Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz aazimi #25111 üzenetére
A márkói embernél (debybike) én is jártam többször, tényleg nem szimpatikus, ráadásul a bringákhoz se ért annyira mint ahogy előadja, ettől függetlenül jók a beszerzési forrásai, és ki lehet nála fogni jó bringákat korrekt áron, csak értened kell hozzá valamennyire legalább neked ha odamész Meg sűrűn kell nézni a kínálatot persze, mert sokan járnak hozzá.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz helkis #24609 üzenetére
Nekem autodoc-al pozitív csalódás volt hogy nem tudta a szerelő beépíteni amit vettem, vissza tudtam küldeni ingyen, 2-3 héten belül a számlán vol a teljes összeg, mínusz 1000ft.
Egy nem kicsi 2-3 kilós alkatrész 40ezer körüli értékben.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz tDr1v3r #24534 üzenetére
Én lenyomtam ott több mint öt évet, 2013-2018-ig, eléggé függ azért attól hogy milyen csapatba kerülsz de nekem az egyik legjobb munkahelyem volt az elmúlt 23 évben.
Annyi érdekes lehet hogy nekem az itteni termeléshez semmi közöm nem volt, csapattal amibe kerültem bedolgoztunk egy francia telephelynek mérnöki fejlesztő munkát.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Kifejezetten odafigyeltem erre és olyat kerestem ahol áfa ügyintézés mentes szállítás van (áfát egyébként is levonja az ali, csak a posta szívózik hogy beszedjen egy kis zsebpénzt), vámot 150 euró alatt nem kell fizetni.
__Zs__: írd be majd hogy sikerült-e szerezni, a munkahelyemen rá tudok kerdezni de csak 2 hét múlva megyek be legközelebb.
-
Ra3
őstag
válasz __Zs__ #24385 üzenetére
Aliexpressről 100 darab 700ft szállítással együtt.
Daniellában ilyenek esetleg nincsenek?[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Eladó Casio CTK-2000 szinti.
-
Ra3
őstag
válasz pecccccccca #23516 üzenetére
Ha valaki itt nőtt fel, itt van a családja, meg még a hobbija is ideköti az rendben van hogy visszajön.
Én "csak" egyetemre jártam ide meg 10 éve itt dolgozok és én is szeretem a várost, de pl van egy rakat munkatársam akiket semmi nem köt ide, Békésből meg Borsodból jöttek és havi szinten plusz ünnepekkor is visszajárnak ha a családot akarják látni, na őket nem értem hogy miért itt akarnak házat venni, plusz csak részben értem hogy mi küldte így fel az árakat pesti szintre vagy afölé.
Lassan egykét kivétellel a balatonparti településekben is olcsóbban kapsz házat.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz pecccccccca #23514 üzenetére
Igazából Veszprém van eléggé elszállva, gyakorlaitlag pesti árak vannak csak nem tudom mire föl, azért mert itt van a Balaton még nem lesz élhetőbb a város, jobb a közlkedés, több-jobb munkalehetőség, több egyetem stb...
-
Ra3
őstag
válasz thomeef #23508 üzenetére
Ja amúgy brutál mi van Veszprémben ingatlanár témában, szerencsére nem vagyok érintett, csak a munkatársaimat hallgatom mikor sírnak miatta, vagy flexelnek hogy mennyit ér most amit 3 éve vettek.
Redditen volt egy topic, egy zalai srác tette fel a kérdést hogy Veszprém vagy Szfehérvár a jobb célpont ha költözni akar, hát Vp ellen elég sok érvet fel tudtak sorakoztatni, drágább ingatlanok, kevesebb munkalehetőség, szar közlekedés, "nincs nagyon élet" volt amit a leginkább feljött.
Engem az utolsó pl annyira nem is érdekelne így 40 felett, de aztán mikor láttam hogy milyen karácsonyi vásár van Veszprémben (Győrrel vagy Szfvárral szemben) akkor igazat kellet adni ennek is.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz csibe1 #23300 üzenetére
Igen, pc-ről rakom fel a romot, elvileg mennie kéne sd kártyáról is, nekem az nem jött össze többszöri próbálkozásra sem, vezetékkel meg egyből jó lett.
Ha csak ilyen apróbb bajok vannak a lejátszással akkor sztem pc építés előtt mindenképpen nézz egy slimboxot, nálunk egész napos filmezéseket is simán bír zökkenőmentesen, netflix, yt, kodi, mindegy.
Mondjuk kodiból nem a legutolsó van fent, hanem a leia egykét kiegészítő miatt.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz csibe1 #23298 üzenetére
Igen slimbox-al használom, próbáltam a gyári aliceux-es változatot is, de nekem nem tűnt túl erősnek, mondjuk ott duálban volt egy CE-vel, az lehet hogy nem segített rajta.
A mókolás alatt csak annyit értettem hogy kell az USB burning tool+FW, és egy olyan usb kábel aminek mindkét vége male type-A.
Persze aki benne van ezekben annak ez semmi extrát nem jelent, csak azért írtam mert aki out-of box használni akarja annak ez lehet hogy már olyan szint amit nem akar megugorni.Netflixre az Aidan's rom-ból származó változat jött be, ezen kívül SmartTubeNext meg kodi van fent, ezzel mindent tud ami nekem kell.
Régebbi S905x-es gépeim is vannak 1 giga rammal, azokon 7-es alapú Aidan's rom van, azok is elég jól mennek ugyanezekkel az appokkal.
Ezek nálunk régebbi, nem túl jó, vagy idővel a frissítésekkel lebutuló smart funkciókkal bíró tévéknél üzemelnek, 10ezer forint alatti beruházással gyakorlatilag veri egy új tv funkcionalitását, és pl a 8 éves Samsung C650-nek még mindig olyan képe van hogy egymás mellé téve simán hozza egy 200ezer környéki mostani tévé szintjét, szóval nincs sok értelme lecserélni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz csibe1 #23296 üzenetére
+1, nekem S912-es Tanix TX9s van, a gyári android gagyi ezért sokáig Libreelec volt rajta, de szerencsére az oroszok portoltak rá elég jó androidot, netflix, reklámmentes yt, kodi meg egyszerűbb
játékok mennek rajta frankón, gyakorlatilag gyorsabb mint a 250ezres Sony tv droidja, plusz frissítve is sokkal gyakrabban van. Sajnos már nem nagyon lehet kapni, én 8ezer környékén vettem még gearbestről, utána meg aliról.
Persze kell némi mókolás, de semmi extra, egy ezer forintos kábelt kellett csak venni, meg egy progit felrakni pc-re.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Sziasztok, érdeklődnék hogy van-e valakinek olyan Lenovo laptopja amiben L09N6D16, vagy L09S6D16 akksi van, amit biztosan tudok hogy az Y560 és az Y460 amikben ez volt.
Annyi segítségre lenne szükségem hogy van egy új akksi amit nem tölt a gép, azt szeretném kipróbálni hogy másik gépben működik-e, vagy a laptopon döglött be a töltés.
Első használatkor kivette a benne lévő töltést de tölteni nem tudja, a régi aksija teljesen gatya, azon sem látszik hogy tölt-e.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Sziasztok, keresek nyák forrasztásban jártas embert, egy 8 lábú mikrokontrollert kellene cserélni egy pici lapon.
-
Ra3
őstag
Új Huawei Mate 20 Lite- 2 év hivatalos magyar garival gari.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz szmatyi93 #22291 üzenetére
7-8000ft-ért már egész jókat lehet venni, passzív , keveset fogyaszt, jól beállítva nem melegszik, CEC-en a tévé távirányítójával megy, CE-re rengeteg kiegészítő van, jó a közösségi támogatottsága.
Ha lenne itthon egy pc filmnézésre akkor se biztos hogy azt használnám.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Eladó új, 2 év garis, független dualsim teló: Motorola G6
-
-
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
Én meg vagyok velük elégedve, a legolcsóbb, 2700ft-os 100/50-es csomag nekem bőven elég mindenre, korábban modultechnikás voltam, mikor a té megvette őket sok szenvedés volt, az online játékok nagyon gázul akadtak és nem bírták megoldani hogy legyen rendes ping, akkor mentem át a pr-hez, ugye amiből meg digi lett.
Itt jó a ping is (~5ms), és az elmúlt 2 évből nem rémlik hogy egyébként bármi gond lett volna, anyáméknál, tesóméknál szintén digi van, nem volt eddig semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz vashal #20546 üzenetére
Az hogy nem kell box, hanem bemegy az antennakábel a tévébe, és már ott is van a fullhd digitális adás, rendes csatornainfóval meg programfüzettel, már ha tudja a tévé a dvb-c-t. Azt ők a központban beállítják hogy melyik csatornákat láthatod a csomagod alapján.
Nálunk Ajkán amúgy a tréhóm mellé kellett a digi, mert a té jó drága volt de legalább szar míg nem volt konkurencia.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Van egy csomag 18650-es védett akksim, zsír új, hosszú lett a lámpába, ezért beszerzési áron 4500-ért eladó. Samsung, eredeti, gearbestről származik, műanyag tokjában.
Mondjuk ahogy nézem azóta olcsóbb lett ott is, de ez már itt van helyben''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz MK VII #19703 üzenetére
Jó tudni hogy van itt a környéken is hozzáértő órás, árat tudsz mondani mondjuk egy hét-nyolc éves 5-ös Seiko teljes szervizelésére, beállítására? (jöhet privátban is).
Plusz érdekelne hogy ha van új órám ami siet napi 15-20 mp-et (Orient Curator) gondolom azon is tudtok állítani hogy valamivel pontosabb legyen? Igazából ha napi 10 alá lehetne szorítani már azzal elégedett lennék.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz szente #19274 üzenetére
A kérdésre nem tudom a választ, de azt tanácsolnám hogy utánvétellel csak akkor küldj bármit ha a vevő nagyon megbízható, mert ha nem veszik át akkor a visszaszállítás árát is rádveri a posta, amellett hogy a feladást is te fizetted ugye.
-
Ra3
őstag
válasz thomeef #19204 üzenetére
Kíváncsi leszek a hosszútávú tapasztalatokra, én Ajkáról járok Veszprémbe melózni, és a Poppe-s csapat egy részével együtt dolgoztam más munkahelyeken itt Ajkán, ismerősöktől még mindig hallok ezt-azt...
A közlekedés most Herend környékén macera az útépítés miatt, másról én nem tudok mert busszal járok mivel elég jók a járatok, és a legtöbb arra megy, meg ott áll meg ahol nekem a legjobb .
Amúgy gépészmérnökként nem dolgoztál Veszprémben? Szerintem ott azzal elég könnyű munkát találni, vannak cégek dögivel.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Valakinek nincs 500w környékén eladó tápegysége?
-
Ra3
őstag
válasz ArmanD. #19066 üzenetére
Ezekre mind van válasz a játék hivatalos topicjában, szóval felesleges máshol jelenteni, a PH szerint minden rendben. Például az egynapos reg benne is van a játékszabályban, semmi más feltétel nincs, csak hogy be legyél regelve. Amúgy fogalmam sincs hogy pl. azt hogy szűrik ki ha valaki csinál egy kamu accountot, ip szűrés itt nem nagyon lehet célravezető.
-
Ra3
őstag
válasz ArmanD. #18897 üzenetére
Szerintem ha körültekintő vagy akkor nem érhet meglepetés, például postázás csak előre utalás után, de a személyes átvétel a legtisztább ekkora értéknél. Utánvéttel például nem ajánlott feladni, mert ha nem veszi át akkor is fizethetsz a postának.
Mindenesetre a fent leírt körülmények miatt extra óvatos lennék.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Ennek igencsak nagy a valószínűsége
Amúgy a bejáráshoz annyit, nekem van olyan kollégám akivel itthon 300m-re lakunk egymástól, bent egy irodában, ugyanazon a területen dolgozunk, de mégis kényelmesebb külön, busszal járni.
Mondjuk ehhez kell az is hogy azon a vonalon különösen jó a buszközlekedés.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz RaPiDsHaRe #18702 üzenetére
gyalog, 10 perc alatt, egymás mellett van a kettő, megkérdezel valakit és útba igazít.
-
Ra3
őstag
válasz RaPiDsHaRe #18697 üzenetére
Ezt is érdemes megnézni [link], az állatkertnél van.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz RaPiDsHaRe #18697 üzenetére
Érdemes megnézni a veszprémi várat, Balatonfüred-Tihanyba még talán könnyű eljutni busszal, azok is szépek.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz vviktor1 #18622 üzenetére
konkrétan mit szeretnél tudni?
van rá egyébként saját topic, ott nagy valószínűséggel minden kérdésedre választ találsz.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
Van egy eladó karórám ha valakit érdekel, vadi új, tegnap kaptam meg, de mire ideért már megtetszett egy most megjelent 2014-es darab, ezért most megpróbálom eladni:
[link]
Ha helyben el tudom adni akkor még egyezkedhetünk az áron kicsit
Itt vannak az egyéb tulajdonságai, a képen jobban látható számlap, plusz a hazai ára:
[link][ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
ja bocs, Renault S.A.
Mostanra náluk sok autóban az alapfelszereltség része, vagy valami csomagban olcsón adják.
Jellemzően ezek összetettebb rendszerek, de fenti linken leírt rablásgátló pl. egy műszerfal alá rejtett mágneses kapcsolóval (nincs kívül semmi nyoma) elég jónak hangzik, és árban is baráti.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
nem pont ugyanaz, csak hasonló, de árban szerintem olcsóbb:
[link]
Az ilyen kulcskártyás megoldás amit írtál azért ennél valószínűleg drágább utólag beépítve. Az RSA-kban van ilyen gyárilag az olcsóbb kategóriában (persze nem az alap felszereltségben), de ott csak kártya van, ha közel mész a kocsihoz akkor ki tudod nyitni, belül meg van neki egy tálca vagy férőhely ami figyeli a meglétét, a kulcs helyén meg start-stop gomb.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Daniel Alves #18451 üzenetére
na én is toltam egy pü-t a témában, már beszéltünk az ajkai topicban is
-
Ra3
őstag
válasz MasterDeeJay #18288 üzenetére
Erre készülhetünk ha lesz még egy-két kör a rezsicsökkentésben. Ingadozik, esetleg időnként elmegy az áram, de spórolsz havonta 500ft-ot. Én megértem az EON-t, a lakossági áramszolgáltatás már amúgy is régóta veszteséges, majd ha kellőképpen lenullázódott a cég, állambácsi kivásárolja aprópénzért és hirtelen minden csudaszép és jó lesz lásd MÁV, BKV stb...
Én még emlékeszem rá hogy a 80-as években ez mindennapos volt télen, nem kívánom vissza, de úgy látszik nem kerüljük el.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Az 1.8-as dízel széria az abszolút a mélypont a Fordnál az elmúlt öt év kínálatából, szerintem azt mindenképp el kéne kerülni. Egyik munkatársam a nyáron vett 2007-es 1.6-os TDCI Focus-t, neki még nem volt vele baja, de a kollégák már megvígasztalták hogy idő kérdése.
De úgy nagy általánosságban is sok gondot hallok ismerősöktől márkától függetlenül a nagynyomású dízelekről, nekem szerintem ilyenem sose lesz. Tudom hogy csábító az alacsony fogyasztás meg a nagy nyomaték, de mérlegelni kell hogy a szervízköltségek meg a plusz problémák mellett összességében mennyivel jársz jobban.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
-
-
Ra3
őstag
válasz szmatyi93 #17777 üzenetére
Mi múltkor Tihanyban a levendula ház mellett parkoltunk, ott már nem kell fizetni, viszont magát a házat szerintem nem biztos hogy érdemes megnézni. Ha felmentek az apátsághoz onnan mindenfelé vezetnek szépen kiépített utak, azok közül válasszatok, a neten is van róluk leírás.
-
Ra3
őstag
Nála érdeklődj, veszprémi, az aprón ugyan csak AKG-t hirdet, de van nála egy rakás Sennheiser is, minden fajta, pc-s, fej és fülhallgató is. Igaz hogy nem mind új, de a legtöbb új állapotú (szerintem) bemutató darab, a bolti ár fele-harmada környékén.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz ArmanD. #17762 üzenetére
A nikotinos lötty van betiltva, maga a cigi nincs. A magyar webshopokból csak akkor érdemes rendelni ha sürgősen kell valami, egyébként erre legjobb hely a fasttech.
10-14 nap alatt itt van tőlük bármi regisztrált levélben, nekem 8 nap a rekord, a magyar árak fele-harmada minden.
szerk.: ja hogy Veszprémben, azt passzolom....[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Valakit érdekelne egy jó állapotú AKG K450?
2 hónapja vettem itt Veszprémben használtan, de sajnos az én fülemhez úgy tűnik hogy nem jó a supra-aural kialakítás (ez a kisebb fajta ami ráfekszik a fülre). A hangzása amúgy brutál, ezért is halogattam idáig, hátha hozzászokik a fülem, de sajnos 1-2 óra használat után nekem már kényelmetlen.
Egy kábel van hozzá, megy egy tok, amiben összecsukva nagyon kis helyen elfér.
Ára 8k.Nem az enyémről készült a kép de ilyen:
-
Ra3
őstag
válasz vashal #17349 üzenetére
Itt Ajkán is van Digi, három helyen is használjuk a családban és meg vagyunk vele elégedve, 3990-ért 50+ csatorna, 20 megás net, plusz másodperc alapú telefon.
A DVB-C alapból jön antennakábelen plusz díj nélkül, olyan tévével ami tudja (gyakorlailag minden 3 éves vagy fiatalabb lapostévé) mindenféle doboz, meg plusz távirányítótól mentesen lehet nézni digitálisan, jópárat akár fullhd-ben is. Ellenfélként csak a tréhóm van amiről váltottunk mindenhol, drágább is, meg kevesebb is van benne mindenből.
Mielött ez bejött nem nagyon tévézem de lassan visszaszokok rá[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz H_Anita #17227 üzenetére
Ez biztos így van, külföldön dolgozókkal már régebben beszéltem, viszont több mint 12 évet lenyomtam szerszámgyártásban, és tudom hogy a tehetséges nc marósok általában itthon is meg vannak annyira fizetve hogy pár tízezerért nem biztos hogy váltanak, főleg ha az adott munkahelyen jól érzik magukat, és még esetleg helyben is van.
-
Ra3
őstag
válasz Bandi31 #17222 üzenetére
ez az amit ide biztos nem fog beírni, ő akkor kap pénzt ha odaviszi az embereket, aki magától sétál be az után nincs jutalék
egyébként ezen a területen nem könnyű embert találni, aki régóta nyomja annak általában jó fizetése van, és/vagy olyan munkafeltételek amit nem szívesen hagy ott, ha van egy kis nyelvismerete, akkor meg Ausztriában, Németországban brutál pénzeket is akaszthat....[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Notebook2012 #16763 üzenetére
ott a link, a belvárosi üzletházban van, képek is vannak fent.
-
Ra3
őstag
Hát az az igazság hogy annyi ilyen jellegű csatorna van hogy pont a discovery nem igazán hiányzik. Natgeo wild+natgeo fullhd-ben engem mindenért kárpótol (igaz hogy csak angolul, de nyelvtanuláshoz pont jól jön).
Ja és igen, hd-ready tv legalább kell.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz vashal #16709 üzenetére
Szerintem is jobb a digitális, nagyságrendekkel szebb képe van (főleg ahol hd), plusz ami nekem még nagyon tetszik hogy az epg miatt nem kell a műsorújságot böngészni (mondjuk nálunk a digi plusz költség nélkül küldi dvb-c-ben simán antennakábelen).
-
Ra3
őstag
valakit érdekelne egy decemberig garis wayteq xtab70-es tablet?
kb fél éve van nálam, 2.3-as custom androiddal (gyári hibák javítva) stabilan megy rajta minden, net-re, játékok-ra van elsősoban használva, gyerekenek is ideális játszani.
ára 23k, Veszprém-Ajka, megnézhető tesztelhető
csere oka: galaxy tab-ra váltok a jóval hosszabb akkus üzemidő miatt (xtab70 netezéssel ~4 órát megy, samsung 9-10et)''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz __Zs__ #16554 üzenetére
Szerintem biztos hogy van benne analóg tuner, nekem az aldi/lidl elektronikai cuccokkal alapvetően nincsen bajom, jó hogy adnak rá általában 3 év garit.
Azt viszont érdemes megfontolni inkább, hogy ebben az árban szerintem itt az aprón lehet találni márkás termékeket nagyobb méretben, akár garival is. Egy Samsung/LG/Philips tv-nek nagy valószínűséggel jobb minőségű a panelje, ugyanis ennek az aldis cuccnak a mérete még bőven az asztali monitorok méretében van, úgyhogy könnyel előfordulhat hogy ebben TN+film panel van, ami egy átlag tvben lévő IPS panelnél jóval gyengébb.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Balluffnál dolgozik valaki, vagy esetleg van valami vélemény ismerősön keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest