bár ez talán csak egy bővítő modul hozzá.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga baja..... Üdv: Adrián
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #24361 üzenetére
Köszi az infót. Akkor majd megnézem ezt az a2000-et. Mert eddig nem volt ilyen a lapjaimon. A mostanin meg van kettő nvme foglalat.
PÜ a biztos
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24352 üzenetére
Ez a rengeteg kínlódás amit beleölsz megéri? Miért nem veszel hozzá egy másik alaplapot? vagy próbálod ezt másik ramokkal?
-
válasz MasterDeeJay #24349 üzenetére
-
helkis
veterán
ez valamilyen PLC lesz. 24v-os relék vannak benne, bal felül tápkártya, középen alul bemeneti modul, jobb oldalt kiemeti modul..
a fedlapon mi van? lehetett egy nagyobb rendszer terepi része, hálózaton rácsatlakozva a nagy PLC-re, mert hiányzik a CPU modul..
valami ilyesmi: [link][ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
Elég vandál lehetett aki kiszerelte hisz csavarkötéssel vannak rögzítve az érvéghüvelyezett kábelek, csak meg kellett volna lazítani a csavarokat
Szerk.: én majd kiderítem neked
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24336 üzenetére
Intel ARC mivel van pariban?
-
ffodi
veterán
válasz MasterDeeJay #24334 üzenetére
Ha a CPU-ban kivételes az IMC, akkor megy 4000 MHz felett, átlagos esetben viszont a 4000 MHz sem szokott menni stabilan.
A fenti leírt beállításokat esetleg próbáld ki, anno én is sokat szívtam a memory training-gel.
-
ffodi
veterán
válasz MasterDeeJay #24332 üzenetére
X299 szereti a B-Die-t, de a 4000 MHz-es RAM órajel nem a belépő kategória, hanem inkább az IMC határa. A legtöbb esetben jó sok feszültség kell a SA-nek hogy egyáltalán bootljon, és akkor stabilitásról még nem beszéltünk.
Legyen vele szerencséd, de 24/7-re szerintem jobban jársz egy 3800 MHz CL14-es beállítással, feltéve, hogy ehhez nem kell 1,5V+ feszültség a RAM-oknak. ...ja, és esetleg kikapcsolhatod a memory traininget (ha lehet), úgy könnyebben bootolsz (vagy emeld a traning/boot voltage értéket, ha lehet).
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24330 üzenetére
A ram a gond, abban a lapban ezek szerint nem jól működik.
-
inf3rno
nagyúr
válasz MasterDeeJay #24240 üzenetére
Én is pont a Vatera szót írtam le másoknak 1-2 órája. Én azt veszem észre, hogy 80%-ban komolytalan az érdeklődő, a maradék 20%-ban vagy alkudni próbál a szerintem amúgy is jó árból, vagy tőlem várja, hogy minden kérdésre választ adjak, ahelyett, hogy bepötyögné a Googlebe a modell típusát, és utánanézne. Nekem erre nincs időm sem energiám. Inkább adom olcsóbban olyanoknak, akik tesznek is valamit a közösségért, és nem komplett analfabéták a témához.
Buliban hasznos! =]
-
doc
nagyúr
válasz MasterDeeJay #24240 üzenetére
Multkor eladtam valamit egy usernek aki csak azert regisztralt hogy a hirdetesemre uzenhessen, email cimet adott.
Sok bizodalmam nem volt a dologban, de vegul sikeresen megvalosult minden, meg csak nem is alkudott -
Rabbitf_24
addikt
válasz MasterDeeJay #24173 üzenetére
Sound blaster AE5 eladó. [link]
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #24135 üzenetére
Szervergépben volt? Alig volt indulás/leállás.
[ Szerkesztve ]
-
-
aazimi
tag
-
5766
csendes tag
válasz MasterDeeJay #24019 üzenetére
Jó ötlet, a hétvégén átgondolom!
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #23987 üzenetére
Igen, sajna nem egyszerű ezekkel a hp gépekkel. Én is azért vettem meg, mert van benne egy e5-1650 V2, ami megy 4,5 Ghz-et, volt benne még 16 GB RAM, táp és gépház. 40 pénz nem tűnt soknak érte. Kapott egy nagy vízhűtést, amivel próbálom majd feljebb tornászni a sebességet még. Illetve van egy csomó ecc reg ramom, azt belepakolom. Sajna a másik lga2011 lapom meghalt pci-e ügyileg. Ez jó megoldásnak tűnt, csak még le kell küzdenem pár akadályt
PÜ a biztos
-
doc
nagyúr
válasz MasterDeeJay #23989 üzenetére
emlekszem mikor Ajkan azert allt egy napig a ceges Dell server, mert a procihuto ventije megdoglott, a sima 800 forintos coolerre pedig kozolte hogy az nem eredeti Dell alkatresz, tehat b@sszuk meg. Ugyhogy rendeltunk 20ezer forintert (15 evvel ezelott!) gyari Dell coolert ami pont ugyanazt tudta mint a 800 forintos, csak ugye benne volt az a kis chip ami elmagyarazta az alaplapnak hogy rajta van egy Dell logo...
-
inf3rno
nagyúr
válasz MasterDeeJay #23987 üzenetére
Ilyen, amikor a kígyó a saját farkába harap. Én inkább összeraktam egy egyedi szervert egy s1151 workstation lapra. Az atom stabil és halk.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #23780 üzenetére
én is így vagyok van egy amd asus 5700-asom 8gb rammal, tökéletes játékokra még a mai napig és a dupláját éri minimum mint amikor vettem... vicc
-
chatran
őstag
válasz MasterDeeJay #23778 üzenetére
2017 elején vettem egy 1060 6gb-t kb 75 ezerért. A mai napig el lehet vele játszani FHD-ban max beállításokkal. Mafia def, Death Stranding és Days Gone, amikkel játszottam mostanában.
Észrevettem, hogy lassan kezdtek csökkenni a 3-ás széria árai, egy 3060 vagy Ti ami válthatná.(G-sync-es a monitor, ezért AMD-t nem vennék) Kérdésem, hogy érdemes most elcseszni 200-210 ezret ezekre vagy esélyes, hogy esnek még?
Tudom, hogy van topikja, de ha már téma volt. -
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #23776 üzenetére
özön éves kártyák mocskos drágán, nem is értem a piacot, tényleg vannak még olyan emberek akik ilyen drágán is vásárolnak sok éves vga-t?
MSI 7770 Ghz edition 1gb gddr5
Legutolsó ismert ár (2014. 04. 25.): 27 200 Ft
Gt530 2gb ddr3 128bit.
Legutolsó ismert ár (2013. 09. 18.): 11 500 Ft
Mocskos mód elszomorít hova jutottunk vga ügyileg is, ilyen árak... meg még ezután mi jön...[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterDeeJay #23745 üzenetére
Itt van egy megoldás(?).
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #23736 üzenetére
ebből a legjobb ami nekem is volt és imádtam a geforce 2 gts, az nagyob baba volt, na meg az anno ati 7000 arról sokat álmodoztam én is
-
Tockos25
tag
válasz MasterDeeJay #23741 üzenetére
Ilyen árai lettek a voodoo-knak is?
Bő 2 éve 15-ért adtam el egy voodoo2 SLI-t!AMD, ATI - the BEST
-
pecccccccca
őstag
Neked mindig lett még pár cucc. 😃
Humorban nincs helye tréfának!
-
_kovi_
aktív tag
Azért ezek szép idők voltak!
Amúgy a Voodoo érdekes, ezen gondolkodom, hogy lehet 3500-as az a modell.
Nekem van 3000-es és 3500-as Voodoo is de a 3500 tuneres mint amit chatran linkelt..
Bár anno volt sok egyéb gyártó aki keverte a ramokat a kártyákra.. -
pecccccccca
őstag
válasz MasterDeeJay #23732 üzenetére
Annyi mindenem lenne mint neked a szobában én is tudnék így unatkozni.
Lehet előkaparom én is a régi cuccaimat és retrózok kicsit.
Múltkor nálad is elkapott megint a szele, annyi minden láttán. 😃[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
helkis
veterán
válasz MasterDeeJay #23732 üzenetére
Ezt is a jetway készítetre?
-
chatran
őstag
válasz MasterDeeJay #23730 üzenetére
Ez biztos, hogy V3 3500? Azon TV tuner is volt, nem?
-
aazimi
tag
-
válasz MasterDeeJay #23727 üzenetére
Baze most nézem hogy az asztali megfelelője GTX950 is ennyibe kerül pedig fele annyi ramja van. Érdekes azt gondoltam hogy a 950-esek ilyen 25-30 körül mennek.
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #23717 üzenetére
Hát akkor csak béna vagyok. Nekem a k4200-zal nem ment, amikor próbáltam. Az m2000-n meg de ☺️ mennyit eszik ez a Tesla? Lehet jövő héten megnézem nálad
PÜ a biztos
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #23707 üzenetére
Átgondolom. A Tesla elméletileg gyorsabb, de cuda 3,5-et tud csak. Meg pl a God of War már nem megy rajt
PÜ a biztos
-
urban racer
senior tag
válasz MasterDeeJay #23699 üzenetére
Ha nem találtál, akkor szólj, asszem belebotlottam egy ilyenbe...
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #23704 üzenetére
Bocsi, nem válaszban akartam küldeni Nekem lehet lesz egy M2000 eladó, de sajna az 40 körül megy, én is annyiért vettem. Gondolkodtam, hogy leváltom egy 1660-ra.
PÜ a biztos
-
aazimi
tag
-
válasz MasterDeeJay #23699 üzenetére
Dell 6tm1c nem jó hozzá?
-
válasz MasterDeeJay #23669 üzenetére
Na akkor újra.
Eladót Jetway 3850 1Gb kártya, nem gyári dobozzal és nem gyári hűtőjével. Igény szerint adom vagy nem adom ahogy tetszik.
https://hardverapro.hu/apro/jetway_3850_1gb_videokartya/hsz_1-50.html
Beszámítok újabb de passzív gyengébb Ati/AMD kártyát. -
helkis
veterán
válasz MasterDeeJay #23671 üzenetére
Vicces.. pedig ez egy valós példája a chiphiánynak, a kínaiak összesöpörték a raktárkészletet, és összelegózták belőle azt amit tudtak, nyilván a kereskedelni láncon is spórolnak ez látszik a dobozon is, és hogy ne kerülhessen a bányászok rigjeibe kizárólag kispolszki motorháztetőn vasárap, vagy 3pálcikás céllövöldében lehet beszerezni..
Miért fake?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
barnam_
nagyúr
válasz MasterDeeJay #23671 üzenetére
Áruld 4730-ként, szerintem úgy működhet.
-
válasz MasterDeeJay #23669 üzenetére
Hát a hírdetésem törölve. Fake kártyát nem rakhatok fel akkor sem ha leírom milyen, gondolom a márka miatt.
-
varmi2
nagyúr
válasz MasterDeeJay #23632 üzenetére
Nincs másik, de most 101x próbálva felment. Most már ki van pipálva a gpu-z-ben az uefi bios.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz MasterDeeJay #23630 üzenetére
Nekem nem megy rá a bios, mi a titkod? azt írja ki, hogy p/n mismach
Ha meg a parancssorból próbálom, akkor invalid command.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
válasz MasterDeeJay #23502 üzenetére
Elkellt!
-
szente
addikt
válasz MasterDeeJay #23481 üzenetére
Nem találtam olyan tápot ami bevethető lett volna, úgy hogy inkább vettem switchcsel együtt.
Azért köszi!Más:
Ethernet csatlakozóra lenne szükségem és jó lenne szálvezetős, mert a simával egyszerűen nem boldogulok. Itt Veszprémben szerintetek kapok valahol?[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz MasterDeeJay #23481 üzenetére
Oksa, körülnézek.
-
szente
addikt
válasz MasterDeeJay #23479 üzenetére
Ha így lesz, akkor szólj, jövő hétig meg aktuális lesz. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magisk
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.