Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Fejlődött is, meg nem is a Realme Narzo 90x
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
Ezeket a sorokat most úgy gépelem, hogy egyáltalán nincs semmi hangja a gépemnek, mert lekapcsolta az energiaellátás a HDD-t.
nekem sajnos nem lehet a rendszervinyót kikapcsoni, akkor sem, ha bőven csak a memóriát kellene használi. a windows mindig matat rajta valamit. még akkor is ha a szolgáltatások nagyrészét letiltom, se hálózat, se indexelés se semmi. viszont a tár és a hurci vinyót kilövi szépen.
én egyelőre csak (ventillátorhoz kapott) szilikon alátéteket raktam a vinyók és a keret közé, nagyságrendel csökkent a vinyó hang. szerencsére a kis seagate-m nagyon halk (a raptor is de meg kell hagyni tud seekelni
de messze nem zavaró) bár nulla háttérzaj mellett biztos nem ezt mondanám 
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
vannak klf. megoldások, de mind pénzbe kerül 5-10 k/HDD - és ez nem kevés
szerintem a legjobb és legolcsóbb megoldás a típus gondos megválasztása ill. a szerencsés belenyúlás (nekem pl. a bolti gépben van egy olyan Samsung IDE, ami egyszerűen csak hihetetlen - de nagyon kecsegtető a 2,5'' próbálkozni - perwsze egyiksem a sebességhajszolók megoldása, de nekem még soha nem okozott gondodt, hogy nem halálpörgővillámgyos lemezeket használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de messze nem zavaró) bár nulla háttérzaj mellett biztos nem ezt mondanám