- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Még egyelőre 3 haverral tolom, de előfordul ritkán eltűnik a HUD egy meccsre valamelyikünknél vagy indokolatlanul bezuhan az fps egy i7-3770 + 1050 Ti + 8GB kombóval unokatesómnak. Nekem például az okoz gondot, hogy néha nem joinol, 5 mp-em van valamikor karaktert választani vagy már majdnem indul a kör, mire nekem is betölt (i5-2500 + GTX 950 + 12 GB RAM (1Gbit net) ~ lowon).
Van uncsimnak a 128 tickes csodáról is videója, ahogy az enemy már kiment Bind-on a lámpás házból, de ő még be tudja szedni, mert valamiért visszarántotta minimálisan a játék, ahogy el kezdte szedni.
Szóval, minden nyűgje ellenére szerintem úgy végzi, mint a LoL. Jó-jó, szerethető, de 10 éve béta.Igaz, engem nem is ezek, hanem az tud felk*, mikor valaki egy kis pisztollyal hamarabb lő belém 4 golyót, mint én a Spectrével 3-at. Nagyon szór a fegyver, Vandalt, Phantomot nem is veszek, mert nekem nincsenek ilyen luckos fejeseim. Általában fölé lövi mindig. Vagy... észre sem veszem, de ő már egy fejes golyóval a földre is küldött.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval, minden nyűgje ellenére szerintem úgy végzi, mint a LoL. Jó-jó, szerethető, de 10 éve béta.