- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok valaki esetleg tud olyan embert a környéken aki foglalkozik laptop bios password törléssel?
Persze nem 10-ezrekért egy régi toshiba portege m300-ról lenne szó,és hát ugye nem ér annyit a gép!
-
[HUN]Zolee
őstag
Keresek 80-160GB-os IDE 2,5" HDD-t
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
_kovi_
aktív tag
Sapphire HD5870 1GB eladó.
-
Keresek s775-höz procihűtőt, hőcsöveset!
Valamint, bár az nem sürgős s775 lapot ami eszi a ddr3-at és 1600-as fsb-t!Eladó:
GIGABYTE GA-M68SM-S2L (int. Gef. 7025)
AMD X2 4000+ AM2
1db 2gb DDR2 800
10eFt1db 8gb DDR3 1333 ram 16eFt
Dell Optiplex GX80 P4, 768mb ram, 40-es vincsi, dvd olvasó, invga... 5eFtSapphire 6950 2Gb ultrahalk 3 nagyventis AC Xtreme 7970-es hűtéssel 40eFT
[ Szerkesztve ]
-
_kovi_
aktív tag
Gigabyte HD6850 1GB OC 2 hónap garanciával eladó.
-
ocsi19
senior tag
Eladó:
- Freecom HDD dokkoló - SATA - 2,5"/3,5" - nem használom régóta, nem tudom, hogy működik-e,+hdd-m nincs, amivel kipróbáljam - 1k
- 3db 12cm-es venti, keveset használt, Cooler Master - 1,5k/3db
- Logitech webkamera, fekete, alig használt - 1k
- 2db Scythe Kama Wing memória hűtők - 1k/2db
- USB 3.0 elosztó, 4 portos, portonként lehet be/ki kapcsolni, adott esetben +áramforrást lehet adni neki egy másik USB kábellel(adom mellé), új! - 4k
Privátot írjatok vagy e-mail-t! Köszi
Az első vásárlónak adok egy 3 portos Firewire PCI kártyát ajándékba
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
Keresek valakit aki Jásd-ról elhozna 2 db bicikli kereket és elpostázná nekem szegedre mert az eladó nem hajlandó postázni és sajnos egy ismerősöm sincs arra
nem lennék hálátlan ha lenne rá vállalkozó kedvű egyén -
kem
addikt
Hallobelló.
Haf-X valakinek?
Köszi!
-
Rabbitf_24
addikt
Valaki holnap az Intersportos futónapra?
-
Platformváltás miatt eladó lesz pár héten belül:
AMD x6 1090T
2db 8Gb DDR3 1600
Foxconn A9DA-S AM3 Lap+hátlapja+extra sata és usb kivezetések hátlapja
Csak egyben!
66eFtAkár mikor vihető:
Szintén egyben:
GIGABYTE GA-M68SM-S2L (int. Gef. 7025)
AMD X2 4000+ AM2
1db 2gb DDR2 800
10eFtKülön eladó:
1db 8gb DDR3 1333 ram 16eFt
Dell Optiplex GX80 P4, 768mb ram, 40-es vincsi, dvd olvasó, invga... 5eFtMindenre próbagari, csak személyes átvétel!
Akármi kérdés van Privátban mehet![ Szerkesztve ]
-
Ta`uri
csendes tag
Hali, nemtud valaki veszprémben olyan céget aki foglalkozik notebook (HP 6910p) li-ion akkumulátor javítással felújítással?
Illetve van egy 1.5tb samsung winyóm ha vkit érdekel. -
helkis
veterán
mozgat valakit egy Asrock z87 extreme3-as s1150-es alaplap? csak kipróbálva volt most pénteki vásárlás, 2év gari..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
JanR
addikt
Boldog Tapsit mindenkinek
-
Gergosz2
veterán
Csoki!
Valakinek nincs véletlenül egy soros port I/O kártyája , ilyen PCI-ba dugható.Valami ilyesmi: [link].
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
JanR
addikt
1024 + 512 DDR2 533 RAM érdekel valakit? 1-1 db, hibátlanok.
-
szente
addikt
Nem szokott itt valaki foglalkozni rossz PC alkatrészek kilóra eladásával?
Van egy rakat cuccom, nagy részt alaplap, de van memória és HDD meg sok más apróság is, amiknek kb 60-70%-a nem működik.
Lassan kisebb lakásba költözünk és elpasszolnám valakinek az egészet(ami működik és ami nem) egyben. Nekem nincs se időm se kedvem tesztelgetni.
Nagyrészt P4-es alkatrészek, de van régebbi is.
Szívesen be vinném valakinek Veszprémbe, aztán ha valaki leteszteli őket, akkor kialkudnánk rá egy árat. -
JanR
addikt
Eladó lapos! Helyieknek természetesen van kedvezmény
-
Male
nagyúr
Eladó pár cucc:
Intel Core i5 3570, (Socket 1155, 4 fizikai mag, 3.4/3.8GHz) hűtőjével, 2016.03.19-ig veszprémi kisker garival. -> 42.000 Ft
Ibex FlyTouch 5 tablet (10.1", 1GHz, 512MB RAM, 8GB ROM, Wifi, GPS, Android 2.3.4, hivatalos Android 4.0.3 ICS frissítés elérhető rá) -> 11.000 Ft
NEC ND 3540A, 16X DVD író, PATA, fehér -> 1.900 Ft
Noctua NF-P12, 12 centis venti, 2014.12.12-ig garis -> 2.500 Ft
Noctua NF-R8, 8 centis venti, 2014.12.12-ig garis -> 2.500 Ft
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz szavapart #18563 üzenetére
Köszi, ilyet kerestem, fel is veszem velük a kapcsolatot.
b-max: Hát ha jól tudom apuka (45)+anyuka(23) és vagy 4-6 gyerek, de néha úgy tűnik mintha másik család is lakna ugyanebbe a házba. :S
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
szavapart
csendes tag
-
b-max
senior tag
válasz [HUN]Zolee #18559 üzenetére
"Kiscsalád" ? Esetleg vadászoknak szólhatsz..
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
vashal
tag
válasz [HUN]Zolee #18559 üzenetére
közjegyző a lófaszt se ér.ha tudnál képet vagy videot késziteni akkor az állatvédőket lehet felhívni.ők talán tudnak segiteni.ha van bizonyiték akkor fel tudják jelenteni őket állatkínzásért.de sajnos ez még itt magyarországon elég gyerekcipőbe jár.itt az a fontos hogyan lopjanak hivatalosan
-
[HUN]Zolee
őstag
Van itt a szomszédba "egy család" (vagy több ki tudja :S), akik kutyákat tenyésztenek (láncontartva, éheztetve ...) hajtásra (persze semmi kiképzés) a kutyákat utána kint hagyják az erdőbe. Pár ló is lepusztult már náluk vízhiány és egyéb miatt.
Kinek lehetne szólni ez ügyben? közjegyző kilőve. Van a környéken pár kigyúrt állatvédő?(A elpusztult állat tetem elégetéséről már ne is beszéljünk...)
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Érdeklődnék, hogy nem e megy valaki Fehérvárra?
Öreg vagyok már bohócnak!
-
-
b-max
senior tag
DDR3 laptopramja nincs valakinek eladó ? 1 v. 2 gigás kellene 1 db !
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Ra3
őstag
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Van egy eladó karórám ha valakit érdekel, vadi új, tegnap kaptam meg, de mire ideért már megtetszett egy most megjelent 2014-es darab, ezért most megpróbálom eladni:
[link]
Ha helyben el tudom adni akkor még egyezkedhetünk az áron kicsit
Itt vannak az egyéb tulajdonságai, a képen jobban látható számlap, plusz a hazai ára:
[link][ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
-
csibor
addikt
Telefon kábelt kötök át
Szóval van fekete- fekete
piros-piros
idáig nincs gondom
fehér sárga
szürke zöld
Amihez kötöm sárga, zöld, piros, fekete a sorrend, tehát a fehér, és szürke sorrendjére lennék kíváncsi.
Köszönöm szépen a segítséget -
helkis
veterán
Keresek! DDR2 So-Dimm notiramot? 667mhz cl5-érdekelne 1gb-os vagy 2gb-os kivitelben..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
finom CF valakinek? [link]
-
+ az új sétálóutcán van egy infopavilon, ahol szívesen segítenek. De itt is találsz böngészni valót.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MaciG
addikt
üdv.
Veszprémben az autóbusz pályaudvarról melyik busszal érdemes elmenni az állatkertig, vagyis melyikkel kell menni hogy a legkevesebbet keljen sétálni, mert aztán az állatkertben úgy is sétálunk eleget.
BANZAII
-
ArmanD.
őstag
Eladó mobil: [link]
-
Sgt. Chris
aktív tag
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
[HUN]Zolee
őstag
Ez egy 2005-ben gyártott kocsi ami egy kereskedőnél áll, de az L-es rendszámokat 2008-tól adták. Ügyfélkapum keresztül pár adatot le lehet kérni a rendszám alapján (ezt időközben sikerült beszereznem). És nem igazán értettem hogy lehet 2005-ös Magyarországon üzembehelyezett kocsin L-es rendszám, de egyik ismerősömnek támadt olyan ötlete, hogy lehet a szalonban állt pár évig. Kereskedő nem tudott semmit mondni amikor hívtam emiatt.
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #18532 üzenetére
Mit akarsz róla tudni?
-
[HUN]Zolee
őstag
Van valakinek ügyélkapus regje? utána nézne nekem ennek a rendszámnak ott? :
LJM-726''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
csibor
addikt
Úgy néz ki két éven belül az állam a második állást lövi ki alólam, ha bármilyen vacakot tudtok, szóljatok. Köszönöm
-
ArmanD.
őstag
válasz [HUN]Zolee #18528 üzenetére
Pizzát szállítani jó lenne legalább pár gyökért félretolnék vele meg néha lemennék vele a Csermák lépcsőn mert úgy rövidebb
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Zolee
őstag
Esetleg valakinek egy jó kis Pickup?
-
ArmanD.
őstag
Tervez valaki telefont venni?
-
szavapart
csendes tag
Üdv!
Veszprém vagy környékén ismer Valaki digitális fényképezőgép szerelőt?
A gép egy Fujifilm Finepix S5700-as, már nem mai darab. Sajna néhány napja megpróbált öngyilkosságot elkövetni, és kiugrott asszony kezéből. Azóta zoom hibát jelez bekapcsoláskor. A motort hallani, hogy pörög, de a hiba állandó. Sokat már nem ér a gép, s elrettentő szervízdíjakat olvastam a hivatalos márkakereskedőnél, így akár egy ügyes műszerész is érdekelne......hátha.Köszönettel: Szavapart
-
Male
nagyúr
válasz cimabue #18523 üzenetére
Az szívás
Nekem még a Cooler Master GeminII-vel volt szívás: felfelé fordítva a tápba ütközött, lefelé a VGA-ba, hátra a házba, előre a nagybordás RAM-okba -
cimabue
tag
Sajna most volt időm összerakni az új gépet. Pedig az eddigi legjobb hűtő ami megfordult nálam. Csakhát méreténél fogva nem erre a balfék ASUS mATX lapra való ami nekem van... Befért a házba, pedig 17cm! magas, a ramok is simán el vannak alatta, viszont nem számoltam a szélességével, ami 155mm, így beletakar fél centimétert a PCIe 3 slotba
-
cimabue
tag
Sziasztok, mozgat valakit esetleg egy [Thermalright TS 140 BW] hűtő? Hibátlan, egy install erejéig volt a gépben, gyakorlatilag új.
-
đe$|re
senior tag
Eladó az alábbi alaplap:
Gigabyte 970A-UD3 rev. 3.0Keressetek bátran!
-
vakeszqe
csendes tag
Eladó
Bikes for life.
-
szente
addikt
válasz MasterDeeJay #18515 üzenetére
Az a lényeg, hogy nem vagy kiéhezve.
-
Male
nagyúr
válasz MasterDeeJay #18515 üzenetére
Egy ugyanilyet én is árulok éppen.... így még választék is van neki
-
válasz ---gabika--- #18512 üzenetére
Sapphire 4350 256mb passzív jólesz?
Ocsójé!
Húgot, nővért, milf-et elfogadok! -
csibor
addikt
Veszprém környékén ki foglakozik Fa nyílászáróval? Esetleg beépítéssel is?
-
helkis
veterán
válasz ---gabika--- #18510 üzenetére
van egy S3-trio-m, de gondolom PCI-Express-esre gondolsz..
-
---gabika---
tag
Estét!
Keresek PCI-os VGA-t! Lehetőleg Veszprémben,esetleg környékén ha be tudja hozni Veszprémbe az illető.
Nem kell full extrás.Netes géphez lenne -
-
helkis
veterán
keresek 775-ös gyári coolert, nem kell hogy rézmagos legyen.. viszont ha lehet nem a kicsi kéne, hanem a magasabbik.. van rá 2db gösserem..
-
-
ocsi19
senior tag
Hali,
Canon DSLR szervizet tud valaki a közelben?
üdv.: Péter
-
PindurAnna
Közösségépítő
Kedves leendő Prohardver táborozók!
Elindítottam a szavazást a tábor időpontjáról az alábbi topikban.
Kérek aki részt kíván venni, az szavazatát adja le!Köszönettel: PindurAnna - táborszervező
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenMediaVault
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest