- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
aktív tag
válasz
álommanó #19490 üzenetére
Tápegység bajod van, ez egyértelmű.
A CPU és memória nem csinál ilyet, illetve a bios chipsetének típusától függően (ami bios, award bios, stb.) pittyogó hang jelezné, hogy mire utal a hiba.
Idáig el sem jutsz, mert a táppal vagy az alaplappal van a hiba, de a hibajelenség miatt a tápra szűkül a kör. -
Olympos
aktív tag
válasz
álommanó #19485 üzenetére
ha visszajön gariból és továbbá semmi baja akkor minek adod el???
megfelel neked? kiszolgálja az igényed? jó lett? meghosszabbították a garancia tartamát?ha igen, akkor ne add el.
én most fogom gaiztatni az enyémet, mert egy védelmi funkció miatt hasonló dolgot csinál.
ha megcsinálják és kiterjesztik a garanciáját akkor azért nem veszek új tápot, hogy elmondhassam: ez nem volt hibás. -
jacint78
addikt
válasz
álommanó #19469 üzenetére
A csak néha hibát produkáló tápban is nehéz hibát találni, nem ám abban aminek talán nincs is hibája.
Ha valaki be is vállalja ez iszonyatos idő és pénz lenne és értelmetlen is. Ha megy, jó, ha nem megy akkor úgyis kiderül.
2. Másik táppal hogyan deríthetem ki? (van másik tápom, azzal ezt nem csinálja az alaplap.)
Remélem költői kérdés volt. Tudom, hogy azt mondtam, hogy attól függetlenül lehet laphibás, hogy a másikkal nem produkált hibát, de azóta próbáltad a másikkal és továbbra sem cisnálja, vagy amióta meg van őrülve a gép még nem próbáltad másikkal? Ha azóta is próbáltad és továbbra is jól megy a régi táppal, akkor eléggé egyértelmű, hogy a táp hibás, én csak arra gondoltam, hogy meghibásodhatott a lap is amikor cseréltél tápot, előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest