- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
-
pRoject22
addikt
Igazából teljesen felvan kavarva az egész, vagy a smurfok vagy a csalók miatt senki nincs abban a rankban amiben a tudása alapján lennie kellene, a sok bugról ne is beszéljünk, a full toxic közösség meg hab a tortára, mindezek tetejében nemtudsz egy normális csapatot találni mert alig játsza már valaki itthon.
-
csurenzoo
aktív tag
Ezt csak megerősíteni tudom. Haverokkal gondoltam játszunk, majd ilyen silver-gold között elbreakelünk, de erősebb játékosok vannak , mint plat 3-ban
. Elég hamar elment a kedvük, mert mozdulni nem tudtak és mindenki szarrá lőtte őket.
Inkább elővettük a cs-t, és elég jó, szoros meccseket játszunk. Nagyon durva csalóval nem találkoztunk egyelőre. -
pRoject22
addikt
-
Aksomatic
senior tag
-
Iramirez
senior tag
-
pRoject22
addikt
Én kitartottam a végsőkig, kb 120K-t költöttem skinekre, rárepültem mert belett harangozva ,hogy nem lesz benne csaló, aztán most lassan már vagy 2 hete letöröltem végleg, sajnos nagyon sok csaló van benne, a közösség meg iszonyat toxic, elég ha nem hozol le egy 3v1-et már dobálják alád a gránátot meg befalaznak a sarokba
-
Iramirez
senior tag
-
pRoject22
addikt
-
Aksomatic
senior tag
Deadgame?
-
kistusik
tag
-
syIex
nagyúr
-
Aksomatic
senior tag
A Prime Vandal 1750 VP
(#886) sylex1: mindig van szezon közben Night Market ahol bedob akciósan 6 skint, én ott vettem a Prime Vandal valami 1200 VP körül, de egyébként a mostani Battle Pass sem rossz, érdemes belenézni -
kistusik
tag
Csak a Storeban lehet venni skint, vagy pedig Battle passból. Ami már elmúlt, azt meg lehet venni, a Storban, úgy, hogy amit alul mutat 4 skint, az minden nap változik. És a régiek közül dobál be. Ami tök jó, de egyesével kurva drága. Egy sárkány vagy egy prime vandal, 2750 valorant pont. Hát nevetséges xD...
-
syIex
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég elkezdtük haverokkal újra játszani a játékot a tavalyi béta óta. Történt már egysmás és a skinek eléggé bejönnek..
A kérdésem az lenne, hogy mindig csak pár darab skint lehet megvenni és, ha azt nem veszi meg az ember akkor annak búcsút inthet?
-
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Gyerek játszik a játékkal, néha én is.

Laptopon menne a játék , Wifi-n kapcsolódik egy Tplink AX20-as routerhez, ami AP módban van, a router vezetékkel kapcsolódik a UPC-s Connect boxhoz.A probléma akkor van ha 5Ghz-s wifire kapcsolódik a gép,és a kezdő képernyőnél mindig lebontja a wifi kapcsolatot (de csak ez a játék).
2,4 Ghz-en ilyet nem csinál.
5Ghz-n ~150 Mbit/s sebességgel csatlakozik a gép, letöltési sebesség rendben van, kapcsolat nem szakad.Másnál van e ilyen probléma ?
Mi lehet a probléma ?
-
ates2
senior tag
-
kistusik
tag
Ja silver környékén rengeteg smurf van. A másik, meg én is észrevettem, hogy látom és hallom, hogy bekap 2-3-4 lövést az enemy és amikor ő megöl látom a visszajelzést, hogy egyet kapott azt is lábra, úgy hogy megálltam, belegugoltam és tudom, hogy testre lőttem
egy mecs visszanézés és egy dead cam jó lenne már. -
ates2
senior tag
-
Aksomatic
senior tag
-
ates2
senior tag
3 hete tolom a gamet, mikor felraktam elégé jól ment,elmentem silver 3-ig de azóta kb visszafele esek
mi a tök? célzás is vicc,látom rajta a kereszt lövöm és semmi...
Javítottak valamit valami patchben ? konkrétan mindenki Esport player... DM-ben olyan fejeseket kapok futva öröm nézni...

-
ricogsm
őstag
-
Busterftw
nagyúr
-
Aksomatic
senior tag
-
ricogsm
őstag
-
Aksomatic
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
A masik csapat is tud loni, szoval az nem annyira meglepo, ha teged is eltalalnak.

Az is szamit milyen fegyverrel hol talalnak el. En is voltam ugy az elejen, hogy a Spectre-rel beleengedtem az egesz tarat, megfordult aztan 1 fejloves voltam neki. (Sheriff vagy Vandal mar nem emlekszem)Erdemes nem "hosszan" loni, hanem sorozatokat es a sorozatok kozott igazitani celra (fej).
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Most kezdtem játszani Valoranttal. Eddig nagyon bejött, de a célzásokkal van mit fejleszteni. Van mikor lövöm mint az örült és ő talál el engem. Na ezt nem tudom hova tenni. 12 eltalálok 20 an eltalálnak
-
Aksomatic
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
-
ELectric1
csendes tag
Sziasztok van esély arra hogy az anticheat nem teljesen foghozzá férni a gépemhez ?
-
Fisha
őstag
-
Aksomatic
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
-
Aksomatic
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
Ugyan mar regen irtad, de ezt en is eszrevettem.
En beta ota jatszom casualkent, mivel nem fektettem bele sok idot, az elejen csak Silver 2-3 volt a szint, aztan a Gold 2-3 erzodott ugy mint most a Silver.
(Sok ujabb vagy visszatero jatekos be is commenteli, hogy bazz, ez a Silver szint?)
En ezt azzal magyarazom, hogy a jatekos szam nem no mar egy ideje folyamatosan illetve nagy szamban.
Akik meg jatszanak, ott alacsonyabb szinteken is gyakorlottabb jatekosok vannak.
Tehat nem az van, hogy ha valaki Silverben jatszik, az sokkal rosszabb jatekos mint a Platinum pl. -
kistusik
tag
Csak nálam fordul elő az, hogy amikor elindítom a valorantot, akkor a hangfalak elkezdenek, zümmökni, ciceregni? Ilyen magas zaj. Füles is meg hangfal is van kötve géphez. És csak akkor amikor ez a játék megy. És csak a hangfal füles nem.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Valakinek van valami infója róla, miért is nem megy a játék?
Bejelentkezésnél jó névvel és jelszóval hibába fut. Próbáljam újra később.... Keresgetem twitteren, weboldalon a kiírást, de semmi.
LoL-kliensnél ugyanez.mod: most belépett, de hibával kilök betöltésnél
-
pRoject22
addikt
Redditen is sokan írják , a nagy angol Valorant csoportban és mi is észre vettük ,hogy ACT3 óta mikor elkezdesz lőni akkor jön egy mikrolag, nekem van ilyen, észre veszem, van akinek nincs de nekem minden meccsen van párszor. UE4 motor átka a sok ilyen probléma, szinte minden UE4 alatt fejlesztett játékot vagy egy évig foltozgatnak mire jó lesz.
A mi pedig egy Discord szerveren vagyunk, ha kell privátban átküldöm és megbeszéljük ,hogy tudsz velünk játszani .
-
Fisha
őstag
-
Fisha
őstag
-
pRoject22
addikt
-
Fisha
őstag
-
pRoject22
addikt
Jajj igen, azt nagyon rossz helyre címeztem, figyelj megkell tanulni a trökköket minden pályán, egyszerűnek tűnik de van sok, ajánlom nézd shroudot amikor Valorantozik, tud jó dolgokat csinálni, meg hiába hasonló a CS-hez mégis egy másik játék, játszani kell vele, lehetőleg ne egyedül hanem csapatban, randomokkal nagyon nem jó szvsz.
-
Fisha
őstag
-
pRoject22
addikt
-
goccer
aktív tag
Mondanám hogy mutass egy tényt, amit letagadtam, legutóbb ha jól emlékszem te linkeltél egy cikket, majd azt totálisan félreértelmezve próbáltál bemagyarázni valami nonszensz maszlagot, de inkább elengedem ezt a topikot egy időre. Fárasztó write only emberekkel vitatkozni, más értelmes téma meg kb 2 havonta jön elő.
-
pRoject22
addikt
-
goccer
aktív tag
-
pRoject22
addikt
-
goccer
aktív tag
-
pRoject22
addikt
-
goccer
aktív tag
A kérdező kolléga panaszkodott, hogy sokszor az iron1-ek is jól lőnek, erre megint előszeded a cheater témát, mintha köze lenne a 2 dolognak egymáshoz. Igen, mivel online játék vannak csalások, vannak cheaterek, ezt mindenki tudja, de ennek közel 0 kihatása van a játékélményre ironban. És részemről goldban, platinumban sem érzem azt hogy broken lenne a játék emiatt.
-
pRoject22
addikt
-
goccer
aktív tag
-
pRoject22
addikt
Vannak itt csalók is, lehet mondani ,hogy nem de közben igen, itt van pár link ahogyan kifejtik a csalós fórumokban ,hogy miként kell játszani csalással és miket kell beállítani és a hardweres bant ,hogy kell leszedni meg van aki béta óta egy main accal játszik csalva de figyel arra ,hogy ne lőjjön 40-et csak szépen óvatosan nyomja.

Vanguard ide vagy oda, sok csaló van itt is csak megvan aki előfizet annak megvan mondva, hogy ne aimbotozzon hanem kis WH nem feltűnően és kis radar hack, te meg észre sem veszed sokszor ,hogy csal ellened, van ,hogy nyersz csaló ellen

-
Fisha
őstag
Köszi az ötletet. Ilyesmiket tolok. Hardon, páncélban a rekordom 15 aszem, és mondjuk 8-12 jellemzően. De itt hogy lehet, hogy mindenki ilyen prodigy? Hol vannak a kezdőbélák, akikkel kezdőbélaként játszani lehet? Még az iron mínusz 1-ek is mind CPL-t nyertek volna ezzel a tudással a 2000-es évek elején.

-
pRoject22
addikt
Menj be practice range-be, állítsd be a bot szintet hard-ra és a bot armort kapcsold be, vandal-al kell lőni csak úgy halnak meg ha egyből fejest lősz, ha így stabilan 10-15 körül lősz akkor te is így fogod a többi embert osztani, nekem 18 a rekordom de játék előtt 10-15 között lövök elsőre, pár ilyet lenyomok az beállítja a reflexem.

-
Fisha
őstag
Kb. egy hónapja kezdtem el játszani a játékkal, de azért 100+ órát beletettem biztosan. Bajban vagyok vele, mert nagyon nem értem, hogy hogy lehet, hogy minden ellenfél ennyire jó? Tudom ez most így hülyén hangzik, de kicsit részletezem.

Szóval a másodperc törtrésze alatt kapok fejest bárhol, bármilyen távolságból. Iszonyatosan noobnak érzem magam. Nem értem, hogy hol van akkor legalább a többi noob, akikkel élvezetesen tudnék játszani. Mert unranked-en is, meg rankeden is szétaláz mindenki kb. Azért sokan játsszák ezt a játékot, hol vannak a kezdők?Egy kis háttér a kérdésemnek: 20+ éve játszok fps játékokat, ezelőtt cs 1.6-oztam, ahol azért talán középmezőny tetejére mondanám magamat. De itt olyan érzésem van mintha dust2 hosszún pisztolykörben az unranked vagy iron1 játékos is duplafejessel nyitná a kilépést.
Én vagyok ennyire béna tényleg? Ennyire erős itt a mezőny legalja is? Hol vannak a noobok? Vagy valami gebasz lehet nálam lokálisan? (40 környékén van a pingem)
Előre is köszi a válaszokat. Ha esetleg van valami noob magyar gárda akikkel lehet együtt tolni, annak örülnék, mert azért talán csapatban lehet ez a legélvezetesebb, nem vadidegen kamcsatkaiakkal....
-
ChrystianHUN
csendes tag
Ez új pálya elég fura lett. Nem tudom meg hova rakni. Nektek vélemények?
-
pRoject22
addikt
Nekem ez az utolsó FPS játék amire ilyen szinten időt szánok, egyelőre még nem CS:GO szint csalók téren de azért akad-akad itt is néhol, ha ez rosszabb lesz akkor ezt is elengedem

-
ChrystianHUN
csendes tag
-
pRoject22
addikt
Teljesen jól működő csalások vannak, sokszor észre sem veszed ,hogy pl egy csaló ellen játszottál és nyertél

-
ChrystianHUN
csendes tag
Csak en erzem ugy hogy mostanaban egyre tobb a gyanus jatekos?
-
batyuska100
senior tag
-
heihachi
addikt
Komolyan, ez az odin egy akkora vicc, hogy emiatt fogom abbahagyni ezt a fos játékot. Túltettem magam a végtelen 4v5-ökön, de azt hogy ez a fegyver hogy kerül ebbe a játékba egyszerűen nem tudom felfogni.
-
goccer
aktív tag
Hát azt nem tudom honnan szűrted le, hogy a cheaterek 3%-át riportolják csak, amikor itt ez áll:
Right now only 53% of banned cheaters were reported before their banEz barátok között is több, mint a fele.
Illetve továbbra sem látom, hogy az miért baj, hogy a játékosok 97%-át még egyszer sem riportolták (magyarul semmi gyanúsat nem csinált). Nekem a két adatból annyi jön le, hogy a bannolt játékosok száma max 6% lehet, amit egy ingyenes játéknál nem mondanék rossznak.
-
pRoject22
addikt
-
goccer
aktív tag
Az egyértelműn volt a hangsúly
Nyugi lassan 20 éve játszom kompetitiv FPS-ekkel, ennyi idő alatt az ember azt is megtanulja, hogy fölösleges felhúzni magát olyanokon, hogy valaki lehet, hogy radarozik, wh toggle-ol stb csak mert egyszer véletlen 4-en védték azt a site-ot ahova be akartunk menni, majd még wallbangeltek is. Az ember csak a saját szórakozását rontja el, ha ezen túráztatja magát, főleg ha innentől mindenki elkezd rage-elni és tuti bukjuk a mapot. Ha egyértelmű hacker van akkor meg report, surrend és mehet a következő. Utóbbit meg hébe hóba látni csak. -
csurenzoo
aktív tag
Mi is toljuk még aktívan, csak mostanában nincsenek olyan jó meccsek. Vagy mi nyerünk 13-2-re vagy ugyanígy kikapunk ( Plat2-3 környéke).
Minden javításnál újabb bugok jönnek elő. Eddig hudom nem volt, most az visszajött, de a kiosztott/kapott sebzés ikont nem látom.
-Valakinek a csapatból a lobby készítés bugos. A meccskereső nem hívja be, csak az utolsó pillanatban tud pickelni és ha valaki nem fogadja el és új lobbyba dob be ő még mindig az előzőben csücsül és instant 10 perc bant kap.
-Hitreg továbbra is gatya szerintem és a hang sem okés.-Random csapattársak meg olyanok, hogy a meccs elején elvárják a kommunikációt, de ők semmit nem infóznak csak a sírás megy az ellenfélnek. ( Igaz 3-20-ban van és nyerünk).
-Egyre több az orosz. Őket nem kell bemutatni
-Picsogós angol: mikor 2 vesztett kör után surrendelni akar és kiafkol.
Bétában értelmes emberek voltak, most eléggé hígulni kezdett a közösség.Az új dm mód meg arról szól, hogy mindenkit látsz a radaron és levárod azt, aki szembe jön.
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
-
pRoject22
addikt
Vagy csak nem veszed észre, a Riot csalás elleni program vezetője azt nyilatkozta ,hogy a tényleges csalók minimális része csak 3%-a van reportolva, nem csak aimbotból áll egy csalás, van aki csak benyomja a radar hack-et és látja a mapon hol vagy, ha le is lövöd vagy ő lő le téged elég nehéz bizonyítani, akinek meg nincs több éves fps múltja az meg aztán végképp nem jön rá az ilyesmire.
-
goccer
aktív tag
Szerintem nem vészes, én nem igazán találkozok egyértelmű csalókkal.
-
pRoject22
addikt
Napi 6-7 meccsből egyet legalább lecsalnak, elmegyünk 10-5-re alázzuk őket aztán hirtelen kikapunk 10-13-ra, füstön, falon át, prefire. Vannak benne csalók, nem is tudom mennyivel jobb mint egy jó trustfactoros cs meccs...
-
ChrystianHUN
csendes tag
Csalo helyzettel hogy all a game szerintetek?
-
pRoject22
addikt
-
goccer
aktív tag
Én kicsit örülök a Sage nerf-nek, pedig elég sokat szoktam játszani vele, de legalább így már nem kötelező kiválasztani. Reynával szerintem az van, hogy míg a közepes rankokban idegesítően OP, addig a top rankokban, fix 5-össel tryhardolva már elég haszontalan, és emiatt nem hiszem, hogy kapni fog nerf-et mostanában. Én egyébként összességében jobban szeretek support hősökkel játszani, akikkel lehet "trükközni", mint a duelistekkel.
-
pRoject22
addikt
Én napi 4-5 meccset alsó hangon megyek, elvagyok vele, egy dolog tud zavarni amikor 10-5-ig elmegyünk simán, alázzuk őket aztán hirtelen az egyik ember felvesz egy odint és 40 be lövi magát falon át pár kör alatt majd bukunk 13-10-re

-
jonnyjoker01
veterán
-
pRoject22
addikt
Szerintem a mapokkal nincs gond, ehhez a műfajhoz teljesen jók, nekem csak a hitreggel volt bajom amit a mostani update-el elég jól orvosoltak, Sage nerf idegesítő már miközben Reyna túl op, killjoy valóban baromság ebben a formában.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Fájdalmas map design (nem szeretem, hogy az A rush úgy néz ki, hogy 43 sarokba be kell nézni előtte, hátha van ott valaki)
rengeteg lolról érkező toxic rager kiddo,
az új agent egy vicc (turret? időzíthető molotov? jaja, sok sikert egy plant utáni szituban, ami már eleve nehéz a map kinézete miatt),
nem lehet mapot választani (elmegy az a split, de nem nyolcszor egymás után),
cashgrab skinek (az árukat sikerült lemásolni, a játékosok közötti kereskedelmet már nem
),
alapvető hang és hitbox problémák (amikre hivatalos válaszként csak annyi érkezik, hogy "szerintünk jó, szóval pofa be"),
must pick vagy haszontalan agentek (nincs középút),
másfél gigás patchek annyi változásra, hogy omen smokeja két másodperccel tovább tart (persze, lehet mondani, hogy bUgFiXeK iS vAnNaK, de akkor miért hozták ki bétából?),átlagosan 74 normál/ranked egy új agentet feloldani (jó, nyilván ott vannak a dailyk és a weeklyk, de simán van 30 óra kioldani egy újat)
most ennyike hirtelen -
goccer
aktív tag
-
jonnyjoker01
veterán
-
pRoject22
addikt
Nagyon kihalt a topic, senki nem nyomja már?

-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Sajna ez Így van, volt, hogy 5 meccsen át mindig abban a csapatban voltam, amiből valaki kilépett. Igaz az utolsón már én is, mert rohadtul elegem volt belőle. Persze adódik a gondolat, hogy miattam van
De nem, azért általában az él közelében vagyok. -
heihachi
addikt
Ez Így akkor se jó, csak azért mert egy vagy két barom kilép és teljesen esélytelenek vagyunk, nem igazságos, hogy buko folyamatosan a rankokat. Akkor ha az első öt körben lép ki, legalább akkor ne csökkenne ennyire. Ez Így nagyon szar. De egyébként már a kérdést sem értem, az ha 5v5-ben kikapunk az szerinted pont ugyan az, mintha 4v5-ben kapunk ki? Pont annyi esélyünk van?
-
goccer
aktív tag
-
ChrystianHUN
csendes tag
Szerintem te elég balszerencsés lehetsz akkor. Nekem kb az elmúlt 30 rankeden 1en volt leaver. A rangok igen még nem jelentenek olyan sokat de ez az ide múlásával javulni fog ahogy szétszakadt a mezőny. De természetesen mindenkinek vannak jobb és rosszabb meccsei. Közel sem tökéletes a game de ennyire nem is vészes szerintem
-
heihachi
addikt
Vicc ez a játék, 3v5-ben feladjuk, erre nem slightly decreasing hanem sima decreasing a rank. Mégis mi más választás van 3v5-nél? A rankok semmit nem jelentenek ugyan olyan rankú játékosok egyike senkit nem talál el, a másiknak 30 killje van. Azt meg hogy a split van 10-ből 9-szer kezd kicsit uncsi lenni. Meg az állandó 4v5 is.
-
ChrystianHUN
csendes tag
Elmeletileg holnap
-
oriic
HÁZIGAZDA
TDM nincs, sima DM van, vagyis mindenki mindenki ellen.
-
markknight
nagyúr
A Team Deathmatch mikor élesedik?
-
ChrystianHUN
csendes tag
-
Kanczy
veterán
Elvileg nekünk holnap reggel 9-kor kezdődik a patchelés.
-
ChrystianHUN
csendes tag
Lehet tudni kb hany oratol lesz eles a pach?
-
goccer
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön a Free-For-All Deathmatch mód is (Csak kiharcolták az emberek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Cyberpunk 2077
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Elég hamar elment a kedvük, mert mozdulni nem tudtak és mindenki szarrá lőtte őket.
csakis jo hangulat egy kis feszkó levezetés..semmi ranked meg hasonló társai...mi még azok vagyunk aki szurkol a másiknak

egy mecs visszanézés és egy dead cam jó lenne már.

Megjelenéskor 20-30 nagyon max 40 fps-t hozott 1280x720-ban.