Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
vannak klf. megoldások, de mind pénzbe kerül 5-10 k/HDD - és ez nem kevés
szerintem a legjobb és legolcsóbb megoldás a típus gondos megválasztása ill. a szerencsés belenyúlás (nekem pl. a bolti gépben van egy olyan Samsung IDE, ami egyszerűen csak hihetetlen - de nagyon kecsegtető a 2,5'' próbálkozni - perwsze egyiksem a sebességhajszolók megoldása, de nekem még soha nem okozott gondodt, hogy nem halálpörgővillámgyos lemezeket használok) -
tts
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ez honnan jött le neked?
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
Silentmaxx 400 W
nincs, egyike azon kevés dolognak, amire azt mondtam, hogy nem éri meg az árát - de meg vagyok győződve róla, hogy minőségi termék
biztos, hogy nagyon jól csendesít - legalább olyan jól mint az általam favorizált Silentmaxx HD Silencer
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
nos annyi csúsztatás van a dologban, hogy a táp is passzív, de egyelőre nincs fenn az oldallap - de beraktam 2 elől és 1 hátul 80mm 9 dB SilenX-et, amik most nincsenek is bekapcsolva - ha visszarakom az oldalát, annak függvényében kapcsolok be ventit, hogy mennyire igényli a hőmérséklet
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
754-es 3000+ AMD 64 - Scythe NCU 2005-tel

-
tts
addikt
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
azért ha már a topic címe is az, hogy ''valóban passzív...'', nyugodtan megnézhetted volna hol áll meg terhelés alatt a hőmérséklet - 55-nél még bátran tovább lehet engedni
-
tts
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
az egy komoly kis dolog léghűtésben -
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
Na figyelek!
Vitázik a halál - akkor pláne tudod mi kell általában - azon felül semmi különös. -
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
a #306 kérdésből - gazdasági alapismeretek hiánya
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
Hát így nehéz lesz.
Papír, bolt, lóvé.
Na meg persze sok-sok vevő.
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
Persze.
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
Kíváncsi lennék a teljesítményére - habár én személyszerint nem komálom a TT cuccokat - de ez jó ötletnek tűnik.
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
Ember - egy olyan hűtőt ami a házon kívülre viszi a hőt - nem ezt kérdezted?

-
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
Egy cikkhez kértek tőlem infókat - akkor írtam a gyárnak - és kaptam válaszokat.
Képem nincs - szét pedig nem szedtem.
''Az elmélet után lássuk a gyakorlatot, vagyis nézzük meg milyen csöveket használnak a Thermalright hűtőiben. A cég szakembereinek tájékoztatása szerint az általuk használt hőcsőben 3-5 köbcentiméter tiszta vizet találnánk, ha azt szétfűrészelnénk. A csőben légritka tér, majdnem teljes vákuum van. Nagyon érdekes adat, hogy a Thermalright mérnökei szerint csövük munkahőmérséklete 0-250 Celsius fokig terjed. Ez azt jelenti, hogy ebben a tartományban képes a hő szállítására. Mit jelent ez? A nulla fokot szerintem nem kell magyarázni, ez a víz fagyás pontja, vagyis e hőfok alatt nem fog beindulni semmilyen folyamat. Ami érdekes, hogy nulla fok felett már működik a cső! Ennek mikéntjére sajnos nem kaptunk választ, de érdemes belegondolni, hogy a hőszállításhoz párolgás, illetve gőz lecsapódása szükségeltetik, és ez már 1 Celsius foknál megtörténik. A felső hőmérsékleti adat is érdekes számunkra. A 250 Celsius fok valószínűleg azt a hőmérsékletet jelöli, amikor a.) olyan gyors a párolgás, hogy az összes folyadék légneművé válik, b.) a cső belsejének légnyomása a felgyülemlett gőz miatt annyira megnövekszik, hogy leáll a folyamat. Sajnos mind a két válasz helyes lehet, így annak eldöntését, hogy melyik fedi inkább a valóságot nem merjük magunkra vállalni, a pontos okról pedig, ismét csak nem kaptunk felvilágosítást.''
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Veriakilis
üzenetére
-
tts
addikt
Már írtam - bocs - tényleg írtam és tényleg bocs!
Szó sincs itt bizniszről - sem a te hűtőd, sem az enyém nem tömegcikk - inkább csak egzotikum - és mi vagyunk a csodabogarak, akik ilyesmit tesznek a gépükbe a prockóikra - így van?
Ja és nálam négy gyerek van - abból még 3 elég kicsi - szóval lehet ezért nyom nálam az ilyesmi súlyosabban a latba.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
vazze nem akarod abba hagyni - akkor olvass ''ha letöltök, venti kikapcs, és így a 2Ghz-es P4-et 40 fok alatt tartja, tehát passzívan'' - hát ez
azért a téma, hogy mi mit visz el passzívban komolyabb attól, hogy hőmérsékleti adatokat nyomatunk a köztudatba - szétszedett házakból
szerintem legalábbis - de nem kívánok veled tovább offolni - még egyszer BUÉK -
tts
addikt
válasz
dark bit
üzenetére
úgy van NCU 1000 és 2000
ami tőled maradt ki - az 1000-t a gyártó még jól szellőző házba ajánlotta a 2000-t már szellőzés nélküli házba is ajánlja
hát hogy fölösleges-e fáradnom azt majd én eldönteném engedelmeddel - az enyém egyenlőre totál simán megy egy 2800+ AMD 64-en - amint már írtam normál használat közben 42-46 fokos 1 db tápventi és slussz
egy teszt: Bővebben: link
ennek már nem sok köze van a te tavalyi gépedhez
azért ha szabad és lesz hozzá kedvem majd írok árakat is - ami lehet nem is lesz olyan ijesztő
-
tts
addikt
-
tts
addikt
18 rugó
tudomásom szerint legalább hárman használunk már az országban
a megjelenése igen impozáns - egy keskenyebb házban el sem fér - a súlya megböbbentő - igazi pehely súlyú óriás
ermények - még nem volt nyúzva - de net, Word, zene vagy DivX filmezés közben 44-46 C egy venti nélküli házban - a tápban van jelenleg egy 120-as Noiseblocker - de hamarosan bemegy egy totál passzív cuccba - paszív táp, passzív VGA és kikapcsolt házventik - ha érdekel valakit - arról is szívesen szólok majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az egy komoly kis dolog léghűtésben