Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
válasz [HUN]Zolee #25266 üzenetére
ha konyhaláb kell, az van nálam éppen
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
csibe1
addikt
válasz [HUN]Zolee #25247 üzenetére
Minket is megnyugtattak az ügyfélszolgálaton (bár akkor nem tudom minek van a munkatársaknak névre szóló emailjük ), hogy a feldolgozás sorrendjében értesítenek, van rá 2 hetük vagy mennyi.
Gondoltam, hogy kösz bammeg, majd tüzet rakok a szoba közepén, mert nektek ráérős.
Veszett nyögvenyelősen megy nálunk minden, és már sok éve.
Közben meg legyél digis állampógár, mert jobb lesz. Persze, nagy kamu duma az egész, csak jobban tudnak csekkolni.
Anno már a Kész átverésben is ezen poénkodtak, pedig az nem mostanában volt.
Aztán még mindig ott tartunk, sajnos..." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
válasz [HUN]Zolee #25020 üzenetére
Köszi! Végül egy merev falu lett.
norby_42
A piacon (távolsági buszmegálló melletti vásárcsarnok)? Plusz a Cholnoky Lidl parkoló mellett is van egy kis faház.
Persze kinek mi a jó, mit enged meg a pénztárca.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
aazimi
tag
válasz [HUN]Zolee #24397 üzenetére
Szia! Árul itt egy srác:
https://hardverapro.hu/apro/xbox_360_eredeti_wirelesses_kontrollerek/hsz_1-200.html
PÜ a biztos
-
válasz [HUN]Zolee #23330 üzenetére
Rosszul fogodpl [link]
A legbiztosabb, ha a gyártók oldalán keresgélsz, és ha megvan amit szeretnél, írj pár viszonteladónak, vagy a konkrét modellre keress rá.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
aazimi
tag
-
pecccccccca
őstag
válasz [HUN]Zolee #23257 üzenetére
Szia.
Házgyárin a lengyel piaccal szemben a Halker udvarában van egy Hegesztés technikai szaküzlet. Lapos tetős épület.
Ott minden van hozzá. Polír korongok, paszták, stb. Ami kell egy polírozáshoz, minden.Humorban nincs helye tréfának!
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz [HUN]Zolee #22124 üzenetére
[link] Nekem van itthon 2tap, de szerintem nem hatalmas minoseguek. Kesobb megnezem ha kell még.
szerk: 3 is. Ha valamelyik erdekel akkor szolj.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gabesz
-
b-max
senior tag
válasz [HUN]Zolee #22122 üzenetére
Ajkán tudok adni CM750-et.
[ Szerkesztve ]
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Male
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #21913 üzenetére
A házgyári úton volt egy bolt, ahol elég sok légtechnikai cucc volt... sajna pontosabbra nem emlékszem, főleg WC-k voltak náluk, és kifelé menet jobb oldalon voltak :S
Amit még megnézhetsz: a kistesco mellett van egy Mart nevű bolt, azthiszem ott is voltak ilyesmik.
(az infók 5 évesek, szóval így kezeld ) -
MODERÁTOR
válasz [HUN]Zolee #21913 üzenetére
Polc bolt a Dózsában?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #21716 üzenetére
Kossuth utcán, a Telenor mellett, van egy Samsung szerviz, de nem csak samukat vállalnak, kell árajánlatot kérni első körben, nekem a Z2-n 10k-ért megoldották az akkucserét 2óra alatt.. (persze előtte megrendelték, pár nap alatt megjött, írtak sms-t, bevittem, stb..) +fél év gari volt asszem..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #21621 üzenetére
előbb találsz valamilyen kiadó üzlet helységet, akár ilyen céllal is szvsz..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Yahhher
aktív tag
válasz [HUN]Zolee #21588 üzenetére
Szia.
Ha addig nem oldódik meg, szerdán hozok neked.
Üdv B.
-
Kube
senior tag
válasz [HUN]Zolee #21383 üzenetére
Veszek egyet aztán jól megküldöm vele lehet, hogy ilyen csőgörényt kell kerítsek majd.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
MODERÁTOR
válasz [HUN]Zolee #21010 üzenetére
Ez nekem is jöhetne.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Bélaaaa
őstag
válasz [HUN]Zolee #20260 üzenetére
Mi muzsikálunk neked egész este, ha gondolod!
A násznép garantáltan szétfut...[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Gratula!
Én őt ismerem, szerintem nézd meg a fotóit, kérdezz rá: http://www.attilaenyedi.com/Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
vashal
tag
-
helkis
veterán
GRATULÁLOK!
-
válasz [HUN]Zolee #20196 üzenetére
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
thomeef
őstag
válasz [HUN]Zolee #20196 üzenetére
Veszprémben nem tudom, de Litérre ahogy beérsz, rögtön jobbra van egy klímás akit tudok ajánlani, ált. azonnal tud fogadni. 5 percre van Veszprémtől.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
b-max
senior tag
-
vashal
tag
válasz [HUN]Zolee #19672 üzenetére
Szerintem nem,esetleg ha van maradék valakinek
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #19669 üzenetére
Nem koszonom, agyhalalt nem akarok kapni a lassu androidtol. Ne ertsd felre nem a zold kukaval van bajom, mert azt hasznalom, csak nem ilyen hardveren. Inkabb valami egyszerubb telefonalni alkalmas telefont keresek (pl. valami nokia).
-
válasz [HUN]Zolee #19399 üzenetére
intersparbar-ban is voltak kirakva bicajok.
-
Male
nagyúr
Szia!
Esetleg nála érdeklődj: bringapest. Ezek mondjuk itt használtak amik fent vannak, de azt mondja, ilyen összegnél jobban jársz ezekkel. ( Hétvégente Füreden van, így át tudod venni tőle )
-
ArmanD.
őstag
Nézz egy Hauser cobra-t 20 colost azzal baj nem lehet kb 50k körül van az új ára neten és szerintem 13 éves koráig biztos hogy bringa lesz!
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Yahhher
aktív tag
Szia.
Szerintem inkább gyüjts még egy kicsit.. 50-60 körül inkàbb csak bosszúsàgot kapsz.B.
-
válasz [HUN]Zolee #19308 üzenetére
Ha nem sürgős akkor lesz egy ibm t41 noti 770 pentivel, 2gb rammal, ssd (32gb samsung msata) vel...25e ért
Vagy van még pár gép: [link] -
ko1122
tag
válasz [HUN]Zolee #19221 üzenetére
14500, de elvileg ma viszik el
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #18827 üzenetére
en igen, 30 eve ismerem, nalam is o csinalta a futest, vizet, csinal vizt, gazt, stb.
priviben kuldtem telefonszamot
megbizhato, ugyes srac, becsulettel dolgozik[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #18820 üzenetére
oszinten szolva hiaba erolkodok, egyetlen okot sem tudok kitalalni ami valakit arra indithatna hogy megvegye ennyiert a telefonodat...
de nyilvan annyit kersz erte amennyit akarsz
kabelt meg biztos hogy mindegyikhez adnak, azt ugye te sem gondolod komolyan hogy adnak egy csupasz telefont minden nelkul[ Szerkesztve ]
-
válasz [HUN]Zolee #18816 üzenetére
Elég sok helyen, igaz bolti garanciával, de függetlenül. + ha előfzetéssel vetted, mi garantálja, hogy nem tiltják le?
(Oké itt kb. ismerünk, de te sem látsz a jövőbe, mi van ha fél év múlva mégsem tudod/akarod fizetni)Szürke import nem érdekel
Viszont a vásárlókat ...[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz [HUN]Zolee #18816 üzenetére
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
válasz [HUN]Zolee #18814 üzenetére
Hiába 2 napos, bolti áron nehéz lesz eladni.
-
szente
addikt
válasz [HUN]Zolee #18635 üzenetére
Ha aktuális még, akkor délután körbenézek.
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #18614 üzenetére
pü..
-
szavapart
csendes tag
-
b-max
senior tag
válasz [HUN]Zolee #18559 üzenetére
"Kiscsalád" ? Esetleg vadászoknak szólhatsz..
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
vashal
tag
válasz [HUN]Zolee #18559 üzenetére
közjegyző a lófaszt se ér.ha tudnál képet vagy videot késziteni akkor az állatvédőket lehet felhívni.ők talán tudnak segiteni.ha van bizonyiték akkor fel tudják jelenteni őket állatkínzásért.de sajnos ez még itt magyarországon elég gyerekcipőbe jár.itt az a fontos hogyan lopjanak hivatalosan
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #18532 üzenetére
Mit akarsz róla tudni?
-
ArmanD.
őstag
válasz [HUN]Zolee #18528 üzenetére
Pizzát szállítani jó lenne legalább pár gyökért félretolnék vele meg néha lemennék vele a Csermák lépcsőn mert úgy rövidebb
[ Szerkesztve ]
-
válasz [HUN]Zolee #18465 üzenetére
Agpből a jelenlegi választék:
Inno Fx5700Le
Inno 6600 sima
Sapphire(?) 9800pro
Mindegyiken szar a hűtő de egy 8cm-es ventivel (ami 5v-ra van kötve) elmennek. -
[HUN]Zolee
őstag
válasz [HUN]Zolee #18464 üzenetére
Jöhet erősebb is, 7-8e körül lenne rá.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
csibor
addikt
válasz [HUN]Zolee #18456 üzenetére
Ha szétszeded, fűtőszál, anód, tömítések, mindent cserélj max 5K az egész. Visszaszerelésnél érdemes a csavarokat gyufaszállal, vagy zsírba cuppantani, kisebb eséllyel szívsz vele. Érdemes lenne már most leengedni a vizet, ha van időd.
-
csibor
addikt
válasz [HUN]Zolee #18454 üzenetére
Szinte bármelyik villamos boltban.+ obi, és többnyire a szerelvény boltok is tartanak hozzá mindent. Nem tudom mi kell hozzá, de lehetőleg szedd ki a vízkőt a belsejéből.
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #17615 üzenetére
Megoldottam. Kilőttem a DHCP, meg a bejövő kábelt az 1-s portba dugtam, a többit meg 2-3-4-s portba (amik kimennek). Előtte konfigoltam a wi-fi-t is. Így most jó lett minden. Belső hálón van minden gép, meg a nyomtató is és a wi-fi is működik!
Nagy Intelesektől kérdezem: Egy i7 3770K @ 4,6Ghz-ről mekkora visszalépés egy AMD FX-8350?
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #17612 üzenetére
Igen, de akkor az 'alaphálón' lévő gépek nem látják
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #17459 üzenetére
Én nem vagyok bent
Ja, nem is válaszoltam
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #17415 üzenetére
Kint a házgyárin a Komfort villamosságinál. Eddig ott találtam a legolcsóbban.
-
---gabika---
tag
válasz [HUN]Zolee #17415 üzenetére
Obiba lenne a legegyszerűbb,de Ady Endre utcában van egy műszerész bolt,kérdezd meg ott.
-
Bandi31
csendes tag
válasz [HUN]Zolee #17395 üzenetére
Nekem pont van egy. Dku5 ből 1043 hoz.
-
válasz [HUN]Zolee #17176 üzenetére
Hogy mennyibe fáj azt nemtom, de ha jól rémlik, akkor a csalánnak van. Ha nincs, tuti tudnak tippet adni, hogy hol lehet.
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #16588 üzenetére
Egy masik excel tablabol.
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #16532 üzenetére
sebaj, most jutott eszembe, de ilyenek folyamatosan jöhetnek..
sörért, vagy csokiért, esetleg 5db 1k-ért ilyesmikben, tudok fizetni, ami épp van itthon.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #16505 üzenetére
pü..
-
Gergosz2
veterán
válasz [HUN]Zolee #16258 üzenetére
Nem vagyok benne biztos , de az egyik volt osztálytársam oda járt. Majd megérdeklődöm tőle mi is lehet.
Amúgy valakit nem érdekel egy MKB Veszprém mez? Ha jól tudom ez nem szurkolói mez , hanem ezt hordják edzésen. Jako a márkája és XXL-es.
Egyszer próbáltam fel, nagy volt rám, azóta porosodott a szekrényben és minap mostam ki.
Ha kell küldök képet.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
__Zs__
tag
válasz [HUN]Zolee #15660 üzenetére
Köszönöm már fel is hívtam őket. Ígérték, hogy visszahívnak, amikor ki tudnak jönni. Remélem tartják is!
Egy kérdés: honnan ismered őket? Rokonok, vagy dolgoztak nálad, ismerősnél?
__Zs__
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #15396 üzenetére
már megint nem férek el tőlük..
ha kell valami csak szólj, a 3600+-os x2-es félkonfig jegesedik már.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Denniss
aktív tag
válasz [HUN]Zolee #15018 üzenetére
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
válasz [HUN]Zolee #15018 üzenetére
van. mennyit ér meg neked?
-
Hybryd
tag
válasz [HUN]Zolee #14987 üzenetére
Nu, hát olyanom nékem is vala.
-
ArmanD.
őstag
-
válasz [HUN]Zolee #14864 üzenetére
van egy 40gb-os
-
Male
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #14866 üzenetére
-
Male
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #14864 üzenetére
Hullanak a notik, vagy mi? (nemrég vettél tőlem egy 160-as SATA-sat )
-
Male
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #14784 üzenetére
160-as Samsungom van... de még le kell ghostolni róla mindent előbb.
Gari még van rá... kb egy hónap azthiszem (ha kell, akkor megnézem)...árat mondjál, mert nagyon nem vagyok most képben. Aztán/közben utánanézek mennyiért mennek.... csak ha túl alacsony eleve, akkor nem is keresgélek
-
__Zs__
tag
válasz [HUN]Zolee #14248 üzenetére
Köszönöm szépen! Felveszem vele a kapcsolatot!
__Zs__
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz [HUN]Zolee #14167 üzenetére
milyen állapotúnak kell lennie?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #14131 üzenetére
Az pech, mert utálom az 1.6-ot
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #14129 üzenetére
1.6 vagy source? Cod melyik része? Melyikkel játszanánk többet?
-
ArmanD.
őstag
válasz [HUN]Zolee #13986 üzenetére
Életemben nem cs-tem lol de 3 évet aktívan codoztam autós szimulátorok is jók ha megunjuk a lövöldözést
-
ArmanD.
őstag
válasz [HUN]Zolee #13984 üzenetére
Nahh erre lehet elmegyek, laptoppal is lehet menni vagy csak asztali erőgéppel?
[ Szerkesztve ]
-
válasz [HUN]Zolee #13923 üzenetére
Megkérdem, hogy ha 3-at elviszek, és féluton talizunk az úgy járható-e.
-
madve
tag
válasz [HUN]Zolee #13828 üzenetére
Igen. Ebben igazad van, és mindannyian pénzért dolgozunk. Sajnos...
De azért nem biztos hogy fizetőssé kell tenni, főleg, hogy van elég hirdetés az oldalon... Lehet más forrást is be lehetett volna vonni, (+ 1 hirdetés ilyesmi..) de ahogy Kovi mondja, valszeg nem akarnak már bajlódni vele... De ez csak az én összeesküvés elméletem...
Aztán lehet, hogy lesz 30 Ft -os listázási díj, és most ezen pörgünk.[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
_kovi_
aktív tag
válasz [HUN]Zolee #13828 üzenetére
S akkor az összes apró pl, HOC, HWSW fizetősnek kell lennie?
Nem, itt pontosan az van, hogy megelégelték a sok munkát vele, mert írja is a cikk, hogy pár mod "hegesztette" a motort állandóan, és nem akarják ingyen csinálni, mert nem éri meg.
Szívás, szop@s stb...Meglátjuk...
-
vashal
tag
válasz [HUN]Zolee #13021 üzenetére
én is hozom ,most már gyűlünk rendesen eddig 19-en leszünk
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz [HUN]Zolee #11046 üzenetére
Samsung 500gb F3 /1 tányéros/ vagy 1Tb F3 /2 tányéros/ vagy WD is jöhet.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
csibor
addikt
válasz [HUN]Zolee #10901 üzenetére
Völgyhíd után rögtön jobbra,Polcbolt ?Vagy a Kistói úton van másik.
-
ArmanD.
őstag
-
csibor
addikt
válasz [HUN]Zolee #10803 üzenetére
Mi számít olcsónak 3-5K Tesco és tsai,ugyanaz gumis,kereskedés 8-12K.Ezek lényegében végszükség esetére jók,és hogy ha külföldre megyünk kötelezően legyen a kocsiban.
Ahelyett hogy jogot tanulnám itt fórumozok Én sem vagyok normális -
ArmanD.
őstag
válasz [HUN]Zolee #10800 üzenetére
Ha olcsót akarsz venni akkor ne is vegyél sztem.
-
csibor
addikt
válasz [HUN]Zolee #10800 üzenetére
Tesco?
-
válasz [HUN]Zolee #10719 üzenetére
pl. innen
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz [HUN]Zolee #10540 üzenetére
Pü
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz [HUN]Zolee #10540 üzenetére
8-ért menne
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz [HUN]Zolee #10530 üzenetére
X800Pro?
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #10530 üzenetére
asus 9600xt?
-
madve
tag
válasz [HUN]Zolee #9128 üzenetére
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #8814 üzenetére
hát ez csak újabban igaz.. 8500-ből volt LELE verzió is! 230/200-as azaz 5n-s ramokkal, na azzal már elég sokat lehetett szívni.. késöbb kijött a 8500LE - 9100 néven 8x agp.vel asszem, de nem lett gyorsabb természetesen, érdekes volt mert a magasab számozás mert a 9200-már csak 1TMU-t tartalmazott, míg a 8500-9100 2db-ot
hardwareben otthon vagyok!sajna még nem volt időm megforrasztani a pda-d, a fényképgombon az érintkezők jól látszanak a képen amit küldtél, de a valóságban ott nincs semmi illetve a forrpontja is eltünt, meg kell majd néznem honnan jön a fólia, ha meglesz a másik vége akkor van esély, aki régen csinálta az hidegforrasztást csinált, valszeg csak úgy összecsapta, ezért tört le megint, ha akkor meg lett volna csinálva rendesen akkor meglenne a forrpont, a gps-nél is meg kell néznem, hogy hova megy a másik érintkező, mert jelenleg nem fog holdat
ha van valami jelentkezem!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
dokar
addikt
-
Tibord
senior tag
válasz [HUN]Zolee #8022 üzenetére
1x512 vagy 2x256?
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
dokar
addikt
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #7693 üzenetére
szvsz félreérthetően fogalmaztál, de mindegy..
egy-két alkatész a mostani hirdetett konfigból van, ha azt viszik egyben, akkor lehet nem lesz már aktuális..
üdv! helkis"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #7683 üzenetére
eddig anynit tudtam csak hogy komplett gép legyen...
mennyit érne meg ez neked?
-Asus M2A-VM-HDMI, int vga, AM2+ uATX, stb
-X2 3800+ (65w) AM2
-2x2Gb DDR2 800Mhz ram (bontatlan)
-WD 320Gb sata2 16Mb 7200rpm nobad HDD
-Samsung SH-S183A Sata DVD-RW (fekete)házat+tápot veszel amilyet akarsz hozzá.. anno HTPC-nek indult a dolog de sajna a thermaltake mozart házam imon kijelzője beszart, gariba visszautalták a lét.. azóta nem nagyon volt időm foglalkozni vele..
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #7668 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest