- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz Horny256 #1296 üzenetére
Irányár mondjuk 6000Ft (most árulnak 5000-ért egy ABIT verziót... abban max 333-on megy a memória, és hülye felépítésű ehhez képest, meg az Abit, stb).
Procim az egy 2.8/533/512, Northwood van (ezt használtam benne a múlt hétig), de az inkább csak csere, mert nem akarok gép nélkül maradni (minimum 2.8-as, 800-as FSB-jű kéne helyette, kizárólag Northwood)... -
Hatha erdekel vkit:
25db Memorex DVD-R 8x Cakebox 2500.-
25db Philips DVD+R 16x Cakebox 2500.-Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
K82
őstag
Sziasztok!
Érdekel vkit egy Canon Powershot S1 IS fényképezőgép?
[link]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig megvannak Montana Over-maxi bringáim, HEMP eddig nem jött megnézni őket...
Ha érdekelne valakit szóljon mielőbb, mert újat szeretnék venni!
Ár, egyben 26k!!
Erős acél váz, Suntour Honor Accushift Plus hátsó váltó, Suntour elsőváltó.
[link]
[link]
[link]Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
Male
nagyúr
válasz Horny256 #1286 üzenetére
Van egy eladó ASUS P4S533 alaplapom. 1 AGP, 6 PCI, integrált hang, SiS 645DX chipset, ATA133, DDR400 (nem hivatalosan ugyan, de ez csak anyni, hogyy a BIOS-ban ha automatán hagyod, akkor 333-on megy csak a memória, de kézzel 400-ra teheted... teljesen stabil vele, évekig így használtam), 533 FSB, ASUS Q-FAN (állítgatja a prociventi sebességét), nem muszáj hozzá P4-es táp (molex-en is be lehet kötni a kiegészítő 12V-ot),... őőő mit írjak még róla
Az AGP rajta Universal AGP (1X-8X minden belemegy, de max 4X sebességgel fog működni), és van kis problémája a a komolyabb VGA-kkal... FX5600 és R9600Pro tökéletesen működött benne, Gef6600, Gef6800 és X700Pro hibázott némelyik játék alatt... (ezek mind tápcsatis kártyák, talán ez volt a gondja )
A másik gondja az akkoriban szokásos SiS USB probléma... ajánlatos inkább USB kártyával használni, ha menet közben cserélgetni szeretnéd benne az USB-s eszközöket... (ha már induláskor rá van dugva, akkor nincs gond, úgy tapasztaltam)
Nagyon stabil lap, a hibás memória kicserélése után gyakorlatilag soha nem fagyott le...
A lap OEM (mert kell a doboza ), kézikönyvet, CD-t, USB kivezetést adok hozzá. Gari szerintem már nincs...
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
Még mindig nem kell senkinek Igloo 7300 CPU hűtő 3000HUF-ért???
extra - SEXRay
-
ArmanD.
őstag
válasz ballington #1281 üzenetére
Szia Ballington
Itt kapható ha jól tudom: [link]
Veszprém, Kinizsi út.
[Szerkesztve]Öreg vagyok már bohócnak!
-
Horny256
senior tag
Hi all
Nem porosodik valakinek a polcán egy P4-s lap +1.6 -s proci
Persze jó áron -
dokar
addikt
minek 250 db?
csak az asszony idióta sorozatait akarom kiírni a DVD-re meg a rakás romantikus-szerű filmjeit. pfúj.extra - SEXRay
-
Male
nagyúr
Talán téged is lehülyéztek?
Azóta nem szívesen megyek oda.... -
dokar
addikt
-
ballington
addikt
Vazze...senki nem tud egy eladó 7700Cu-t
nem tudjátok esetleg vp-ben hol kapható?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
dokar
addikt
Vennék írható DVD-ket!
extra - SEXRay
-
Bero
aktív tag
Vam pár eladó ketyerém:
1,7Ghz Celeron
128 DDR 2100 Ram
Cmedia 5.1 hangkari
Ha vmi érdekel vkit, akkor plz privizzen.
Előre is kösz!
Üdv: Bero -
Lorke
tag
Eladó Inno3D 7600GST:
7600GT mag, 12 pixel pipe / 5 vertex pipe
500/1400-as órajel, 128MB DDR3
Dobozos 1 év garancia
Ára : 32K -
Chieftec
őstag
Helosztok
Szeretnek venni egy Shuttle SN25P barebone gepet de a redes ara 100 folott van. Tud vki olcsobban szerezni? -
Lorke
tag
Eladó 7900GT 65000Ft-ért!
-
ballington
addikt
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Sziasztok!
Eladó egy új, néhány napot használt Logitech LX3 egér. [link]
Ár: 5000 Ft, illetve megegyezés szerint.
Dobozos, garanciális és vadonatúj fejlesztés (januárban jelent meg)
A néhány napos teszt után:
Jó fogású, kézreálló egér, a gumiborítást más egereken is alkalmazni kellene, 1000 dpi, tilt wheel. Az optika gondolom jó, legalábbis én nem látom hogyan lehetne jobb. Az egér mozgatására pontosan reagál az egérkurzor, kivéve ha be van kapcsolva a Pointer Acceleration ekkor nagyon lassú lefelé mozdításnál nem mozog a kurzor. Másrészt ezen opcióval játékban néha fura mozdulatokat teszek. A hozzávaló driver kissé meglepett: több mint 40 Mb, igaz nem fontos feltenni, de a gombok programozásához és a tilt wheelhez kell.
Kiipróbáltam egy olcsóbb optikai egeret aminek 0 extrája és kicsit zörgő gombjai vannak, meg is vettem. Az én egyszerű igényeimnek az is megfelel, ezért az LX3-at eladom. -
Tanya-
tag
Szasztok
Eladó a következő füles: Logitech Precision PC Gaming
ehune: [link]
Bontatlan, új.
Ár: 5000 szép magyar forint -
ArmanD.
őstag
Audigy-je nincs valakinek eladó?
Öreg vagyok már bohócnak!
-
krokk
senior tag
válasz ballington #1260 üzenetére
tény
és amilyen minőségű meg amit tud ahhoz képest viszont nem adom drágán.
ez alatt viszont nem adom el inább megtartom akkor max nem használom annyit és készthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
csibor
addikt
válasz ballington #1258 üzenetére
De ha nincs rá szügségem,akkor miért fizessek többet érte.
-
krokk
senior tag
igen van benne rádijó nagyon sokminden van benne ha jóltudom ez már a profi mp3 lejátszók közé tartozik. 32ezer újonnan. ez szinte új 25re gondoltam. ha kell csinálok képeket. tartozik hozzá cd, füles, képernyővédő fólia 2db (1rajta),audio kábel line in felvételhez, usb kábel 1m kb meg egy kis usb csati olyan lesz tőle mint egy pendrive. usb2es természetesen. mikrofon is van benne. de rádióból is tud felvenni. ''színes'' kijelző (egyszerre egy szín de te keverheted ki rgb-ből hogy milyen legyen. külön menüpontonként változtatható) stb stb
mod:
ápr.14. én vettem. de most nemtom hogy 1 vagy 2 év gari van rá körülnézek majd.
[Szerkesztve]the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
vkinek egy mp3 lejáccó? iaudio5 512mb. jó állapotú. mp3 lejáccós mobil miatt adom el szóval semmi baja. pendriveként is nagyonjól használható.
ilyen: [link]the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
bibimad
senior tag
Barton 2500+
Gygabyte KT600 lap/SATA,8X AGP/
ATI 9000,
40-es winchester
256/400 ram
LG cd író
floppy
ATX ház
Irányár 42 ezer
Gygabyte Titán533 alaplap
1,7 celeron
256/333 ram
30 giga winyó
cd rom
1,44 floppy
GF4 videókártya
Atx ház táppal
Irányár:30 ezer/
Gygabyte K8 Triton alaplap
AMD Sempron 2800+ processzor
512/400 Ram
ATI 9600 256 megás videókártya
LG DVD író
160 giga Maxtor
ATX ház
Irányár 62 ezer
ECS alaplap
1,7 celeron
256/133 ram
20 gigás winyó
gf2 videókártya
cd rom
ATX ház
25 ezerEinstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
ArmanD.
őstag
5 GB Quantum fireball eladó fix 1,5K
Kovi küldtem privit!
[Szerkesztve]Öreg vagyok már bohócnak!
-
ballington
addikt
tud valaki szerezni occsóbban 7700 Cu-t?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
vashal
tag
cserélnék egy rézmagos p4 hütőt sima alu p4 hütőre, esetleg vennék jó áron -
!attis!
tag
ArmanD
Az a baj, h nem mostanában meggyek Veszprémbe azért meg külön nem szeretnék felmenni.
Augusztus 21. meggyek az biztos ha esetleg akkor meglesz még akkor 1,5k-ért kell.
[Szerkesztve] -
kovi
senior tag
Tessék vásárolni Zalman hűtőt és NVidia GeForce kártyát!!!
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
!attis!
tag
Oks. winyót akartam is kérdezni! Megbeszélem az ismerőssel aztán jelzek.
-
csibor
addikt
Olcsó hangszorót keresek,akár használtan is minimum 2.1 érdekel.
-
S.Feri
őstag
Eladó:
Heattrap MOSFET hűtő 5500 Ft 2 csatival.
Heattrap NB blokk 9000 Ft 2 csatival.
Ez legkiválóbb egy asus p5wd2 és társai lapra lenne.
Audigy 2 zs platinum pro, dobozában, minden aprósággal: 34000Ft
2*1gb/800 ddr2 Patriot memória 4-4-4-12: 70.000Ft (lefoglalva B@dsector)
Cooler Master Stacker 830 házikó: 46.000FtDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
krokk
senior tag
akar vki nokia 6020as mobilt venni??
megkímélt. saját szóval nagyon nagyon jó állapotban van vigyáztam rá.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
kovi
senior tag
MX440 - 4k
Zalman VF700-CU - 5,5k
[Szerkesztve]GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
krokk
senior tag
érdekel vkit egy abit-nf7 apróbb hibával....? nem müködik rajta az integrált lan. ki mennyit ajánl? licit indul most
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
!attis!
tag
Hi all!
Egyik ismerősöm azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy MAX 20e-böl milyen gépet lehet összerakni? Nos hát várom az ötleteket -
ArmanD.
őstag
5gb-os Quantum fireball eladó
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Male
nagyúr
Valakit érdekel egy vinyócsere? Samsung 200GB, PATA, P120-as sorozatból (SP2014N), 2005 szeptemberi, 26 hó gari van még rá. 5-6 órát ha ment, mert nem jutott neki hely a gépben amibe szántam...
Ami pedig kéne helyette: min. 300GB-os SATA, lehetőleg Samsung, jó sok garival még.
Az egész kb 1-2 hét múlva lesz esedékes (olyan 90%), addig ajánlatokat várnék... már ha lesz egyáltalán itt a jóidőben -
dokar
addikt
Eladó Glacialtech Igloo 7300 S754/S939 CPU cooler 3000 Ft-ért!
extra - SEXRay
-
bibimad
senior tag
Barton 2500+
Gygabyte KT600 lap/SATA,8X AGP/
ATI 9200,
160-as winchester
512/400 ram
LG DVD író
floppy
ATX ház
Irányár 58 ezer
Gygabyte Titán533 alaplap
1,7 celeron
256/333 ram
40 giga winyó
cd rom
1,44 floppy
GF2 videókártya
Atx ház táppal
Irányár:35 ezer/
[/IS7
2,4 cel.D
ATI 9200 128/128
40 giga winyó
2x256 ram
1,44 floppy
LG DVD író
ATX ház
Irányár:55 ezer
Gygabyte K8 Triton alaplap
AMD Sempron 2800+ processzor
512/400 Ram
ATI 9600 256 megás videókártya
LG DVD író
160 giga Maxtor
ATX ház
Irányár 75 ezerEinstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
krokk
senior tag
nincs vkinek eladó sonye. k750i vagy k700? (egynlőre csak nézelődök árak ügyében)
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Lorke
tag
Inno3d 7900GT érdekel valakit? Pár hetes, dobozos, minden megvan hozzá, garanciapapírral. Ára : 65-66K
-
kovi
senior tag
Eladó:
Zalman VF700-CU + rambordák
5500 FtGeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
Ra3
őstag
1-2 eladó cucc:
- PCI firewire kártya, noname, az offie-depo-ból származik, még van rá egy hónap gari, VIA chip van rajta. 3 külső+1 belső port. doboza megvan. 2k
- PCI sb128-as hangkártya 1k.
- jó állapotú asus cd olvasó 1k.
- asus 1610-es író nero5,5-el (kicsit zajosan olvas) 1.5k''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
KaZo
tag
Hali All!
Nincs valakinek 1,1 GHz körüli PII celeron FPGA procija?Amíg csak fizetgetnek, addig csak dolgozgatunk... Intel(R) Core(TM) i5-4300M CPU 8GB
-
Lorke
tag
Eladó Sapphire 9600XT 256MB DDR2 dobozos, garanciális 2006-12-29-ig.
500/600-as alapórajel 2.8ns-es Infineon ramok. 14000Ft.
Audigy LS szintén dobozos ? Ft -
kovi
senior tag
GeForce4 MX440 TV 64mb AGP eladó.
Így néz ki:
4kGeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
S.Feri
őstag
Eladó:
Heattrap MOSFET hűtő 5500 Ft 2 csatival.
Heattrap NB blokk 9000 Ft 2 csatival.
Ez legkiválóbb egy asus p5wd2 és társai lapra lenne.
Audigy 2 zs platinum pro, dobozában, minden aprósággal: 34000Ft
2*1gb/800 ddr2 Patriot memória 4-4-4-12: 70.000Ft
Cooler Master Stacker 830 házikó: 46.000FtDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
!attis!
tag
Hi all!
PIV (S478) alaplapot vennék,nagyon SŰRGŐS lenne.Nincs valakinek egy eladó???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest