- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
-
creation
senior tag
Közben lett 5000HUF-ért egy x1950 Pro
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
creation
senior tag
Hallo népek
Köllene egy VGA. Irányár 5eHUF
Cél: 8600gt/ge, 8800gt/gs (hú de örülnék neki), avagy hasonló teljesítményű ati.
-
Eladó igen alacsony fogyasztású 30-40W passzív konfig:
Asus M4A88T-M 880G chipset int ati 15eFt
Sempi 140 @ X2 2700mhz 1.075v - 800mhz 0.8v 6eFt
Zalman 9700 venti csapágyas ezért kikötve 3eFt
2x4gb 1333 DDR3 hynix ram 2x4eFt
Samsung 2,5" 320Gb HM321HI 10eFt
80W-os PicoPsu + 12v-os táp 8eFt
extrának hálókártya, egyszerű átlag gépház, valamint -5eft az árból ha egybe elviszi valaki.[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
még mindig keresek: s754-es alaplapot, vagy s939-es alaplapot, vagy s775-ös AGP-s, DDR1-es alaplapot, procival..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Eladóvá vállt egy APC Smart 1400 -as valódi szinuszos szünetmentes. Adok hozzá 2db 6,2Ah zselés aksit. Gyárilag 2db 18Ah-s motorba való aksi kell bele. 25eFt
szkury
Szívesen! -
szkury
aktív tag
válasz MasterDeeJay #16576 üzenetére
Köszi még egyszer!
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
veterán
Most megyek Zircre, akinek kellene:
USB-s hangkártya - 900 Ft / db
Wi-Fi eszközök ( 16dBi-s antennák, 3M-es RP-SMA hosszabbítók, RP-TNC átalakítók ), írjon rám
Illetve keresek, ugyanígy Zircen, ma délutáni átvétellel:
2GB-os MicroSD kártyákat.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
helkis
veterán
olyat lehet szvsz, hogy elmented a formátumot (tehát mindent) és nem lehet módosítani jelszó nélkül..
(#16586) JanR - a maminak egy s754-es lapja halt be, tehát kb ilyen kateg kellene vagy jobb, (p4 3.0 HT+ 800-as FSB.s lap, vagy s754-es lap, s939-es lap, korai 775 ami még ddr1-es)
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
JanR
addikt
válasz [HUN]Zolee #16588 üzenetére
Egy masik excel tablabol.
-
JanR
addikt
válasz helkis #16583 üzenetére
Az a hp vectra gep meg mindig megvan (1.5 p4), bar abba nem vagyok biztos, h ddr1-s. Delutan megnezem neked ha erdekel.
[HUN]Zolee: Igazabol beilleszteni kellene ora ereket egy tablazatba, de ugye nem mindegy, hogy milyen nevhezi tartozik, a sorrend meg mindig valtozik. Szoval fontos lenne, hogy x osszeg az adott nevhez tartozzon es ugy is illessze be. Itt tobb mint 300 szamrol van szo, erre kene nekem valami megoldas.
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
Keresek olcsó, de használható DDR1-et támogató AGP-t fogadó (vagy integráltVGA-s) alaplap + proci kombót (kivéve ha s754-es a lap, mert akkor csak az kell )
-
JanR
addikt
Van valaki aki überpró excel-be? Egy nem egyszerű akármit kéne megoldani benne
-
szkury
aktív tag
Eladó cuccaim:[link]
[ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
creation
senior tag
Nincs, de ha rajzolsz egyet, akkor megcsinálom
-
Tockos25
tag
Nincs valakinek estleg elfekvőben Cooler Master Hyper TX2-höz AMD-s lefogatója?
AMD, ATI - the BEST
-
szkury
aktív tag
válasz MasterDeeJay #16576 üzenetére
PÜ ment ezzel kapcsolatban!
-
Továbbra is eladó 2db 320gb-os Samsung F1 SATA2 vincsi.
Hibátlan állapotban 100/100. 8eFt/db
Sentinel infó és teszt: [link] -
szkury
aktív tag
Keresek kisméretű (kb. 26 literes) akváriumba belső szűrőt!
pl. aquael pat mini, stbAz élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
ArmanD.
őstag
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Tom5
addikt
Aktív Mély láda eladó!
link -
veterán
Hopp, az lemaradt még, hogy keveset használt SATA írót továbbra is beszámítok.
Illetve ahogy elnézem, a HD6450 link hibás - az enyém ugyan csak 512MB-s, viszont az ottani 1100MHz helyett 1600MHz a memória. (Csodát ez se tesz, de mondjuk Max Payne 2, GTA Vice City, Colin McRae 5 még szó nélkül elmegy 1080p-ben, amin azért kellemes meglepi volt.)
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
Pár napon belül felszabadulnak az alábbi alkatrészek:
- kishibás Gigabyte 785G alaplap - integrált LAN újabban megbízhatatlan (alighanem kontaktos lett a csatlakozó ), de adok hozzá egy 10/100-as rílteket ami hibátlan.
- belevaló Athlon II 240 (2.8GHz, 45nm, 2MB) - ha az alaplappal együtt viszed, adok mellé 2x1GB DDR3-at is
- low profile Gigabyte HD6450 (garanciás 2015-ig)
-
Tom5
addikt
S939-es alaplapja van valakinek eladó?
-
csibor
addikt
-
Hybryd
tag
__Zs__:
A tévét hanyagolnám, nyilván tudja amit tud, de az ilyen noname cuccoktól valahogy mindig fázok, na meg 70E-ért nem is igazán olcsó (LG/Samu 32" modellek vannak 80 alatt már -tudom, nagyobb, de összehasonlításként írom-, 5-7K körül meg kapni USB Hyundai DVD-lejátszót, ami jó vételnek számít)Más: van valakinek elfekvőben működő SocketA alaplapja (AGP és USB feltétel ill. DDR-es kellene) Úgy néz ki az enyém halódik, a biztonság kedvéért elkezdek nézelődni.
[ Szerkesztve ]
-
creation
senior tag
válasz ArmanD. #16564 üzenetére
16GB SSD? Használhatod pendriveként is, csak egy sata to usb átalakító szükségeltetik hozzá
Ára 4000HUF, márka Kingston
Leírás:
- merevlemez-kapacitás: 16 GB
- merevlemez mérete: 2,5"
- olvasási sebesség: 90 MB/s
- írási sebesség: 35 MB/s
- PC csatlakozók: S-ATA II (300 MB/s)
- méretek: SZ 69,85 mm x H 100 mm x M 9,50 mm
- tömeg: 87 g"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
ArmanD.
őstag
Van valakinek olcsón nagyobb pendrive-ja illetve USB-s Wifi stickje? Ez utóbbi esetleg Pci-os kártya formában is megfelelne?
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
keresek sata dvdrw-t fehéret!
-
__Zs__
tag
Kösz szépen a linket!
A video-lejátszó képességei (USB-ről) milyenek lehetnek? Nem nagyon találtam erre vonatkozóan utalást a német listában. A "Mediaplayer für Bilder und Musik" azt sejteti, hogy csak képek és zene, video nem igazán.
Jól okoskodom?Üdv': __Zs__
[ Szerkesztve ]
-
__Zs__
tag
Hello!
Az az igazság, hogy egy úgymond vendég-szobába menne, a max. nézési táv 1,5-2m lenne, ezért nagyon nem mennék felfele a méretben.
Ugyanakkor "vonzó" a beépített DVD is (nem kell külön készülék).
Nem akkut a dolog, csak megláttam a hirdetést, ezért kezdtem el nézegetni. Ettől függetlenül tényleg kösz' a visszajelzést: a plusz szempontok mindenképpen hasznosak!Üdv': __Zs__
-
creation
senior tag
Akkor én is bedobom amim van: [link]
-
helkis
veterán
ismét keresek 4Gb DDR3 ramot 1x4 Gb, vagy 2x2 Gb-felállásban is ok, 1333-as CL9-es kellene, vagy ugyanennyiért jobb..
-
válasz __Zs__ #16554 üzenetére
Én is néztem, és ha tényleg CI+-os, akkor sanszos, hogy a UPC mediacard is megy vele.
Visszatérve a kérdésre, németesek előnyben:
"HDTV-Tuner für analoges und digitales Fernsehen über Kabel oder Antenne
(DVB-C + DVB-T)"Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ra3
őstag
válasz __Zs__ #16554 üzenetére
Szerintem biztos hogy van benne analóg tuner, nekem az aldi/lidl elektronikai cuccokkal alapvetően nincsen bajom, jó hogy adnak rá általában 3 év garit.
Azt viszont érdemes megfontolni inkább, hogy ebben az árban szerintem itt az aprón lehet találni márkás termékeket nagyobb méretben, akár garival is. Egy Samsung/LG/Philips tv-nek nagy valószínűséggel jobb minőségű a panelje, ugyanis ennek az aldis cuccnak a mérete még bőven az asztali monitorok méretében van, úgyhogy könnyel előfordulhat hogy ebben TN+film panel van, ami egy átlag tvben lévő IPS panelnél jóval gyengébb.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Most láttam meg ezt az Aldinál: [DVB-T-s TV]
Két kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni:
- számomra nem derül ki, hogy hagyományos (analóg) tuner is van-e benne?
- úgy összességében jó vételnek számít (ár, tudás, várható megbízhatóság), vagy úgy általában hanyagolandóak az Aldi/Lidl/Penny-s elektronikai készülékek?Előre is köszönöm: __Zs__
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
17-19"-os monitort keresek crt-ben max 5k ha sikképcsöves, szép, tft-ben pedig 10-12k-ig..
jövő hétig elejéig aktuális.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
veterán
Hamarosan lesz egy Gigabyte HD6450 eladó & keresek újszerű SATA-s DVD írót - ha a két dolgot egy füst alatt meg lehetne oldani, az még frankóbb lenne.
-
t1
addikt
Srácok nem tud valaki Veszprém és környékén vendéglátós melót? Szakács vagyok de semmi nincsen, lassan 26 napja munkanélküli és kezdek már unatkozni futár meló is érdekelne saját kocsi is van
-
creation
senior tag
Heyo Gays
Holnap Veszprémben 4 körül 2,5"-es SATA HDD-t vennék!
Irányár 8000HUF.
Kp-ban fizetek.
Illetve akinek kell 16GB-os "virtuális memória" SSD, annak lesz ott egy eladóba / cserébe, ha igény van rá.
Lehetőleg privátban tessék jelezni... köszi
Üdv.: creation
-
helkis
veterán
válasz ArmanD. #16543 üzenetére
túrj plz, hátlapi kivezetésként kellene, nekem is van valahol, de sajna nem találom..
male - bocs, de nem akarok szenvedni vele egy komplett megoldás kell most.. a többi cucc is marad, van nekem is bőven..
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
párhuzamos port kivezetése van valakinek elfekvőben?
-
ArmanD.
őstag
Érdekelne valakit egy dobozos Asrock A75M-HVS FM1-es alaplap és egy dobozos AMD A6-3500-as 3 magos FM1-es proci? Gari van mindkettőre ma kapom meg hozzájuk a papírt. A proci tud Turbo-t valamint szorzózár mentes!
Ha kell egy hp házat és hozzá tápot is tudok adni +2k-ért!!!
Már csak ram és vinyó kell bele és még játékra is simán alkalmas dx11be![ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
Keresek: 4Gb-os DDR3 modult, max 2x2Gb-ost 1333-ast CL9, vagy annak árában jobbat..
-
ArmanD.
őstag
Akad valakinek olcsón eladó USB-s Wifi stickje?
-
Ra3
őstag
Balluffnál dolgozik valaki, vagy esetleg van valami vélemény ismerősön keresztül?
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
helkis
veterán
Sürgősen tesztelnem kellene egy procit (FX8120) Am3+-os lapja van valakinek?
Csak egy teszt erejéig zavarnám az illetőt, holnap délelőtt 12h-ig aktuális a dolog..
előre is köszi!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
veterán
Várpalotán lesz Hősök. Ingyenes a belépő?
Más: Ha valakinek kell Wi-Fi antenna, tudok vinni péntek délután.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #16532 üzenetére
sebaj, most jutott eszembe, de ilyenek folyamatosan jöhetnek..
sörért, vagy csokiért, esetleg 5db 1k-ért ilyesmikben, tudok fizetni, ami épp van itthon.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
USB kivezetéseket keresek:
-
helkis
veterán
van valakinek am3+-os lapja a környéken? egy próba erejéig?
előre is köszi!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ArmanD.
őstag
Van 2db SSD-m eladó
- 32GB Sandisk P4, Sata 2, Trim on / HD Sentinel 100/100
- 64GB Kingston ssdNow 100 V, Sata 2, Trim on / HD Sentinel 100/100Pü-ben vagy telefonon lehet érdeklődni
-
FoBCRaistlin
őstag
Sziasztok!
Sos szükségem lenne egy aknás garázsra, vagy legrosszabb esetben egy auto emelőre.
A motorvédő burkolatomat kéne visszacsavarozni ennyi időre kéne csak.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
ArmanD.
őstag
Köszönöm a sok ajánlatot holnapig átrágom őket
-
Male
nagyúr
válasz ArmanD. #16520 üzenetére
Ha _kovi_ nem viszi el, akkor nekem van egy eladó 3000+ -os Sempronos konfigom...
-
ArmanD.
őstag
Valakinek van komplett eladó pc-je?
-
ArmanD.
őstag
2,5''-os sata2 hdd-hez külső usb-s háza nincs vkinek olcsón eladó?
-
edem96
senior tag
Sziasztok!
Valakit esetleg érdekel egy Lg Optimus One? Csere is érdekel, az ára amugy 20000 lenne. Telenoros, karcmentes, 4 honapos, garis. Képet kérésre küldök.
Papkeszin van a termék, Veszprémig fel tudom vinni.
Várom az ajánlatokat.Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
helkis
veterán
válasz [HUN]Zolee #16505 üzenetére
pü..
-
[HUN]Zolee
őstag
AGP-s VGA-t keresek max 5k-ért.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
helkis
veterán
van valakinek olcsó atx, vagy uatx háza eladósorban? a héten kellene!
-
ArmanD.
őstag
-
-
reves
újonc
válasz MasterDeeJay #13567 üzenetére
Minden bizakodás nélkül érdeklődöm, hogy a még 2010-ban meghirdetett atari portfolio nem maradt-e meg véletlenül ?
Üdvözlettel:
r. b.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest