- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmckayals
csendes tag
válasz
dmckayals #448 üzenetére
Újabb update. Valami a routeremmel ment el, mert mint kiderült, egyik androidos eszközöm sem talált netet a wifin keresztül. Ellenben a windowsos laptop vígan tudott vezeték nélkül netezni. Aztán mikor már teljesen szétcsesztem az itthoni hálózatot, az UPC modem resetelése után megjavult. Szóval holnap hálózatépítés lesz
De az M5 jó, ez a lényeg!
-
dmckayals
csendes tag
Sziasztok!
Dec 28-cal kezdtem el én is használni egy újonnan vásárolt 4/32-es M5-öst. Az első napokban szépen ment, de ma valamiért az okoskarkötőt sem látja BT-n és bár a WIFI-re is csatlakozik, azt írja, hogy nincs internetkapcsolat, miközben a többi eszköz ugyanezen a wifin vígan eléri a netet. Sőt, reggel többször nem sikerült a csatlakozás sem, azonosítási problémára hivatkozva, holott a jelszó jó volt. Találkozott más is ilyen problémával? Ha igen, hogy sikerült megoldani?Update: Valamiért a BT most megint működik, de a WIFI probléma továbbra is fennáll...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4236
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest