- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz szkury #20553 üzenetére
nekem is az ajkaiak hoztak
ipari hulladek...
a szerelo mikor jott a regi modemet lecserelni, mondta hogy ebben ugyan van wifi, de szerinte jobban jarok ha a sajat wifi routeremet hasznalom helyette
nem hulyeztem le, de azert magamban elkonyveltem hogy jo'vangyerek, kabelezd be ami kell aztan menjel, en majd tudomket nappal kesobb tenyleg beuzemeltem a sajat wifi routeremet, igaza volt azzal hogy a cisco egy kaki
a set top box meg kb az 'ingyen sem kene' kategoria -
__Zs__
tag
válasz szkury #20200 üzenetére
Helló!
1. link - Aradi vértanúk útja
Évekkel ezelőtt - legalább 3-3,5 éve - több-kevesebb rendszerességgel voltam az autómosó vendége. Aztán az egyik alkalommal a tulaj igazi sudri-bun*óként viselkedett úgy, hogy megfogadtam, soha az életben nem mosatok ott többet, amíg az az ember viszi ott boltot. Klíma kapcsán nem volt tapasztalatom velük.2. link - Kádártai út
Náluk egyszer voltam egy ózonos klíma tisztításon. Amíg ott várakoztam - jó 1/2 h-t ment a ventillátor belső keringetésen - azalatt több autós-klíma kezelését volt szerencsém látni: megítélésem szerint elég profin kezelték a dolgokat, mind szakmailag, mind pedig emberileg. Igaz, ennek is már vagy 2 éve.Üdv': __Zs__
-
Gergosz2
veterán
válasz szkury #20215 üzenetére
Én múlt héten jártam arra többször. Akkor a Főtér volt lezárva ami az átmenő forgalomnak annyira nem érdekes,. Inotánál van két sávra szűkítve a 8-as, de nem hosszú szakaszon, utána rendesen lehet menni Fehérvárig.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
helkis
veterán
én az elsőben voltam tavasszal, az öreg spíler egy jó arc, 20perc van kint az ártáblázaton, de 30+percig bent volt a gép, mindent elmondott mit kell csinálni, kílma max-hűtésre, ventik is maxra, minden ablak fel+belső keringetés, ill. előtte esedékes egy pollenszűrő csere.. utána egy ideig kellemetlen az ózon szaga, de másnapra már ok volt..
nem kell bejelentkezni, azok a srácok tényleg "leszarom"-nak tűnnek, de az ózonozást nem ők csinálják.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
thomeef
őstag
Az elsőt nem ajánlom, drága, fiatal beleszarom gyerekeket foglalkoztatnak, akik semmit nem csinálnak, csak látszat munkát, és cserébe örülhetsz ha nem köpködik össze a kocsid amikor nem látod. Egyszer voltam náluk, soha többet.
A másodikat nem ismerem.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Gergosz2
veterán
-
válasz szkury #19593 üzenetére
Ami kuka
Várfok koli - sose voltam itt, de ez bölcsész-koli és nagyon messze van a MIK-es / MK-s éplületektől, s nem utolsósorban egy retek, télen baromi hideg van a rossz ablakok miatt.
Harsányi János Szakkollégium - ez valójában a vár egy része, azaz ua mint a fenti...
Nereus Kollégium - gondolom nem akar bejárni almádiból.
Jedlik - agytröszt koli, lepukkant, állítólag családias, de ez általában mindig abban merül ki, hogy "ki szarta össze már megint a wc-t?". Ide úgy tudom nem is lehet jelentkezni, inkább hívnak.
Ami szóbajöhet
Központi Kollégium - jól felszerelt koli (2x3 ágyas szobák közös előtérrel), közel mindenhez. Fürdő / WC szintenként (84 fő asszem) van 2 közös, elég kulturált minőségben; bár amikor ott laktam néha eszeveszett büdös volt, mert a csatornázás megmaradt a régi (felújított koli). Közel van az
éjjelnappalivasárnapi, dohánybolt, CBA / Coop. S nem utolsósorban MIK-eseknek az alsó kampusz, ott van az órák nagy része.Magister - felső kampusznál van, ez inkább MK-soknak való (itt vannak a tanszékek), egy bolt van csak közel. De ott van mellette a DC, így ha a megfelelő szárnyában laksz, akkor minden nap tuccendáréra alhatsz el. Nagyon fullos koli, 2x2 ágyas szobák közös fürdő-wc kombóval, szóval ki se kell mozdulni. Ami nem feltétlen jó, mert szocializálódás így nulla. Amúgy a folyosók stb, az olyan mint egy kórház. Ez a koli leginkább az utolsó évekre van, szakdogát írni / államvizsgára tanulni, stb. Persze van, aki szereti, én nem agyok oda érte.
Magáról a szakról
Én ugyan programtervező informatikus próbálok lenni már 6 éve, de sok az átfedés a mérnökinfóval. Amire fel kell készülni az a sok matek, főleg mérnökinfón.
[ tárgygráf ] Amire pedig igazán kell tanulni az a prog 1 és progalap, s az azokra épülő tárgyak. Ezekből szokott lenni a legtöbb bukta. De mint kb mindenhol, ha a elején túlszenvedi magát az ember, utána már nem érheti meglepetés.[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-
-
szente
addikt
válasz szkury #19280 üzenetére
2007-óta tag, igaz még újonc, de van már pár pirosa. Csak nem lesz gond.
ko1122: Én sem rajongok érte, főleg hogy még soha nem adtam fel semmit utánvéttel, de nem nagyon van más választásom. Le van jegelve nekem egy 4770K és csak arra vár, hogy kifizessem. Más komoly jelentkező meg sajna nem volt.
-
JanR
addikt
válasz szkury #17123 üzenetére
Azt gondolom, hogy nem pont a "hardver" apró a megfelelő hirdetési felület ezekhez a termékekhez. Nem azt mondom, hogy itt ne hirdesd, csak szerintem egy "globálisabb" portálon több sikerrel jársz. Az itt jelenlévő aktív PH-s tagok nem feltétlen ólomkristály termékekre cserélnék a dolgaikat.
Remélem ezzel nem bántottalak meg, mert ha igen, akkor ne haragudj!
-
szmatyi93
tag
válasz szkury #17119 üzenetére
Nem volt bennem semmi rossz indulat. De ha megbántottalak akkor bocsi nem volt szándékos.
Az a baj a mai világban az ilyen dolgok nem nagyon kelendőek kivétel ha modern stílusú mert azzal még meg lehet fogni a népet, mert sokak számára az ilyen már antik kategória télleg max a nagyi tudja értékelni ezeket....
[ Szerkesztve ]
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest