- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
retroid
senior tag
Jó hogy 2020 közepén nincs 21:9 ultrawide támogatás
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hajaj, ez a Reyna atom OP már most.
Toltam vele két kört, hát hajaj. -
jansky1
senior tag
Hát igen, belenéztem pár streambe, Sage még így is kihagyhatatlan. Ha nem akarnák, hogy minden meccsbe hozzák, ahhoz teljes rework kell.
-
lofagi
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Igazából itt az a kérdés,hogy kinek nerf ez?!
Mert nekünk, akik használták a betában az, viszont a játékosok legnagyobb többségének nem, mert még nem is használták előtte.
Amúgy ezt a healt én se nagyon értem, ez itt most nagyon le lett nerfelve, csak úgy, mint az összes többi képessége.Viszont nézhetjük úgy is a dolgot, hogy azt akarják a készítők,hogy ne legyen alap karakter egy meccsben, hanem a változatosságra törekednek. Mondjuk amíg olyan képessége van,hogy mást tudsz gyógyítani, illetve fel tudsz éleszteni valakit, addig neki alapnak kell lennie egy körben. Legalábbis komolyabb szinten.
Viszont megnéztem OMEN-t, igaz még csak practiceben, de az nagyon durva. A füst baromi jó lett, ahogy lepakolja. :] Szerintem már jobb, mint Brimstone. -
IreN!CuS
őstag
Lassan használhatatlanra nerfelik a Sage skilleket....
Nem tudom miért szálltak rá, alap karakter minden meccshez, akkor viszont legyen hozzáadott értéke. Idáig 3 heal/kör is kijött most a 2 heal/kör sem biztos.
jansky1: ez most akkor a "bocs, hüjjjeeeség volt" 21 századi megfelelője
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végre animált a karakter select screen. \o/
-
lofagi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Update elérhető. 2GB
-
lofagi
addikt
Majd légyszi linkelj még be 15 cuccot amit vettél a gépedbe, mert mind kell a játékhoz... Ba dumm tss.
Azért csak neked kikerestem,hogy nehogy itt még neked álljon feljebb:
TILOS: A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topikcsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
Ja és még OFF-ba sem teszed ezeket... senior tagként legyünk már tisztában néhány alap dolggal... Ba dumm tss.
-
jansky1
senior tag
Bb topicból, hátha kell valakinek:
Akciós fejhallgató -
oriic
HÁZIGAZDA
Na itt vannak az indulási időpontok:
13:00-kort posztolta ezt hivatalos Twitter csatorna:
LAUNCHING —
In 12 hours - Korea, Japan, and most of Asia-Pacific
In 18 hours - Europe, Turkey, MENA, Russia, and CIS countries
In 25 hours - North America, Latin America, and South America
EPISODE 1: IGNITION.Szóval nálunk ez ha jól számolom kedd reggel 07:00-t jelent.

-
retroid
senior tag
Maganyos farkaskent vagnek neki
lehet itt majd csapodni valahova?
Multi FPS bol Team Fortress 2 Left4Dead Overwatch ba van sok sok tapasztalatom meg Fortnite ba de az TPS

-
lofagi
addikt
-
retroid
senior tag
Holnap hány körül indul majd kb?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Valami kis gömb lesz a hullák felett, szóval én azt mondanám,hogy oda kell menni, hogy azért annyira ne legyen egyszerű. Minden esetre tetszik ez a kari, így elsőre. :]"
Látni a videóban, hogy kill után messziről is fel lehet venni az orbot, ami gyógyít. Brutal OP karakternek tűnik. (Heal, overheal, stim, láthatlanság)
Már most imádom. -
lofagi
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mondjuk én már rég játszottam alap vandallal, de nekem az ugyanannak tűnik. Viszont a képességek érdekesek, úgy látom,hogy kill alapján emelkedik. Az egyik az a heal (Q) a másik pedig egy blind lesz (E), amit kill után szerez valahogy. Az nem tiszta, hogy egyből,. vagy oda kell menni. Valami kis gömb lesz a hullák felett, szóval én azt mondanám,hogy oda kell menni, hogy azért annyira ne legyen egyszerű. Minden esetre tetszik ez a kari, így elsőre. :]
Viszonta a kill feedback az más lett, a koponya tuti át van dolgozva, az nem ilyen volt előtte.
Bár úgy tűnik,hogy mégsem.
Itt egészen másképp beszélnek róla. -
lofagi
addikt
Azt esetleg tudja valaki,hogy le kell majd tölteni megint? Vagy a beta cliensből lesz rendes?
-
savior
őstag
Azt hittem most nem lehet játszani, mert nem mennek a szerverek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
savior
őstag
Busterftw vitte a kódot.
Igazából én még csak most akarom kipróbálni a játékot. Csak videó alapján irtam, hogy konkurencia. -
savior
őstag
A játéknak lesz egy konkurenciája: Rogue Company.
Van hozzá egy friend beta kulcsom, ha valakinek odaadhatom, akkor az irjon egy privátot.
Epic Store-s kulcs. -
lofagi
addikt
Itt a Trailer hozzá, igaz,hogy Brazil, de attól még nagyon jó.
-
lofagi
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Ma van vége a bétának, így biztos.
-
lofagi
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Tudsz szerezni pár titlet, kártyát és egy figyegőt, de elég sokat kell ezekhez játszani.
-
Vanir
veterán
Az első 40 meccsemen nem volt csaló, most 3 meccs alatt 2 blatáns aimbotter. De legalább az anticheatnek indulnia kell a vindózzal ugye.

-
Rony949
addikt
Kis rövidke vélemény a játékról:
Nem játszottam olyan sokat, max 4-5 órát csak. Ezelőtt még nem volt dolgom hasonló Counter Strike-os játékkal és nagyon úgy tűnik, hogy nem ez az én világom. Voltak szórakoztató meccsek, nem mondom, de a Rainbow Six komplexitása például sokkal jobban bejön (csak kár hogy az még mindig egy bugos szar, de ez részlet kérdés
).Még egyelőre nem törlöm le, egyszer-kétszer rá fogok nézni alkalmanként hogy milyen. A lényeg, hogy a béta nem győzött meg.
-
jansky1
senior tag
Mit nem adnék sima public szerverekért. Mehetne a max agentszámmal, mindenből egy/oldal.

-
Csak a rankokat törlik vagy nullázódik a teljes mmr szint is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szoval nem lesz ranked premierkor, csak kesobb.
Hajaj, erdekesek lesznek megint a meccsek. 
-
lofagi
addikt
Néha olyan érzésem volt evvel a videóval,hogy te vagy álnéven!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy én azt hittem hogy lesz egy open béta időszak is. El kellett volna adnom accountomat nekem is még az első napokban 200+ fontért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Busterftw
nagyúr
Csak az elejen az, meg amikor egyedul veded a spike-ot es 3-an keresnek.

Ugy kell felfogni, hogy nincs ranked.En veszitettem sok meccset, de ha a tarsasag es a jatek jo volt, nem bantam.
Most pl vesztettem egyet, 4 orosz a chatben irogatott es csak a killre mentek.
Ha en nem veszem fel a spike-ot az elejen, akkor ott marad spawn pointnal egesz meccs alatt.
Semmi coop, semmi kommunikacio.
-
savior
őstag
Játszottam egyet.
Első pár körben bénáztam, de aztán elég jól belejöttem és sikerült 16 killt összeszedni, és nyertünk is.
Egész jó játék.
Azt nem tudom fogok e még vele játszani, nekem ez túl sok adrenalin. -
És akkor 1.0-ban már a Vanguard is teljes erejével fog működni? Mert épp most csaltak le nekünk rankedet és 13-1 -re aláztak le, mégcsak elbújni sem tudtunk, oda walkolt és lekéselt, az utolsó körökben már tálcán volt

-
Rony949
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Folytatódik a bétázás, csak nem lesz odaírva a játék mellé, hogy 'beta'.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Valorant megjelenés - Június 2. Premiernapon új skinek, új agent, új pálya.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Masnal nem jott az elo, hogy csak torok szerverekre rakja be? Halisten tegnap mar jo volt de napokig csak torok tarsakat es ellenfeleket kaptam rankeden meg sima meccsen is. (Azt meg sem emlitem h kommunikalni azt nem tudnak, vagy csak spammeltek torokul a chatet)
-
Rony949
addikt
Felmész a Riot weboldalára, regisztrálsz és összekötöd a fiókodat a Twitch fiókoddal. Onnantól kezdve már csak nézegetni kell Valorant streameket (fontos, hogy droppos streamet nézz).
Állítólag 2 óra után már nézned sem kell, mert benne vagy a rendszerben és bármikor megkaphatod a Valorant hozzáférést, de állítólag ha tovább nézed a streameket, nagyobb eséllyel jutsz be. Én pl. körülbelül 30 óra streamet néztem, mire megkaptam.
Személyes véleményem szerint nagy fasság ez az egész Twitch drop, miért nem lehet ezt is normálisan megoldani, mint a többi bétákat?
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Gyerek fáraszt ezzel a játékkal. Be lehet még jutni? Van egy olyan, hogy kössem össze a Twitch-el, az elvileg megvan (ezt honnan tudja ellenőrzni a riot? E-mail címet néz?), néztem a streamereket itt minek kellene történnie? Röviden ezeket nem értem. Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- LG LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Projektor topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom miért szálltak rá, alap karakter minden meccshez, akkor viszont legyen hozzáadott értéke. Idáig 3 heal/kör is kijött most a 2 heal/kör sem biztos.

A jobb oldalú, eddig nem látott hosszú hajú csaj.