- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecRS
tag
válasz
jacint78 #19522 üzenetére
Igen megvolt. Utánaolvastam régi szabványoknak. A panelokban és társasházakban csak 85 után jött be az, hogy minden dugaljat földeléssel kell ellátni. Addig viszont csak a hidegburkolatú helyiségekben (konyha, fürdő) látták el földeléssel a konnektorokat. Itt, Zugló környéke kb. 70-es évekbeli. Nos, kihoztam hosszabítóval az áramot a fürdőből, és láss csodát, megszűnt a zavar. Csak reménykedni tudok benne, hogy semmilyen láthatatlan kárt nem okozott ez a kis malőr. (2 pendriveot már megölt a gép és nagyon gyanús hogy köze van hozzá ennek az egésznek). Marha mérges vagyok. Mindenesetre most hogy ez kiderült mindenképpen beszélnem kell a főbérlőmmel. Kár hogy ezekre a dolgokra nem hívják fel jobban az ember figyelmét. Ha nem hajolok be a házba és nem veszem észre, és emiatt valami meghibásodik, senki se fizette volna ki nekem... de a főbérlőnek sem, ha leég a lakása...
Szerk.: Leírni nem tudom tényleg milyen marha bosszús vagyok. Valószínűleg egy csomó használati eszközt, amit eddig a gépre dugtam, elcseszte. (Megjegyezném, hogy tegnap kellett bevigyem a telefonomat is szervízbe, mert meghalt).
-
SecRS
tag
válasz
jacint78 #19516 üzenetére
Reggel szétszedtem a gépet, kiemeltem az alaplapot, kiszedtem a tápot, visszacsavaroztam őket, visszakötöttem az összes alaplapba futó vezetéket és megszűnt a probléma. A tápból semmi nem volt kihúzgálva. Nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges, de mindenképpen örülök neki.
Gondoltam multiméterrel megnézem már, hogy magában a házban mekkora feszültség fut, hátha abból meg tudom, hogy nagyjából melyik vezetél lehet hibás... de semmit nem jelzett. Bárhogy próbálkoztam nem tudtam feszültséget érzékelni benne. Ekkor megint ahhoz folyamodta, hogy odategyem a nyelvem az egyik csavarhoz ami az 5.25"-ös kereten van és voilá, VOLT nincs.
Remélem így is marad! De mindenképp köszönöm szépen a segítségedet! Nagy hála!
Szerk: ja nem... csak cipő volt rajtam. Amint mezítláb vagyok, érzem rajta.
Nem értem én ezt már...
-
SecRS
tag
válasz
jacint78 #19514 üzenetére
Ez tény.
De a kérdés az, hogy most alkatrész csere kell/garancia, villanyszerelő, vagy csak csekkoljak le én valamit, esetleg valami másmilyen szakember kell? Nagyon nem mindegy és már a hajamat tépem, mert mára már a sokadik elektronikus kütyüről derül ki, hogy nem feltétlen működik jól.
Ezt se vettem volna észre, ha nem hajolok bele a gépházba... aztán körbe is "kóstoltam" nyelvvel egy-két alkatrészt, mert egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy már megint szar valami.
Szerk: Van multiméterem. Mit nézzek meg?
-
SecRS
tag
válasz
jacint78 #19512 üzenetére
Ezt elképzelhetőnek tartod egy felújított panelban? Van itt vagy 200 lakás ebben az ikerépületben és egy konnektor sem lenne valójában földelve? Azért azt már illik 50-60 éve mindenhova bekötni.
Nem lehet hogy más lehet a probléma forrása?Esetleg táphiba? (Bár sosem vettem még észre semmi hibát tökéletesen működik minden elviekben és a táp is volt anno szervízben).
Szerk: Van multiméterem. Mit mérjek?
-
SecRS
tag
válasz
jacint78 #19508 üzenetére
Budapesti panellakás. A gond az, hogy ebben a szobában az áram eleve egy hosszabítón jön le, aminek a forrása, a dugalj már körbe lett építve egy beépített szekrénnyel (és valahol a szekrény lapja mögött lehet, fenn X magasságban). Szóval azt lecsekkolni nem tudom sajnos.
De most hogy így nézem, a lakás nagyrészén olyan kettős-konnektorok vannak, amiknek nincs földelése. Másikuknak pedig van [ez alapján a fém "pöckök" alapján értem] Akkor ez kéne az első legyen, hogy hosszabítóval hozzam ki az áramot egy földelt konnektorból és úgy csekkoljam le, hogy a probléma fenn áll-e? -
SecRS
tag
válasz
jacint78 #19505 üzenetére
Meg most lehet hülyeséget mondok, de csak _úgy_ pl. az ujjal való érintéssel nem lehet érezni. Mondom, a fülemmel hajoltam hozzá, azt csípte meg, aztán a fémház kereteinek a csavarján "hülye-gyerek módszerrel" (nyelvvel) néztem a csavarokat. Mindenhol a csavarokban csúcsosodik ki ez a kicsi töltés (esetleg még a CPU hűtő rézcsöveinek végén). Maga a táp nem ráz semmilyen formában, elviekben az alaplapnak sincs semmi esélye, hogy hozzáérjen a hátlaphoz, mert rendesen fel lett rakva és a hátlap és az alaplap között sincs egy vezeték sem.
Azért elég ritkák már manapság a földelés nélküli dugaljok. De ha a dugalj az nem is földelt (bár kétlem), a hosszabító ami belőle fut, az tuti. Vagy ez így nem okés? Sajnos nem vagyok egy nagy villanyász. -
-
álommanó
csendes tag
válasz
jacint78 #19486 üzenetére
Üdv!
Nos a helyzet az,hogy holnap kicserélik az alaplapot tápegységet.
A boltos jó barátom minimális bukóval beszámolta a tápegységem illetve az alaplapot.Már csak egy kérdésem maradt??
Ugye azon vacilláltunk,hogy vagy táp alaplap.
Memória,CPU nem csinál olyan hibát,hogy a gép fel sem pörög??
CPU illetve ram hibától a gépnek fel kellett volna pörögnie?
-
álommanó
csendes tag
-
álommanó
csendes tag
válasz
jacint78 #19470 üzenetére
Üdv!
Nos ma megint előjött az ominózus hiba amit egy jó hete beszéltünk.
Ugyanaz történt mint korábban.Alaplap ledjei vikégítottak és a power gomb hosszan világított,de a gép meg sem nyekkent.
Viszont most nem áramtalanítottam a gépet,csupán hosszan nyomtam a power gombot míg a power led ki nem aludt.
Utána indítottam és a gép megy.
Ha a tápban védelem aktíválódott volna ahhoz hogy azt kikapcsoljam nem kellett volna áramtalanítanom a gépet???
Ezek alapján nem terelődik a gyanú inkább a bekapcsológomb irányába???
Vagy ez még mindig táp probléma szerinted??
-
pinnacle
nagyúr
válasz
jacint78 #19478 üzenetére
Köszi! BIOS elem lemerülése, nem azzal jár, hogy elfelejt minden beállítást? Hibaüzenet nem sípol, hosszan sípol, táp hibaüzenet. Folyamatos sípolás után, már nem mertem többet próbálni, nehogy nagyobb baj legyen. Akkor viszont szívok, ha tápcsere után sem fog működni.
Táp, alaplap szempontjából van különbség a hideg vagy alvó módból indítás között? Utóbbi esetben soha nem volt probléma. -
dragonfx
veterán
válasz
jacint78 #19454 üzenetére
Vagyis indulgatna ha barmi bejonne.igen egyik haver is egybol ezt bokte ki.de ez esetben kene latnom valami nyomot a lapon?forrasztaszskadas,egesnyom...???vagy enlkul hogy?
Van proci perdze,i5.meg nem neztem ra.de hinnem annak lenne baja.meg sosem doglott meg nalam proci.
Nem.probaltam proci nelkul.de ugy bejonne egyaltalan a biosig vagy mi tortenik akkor?Uhhh p8b75 bios rest hogy?alaplapi elemet kiveszem eleg?vagy a tuskekkel kene jatszani?(nincs meg a fuzete mar)
Amugy ha alaplapi elem lemerult sttol nem lehet ez?
Ezzel az utolso trukkel a vga.t zarom ki?
Amugy ha memoria lenne akkor anelkul bekapcsolna a gep? -
Olympos
aktív tag
válasz
jacint78 #19470 üzenetére
A másik táppal most is jó az alaplap. Tuti, hogy a táppal van gond.
A PS223 elektronika OVP,UVP részével nem hiszem, hogy gond lenne.
A PGO Power Good Output védelemmel lehet - szerintem - a baj. Lásd a link2 7. oldalát.
Ezt tudom tesztelni egy multiméterrel?PS224-ről nem találtam leírást.
-
álommanó
csendes tag
válasz
jacint78 #19467 üzenetére
Szia!
Nincs véletlenül valaki akit ismersz esetleg te magad akivel átnézethetném jó pénzért ezt az EVGA supernos GS 650-et.
Okok,úgy néz ki a konnektor csere megoldotta a gondom,de azért biztos ami ziher egy szakival átnézetném a tápom.
Úgy nyugodtabb lenne a lelki világom. -
Olympos
aktív tag
válasz
jacint78 #19463 üzenetére
igen, garanciáztatni akarom, a szöveget a forgalmazónak írtam, onnan másolta ide vissza.
egyébként jókat írnak a tápról, minden review vagy teszt során - ahol meg is bontják - kiemelik, hogy ajánlott táp. megemlítik, hogy természetesen nem a legjobb elektronika van benne, de messze nem "HEC szörnyűség" és ár/érték arányban nagyon jó választás.
a 20-30 ezer forint közötti árát nagyon megéri, a sok védelmet, vezérelt hűtést, stb-stb, 80 plus gold minősítést sem véletlen kapta, továbbá moduláris.
külön kiemelik, hogy a 12V/5V/3,3V feszültségeket kiemelkedően tartja minden terhelés alatt, ezt minden tesztelő írja!viszont kifoghattam egy hibásat, ilyen minden gyártónál előfordulhat.
és ismételm: nem terhelés alatt van a gond. Sose instabil a rendszer. 2 GPU-t is ellátott, húzni is lehetett, semmi gond nem volt.
akkor van a baj, ha pl. egy alap bios frissítés után nem akarja beindítani a gépet. (inkább vmelyik védelmi elektronika nem akarja, hogy a gép elinduljon.) -
OgreImre
senior tag
válasz
jacint78 #19456 üzenetére
Köszi, gondolom ez garanciális probléma, csak egy kis időbe telik mire kimérik.
Amikor vettem akkor ezt és a Corsair RMi 750W-t néztem, most lehet az lesz akkor. (vagy valami jó Seasonic, a 2005 körül vett Seasonic S12 380W a mai napig megy)
@álommanó: kösz, megnézem a tápkábelt is, én egy Displayport kábellel jártam már így... -
dragonfx
veterán
-
gogi?
tag
válasz
jacint78 #19450 üzenetére
Van egy moduláris 650-es Thelmaltake -is az tökéletes ! Közben utána néztem lehetséges ,hogy a Zalman-on még van két év garancia ! Garanciázás a tápoknál is olyan macerás elküldöd és egy hónap múlva talán vissza kapod ?? ( Zalman ZM700-LX )
-
-
álommanó
csendes tag
válasz
jacint78 #19438 üzenetére
Így a garanciáztatás is elég nehéz ügy lenne....
Úgy döntöttem,hogyha a táppal is lesz gond megvárom míg ki leheli a lelkét és mehet garba....
Addig használom.Bízom annyira ebbe a tápban és a Seasonic belsőben,hogyha a táp el is száll az alkatrészeim biztonságban lesznek.Azért mégiscsak egy EVGA Supernova GS 650W tápegységről beszélünk.
A létező összes védelemmel felszerelve.
Minden esetre azért megköszönöm,hogy próbáltál segíteni.Az idő majd eldönti,hogy X aktával,kábellel vagy a táppal van e a dolgunk,akarom mondani gondunk.
-
álommanó
csendes tag
válasz
jacint78 #19436 üzenetére
Egyáltalán nem rázott.
Semmi hasonlót nem tapasztaltam.
A konnektor cserén kívű még annyit csináltam,hogy az elosztón egy másik konnektorba dugtam be a konnektort nem abba amiben eredetileg is volt.
Kénytelen vagyok hosszabbítót,elosztót használni mert a gépem 6 méterre van a konnektortól.Többek között azért is fordultam hozzád mert érthetetlen az egész hiba jelenség.
Miért csak indításnál problémázott a gép??
Áramot kapnia kellett mert az alaplapi ledek világítottak valamint a power gomb ledje is csak épp meg sem nyekkent semmi míg nem áramtalanítottam.Utána miért ment kifogástalanul bármeddig??
Nem értem......
-
álommanó
csendes tag
válasz
jacint78 #19434 üzenetére
Tiszteletem!
Pár napja beszélgettünk erről a problémáról:
Ugye ha a gép le van állítva de áramot kap 3-4 óra után előfordul,hogy nem indul a gép, csupán az alaplapon a ledek világítanak,és a power gomb,de a gép meg sem nyekken,csak áramtalanítás után.De akkor után ha bekapcsol hibátlanul megy.
Nos.......
Annyit csináltam,hogy kicseréltem a táp konnektort.
2 napja a gép hibátlanul indul.4 vagy öt alkalommal hagytam a gépet 4-5 órán át áram alá helyezve mind a 4-5 esetben hibátlanul indult a gép.
Valóban létezhet olyat,hogy egy ilyen kábel csere megoldhatta a problémát??
Mi történhetett,hogy csak indításkor volt probléma?? -
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
jacint78 #19427 üzenetére
Ok, akkor ujra szét kell szednem, sztem ma du. csinálok akkor 1 képet.
De gondolod, hogy javítható? Úgy értem, nem sokat tudok a kondi cseréről, hol milyet vegyek, vagy vigyem el szervizbe valahova?
Néztem h kb. 16-20 között tudnék újat venni, persze ha nem muszáj nem veszek. ☺
Szerk: a készenlét dologban lehet valami, mert olyan is volt h 10 percig nem nyúltam hozzá, és amikor a monitor elment aludni, azzal a lendülettel le is állt a gép... -
Mian
aktív tag
válasz
jacint78 #19423 üzenetére
Most nem csinálja, de legközelebb megnézem úgy. Különben mi lehet, egy kondi adná meg magát? Pedig nem idős, és amióta megvan ez a táp játék sem volt a gépemen, konkrétan alapjáraton megy a gép.
Szerintem biztos, hogy a tápból jött a hang, esetleg még az alaplap lehetett?! (Asus P8H77-M Pro)
-
meganers
csendes tag
válasz
jacint78 #19417 üzenetére
Köszi a választ!
Gondoltam erre is, csak elfelejtettem írni, hogy a kilépő levegő eközben hideg. Teljesen.
Azért szeretném a venti anomáliát kideríteni, mert ha "mindent" cserélni kéne, akkor talán nem érdemes javítani...Javítás egyébként ~mennyibe kerülhet? A kondik árát ki tudom túrni, tájékozódási alapnak a munkadíj is elég.
-
álommanó
csendes tag
válasz
jacint78 #19413 üzenetére
Rendben.
A jövő hét folyamán el fogom végeztetni ezeket a vizsgálatokat mindenképp.
Azt nem írtam,hogyha elindult gép onnantól órákig hiba mentes.
Legyen szó játékról vagy bármi egyébről.Addig míg nem derítettem ki a hiba okát használhatom a gépet,avagy ne használjam jobb a békesség alapon??
-
álommanó
csendes tag
válasz
jacint78 #19409 üzenetére
Segítséget szeretnék kérni.
A hiba amiről tegnap beszéltünk ma újra megismétlődött.
A gép ki volt kapcsolva,de áram alá volt helyezve.
Kivártam 3-4 órát pont úgy mint a tegnapi nap folyamán.Indítanám a gépet és a tegnapi hiba megismétlődött.
Poer gombolt megnyomom az alaplap ledjei világítanak,power gom világít.
Mikor megnyomtam a power gombot a gép hátuljából egy kattanó hangot hallottam.Áramtalanítottam a gép utána elindúlt,akár többszöri indításra is.
Ha hosszabb időre 3-4 órára hagyom kikapcsolt állapotban a gépet,áram alatt ez a hiba eddig kettőből 2 alkalommal jelentkezett.
Mi tévő legyek???
-
bozont
veterán
válasz
jacint78 #18987 üzenetére
Igen közben kiderült, hogy a táppal van baj. Egy másikkal megy minden. És igen, lehet potyára gariztatom a másik lapomat.
Az egyetlen dolog amit nem próbáltam,hogy egy másik tápot rádugok. A hibás tápot vittem másik géphez és ott elindult szépen vele, így jónak tituláltam. És megerősített a dologban, hogy az új lappal is problémamentesen működött, kb egy hétig.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
jacint78 #18976 üzenetére
Nem, nem tudok másik tápot szerezni. Az enyém teljesen moduláris viszont ami bent van a cégnél az csak félig, így azzal nem tudom kipróbálni. De minden mást kipróbáltam, amit lehetett. Másik tápkábel, másik elosztó, másik konnektor, a power és reset gomb megcserélése... Itthon ennyit tudtam.
-
skunkkiller
csendes tag
válasz
jacint78 #18944 üzenetére
iPhone töltő kábeltt húztam ki és az egér bluetooth-os usb adapterét be szikrázást nem tapasztaltam
ha kontakthibás a tápcsati azt h tudom ellenőrizni van vmi jele (a zizegés amikor megigazitom, mozgatom picit)? illetve mi a teendő teljes táp csere?vagy csak a tápkábelt? -
Pacos
tag
válasz
jacint78 #18934 üzenetére
Köszi! Kipróbálom!
Az is lehet hogy csak ebben a lapban nem szeretnek együtt menni/ nem tetszik neki a Geil? (Azokkal más lapokban is volt már probléma.Én is találkoztam olyan alaplappal)
Az előző(AMD-s) lapomban mentek. Mindegy is. Ha megoldja a problémát akkor boldogan lecserélem őket. Amúgy is tervben volt hogy azokat is 2x2 vagy 2x4 -re cserélem és/vagy talán 1600-osra... -
Pacos
tag
válasz
jacint78 #18932 üzenetére
Kicsit hosszú lesz...
Szóval most váltottam i5-re. hardveraprón vettem alaplap+procit. MSI Z68A-GD65(B3)+i5-3570K. Továbbiak 2x4 Kingmax+2x1 Geil .1333 mindegyik. ASUS GTX560-as vga, Toshiba 500GB(rendszer), Hitachi 1TB vinyók
Az alaplap gyárilag csak SB-et kezel, de BIOS frissítéssel IB-t is. Szóval előbb kellett még egy SB procit is kerítenem
Ezzel sikerült is a frissítés és utána már elindult a gép a fent említett IB procival is.
Elsőre felment a rendszer, a saját programjaim egy részét is feltettem, aztán mivel késő volt gondoltam majd másnap folytatom. Itt volt az első hiba, bár ez lehet csak vmi szoftveres(?). Ja, Win 8.1. Szóval bár kikapcsoltam az updatet, ennek ellenére mikor a gépet kapcsoltam volna ki frissült a gép. Ezt megvártam(+1óra), mikor újrainduláskor egyik frissítésnél fagyott. Bravó. Nagy nehezen eljutott oda rendszer hogy végül a "felújítás" menüponttal elindult a rendszer, bár így ugye gyakorlatilag egy csupasz rendszer várt az Asztalon. Na mindegy! Előfordul! Másnap akkor megint felraktam a programokat, aztán gondoltam kicsit terheljük a rendszert benyomtam egy nem túl gépzabáló FIFA15-öt. Nagyjából 2 meccs ment le amikor lefagyott az egész. Innentől jött az ideg meg a pánik...Merthogy innentől már játék sem kellett fagyott böngészőben, fileon jobb klikk, semmi közben is. Ráadásul ilyenkor volt hogy elsőre nem is sikerült visszakerülni az Asztalra, hanem már amikor töltené be a rendszert fagyott/újraindult. A végén odajutottam hogy előbb a rendszert telepítettem újra, de már közben is volt egy fagyás, majd a programok/driverek telepítésekor is...aztán végül már a BIOSra is gyanakodtam - lehet nem a legjobb verzió?! Visszatettem (volna!!) egy verzióval régebbit és már közben fagyott. Szuper! Így már a bootoláskor gondok voltak. Azt gondoltam hogy az alaplap kuka, de utánaolvasva és hasznos tanácsokat találva, megoldottam. BIOS szuperált, és a gép is viszonylag hamar helyreállította magát. Innentől megint ment! Ma bátran feltettem megint a programokat és akkor megint próbáltam a focis játékot. 2 meccs -> fekete kép fagyás. A jó hír hogy most viszont azóta nem volt semmi probléma.(persze játék nélkül).
Egyébként ezúttal játék közben monitoroztam a gépet. A VGA/CPU 55-60 fok között volt pedig elég meleg a szoba most. A vinyók viszont eléggé felmelegszenek, bár tudtommal 60 fokig azok is bírják (45 és 50 fokosak voltak). Szóval ezeket szerintem ki lehet zárni. Marad az alaplap/táp/memória. -
Pacos
tag
válasz
jacint78 #18930 üzenetére
biztos nem a videókártyáé mert annak van 2x6 és az előző gépemben is így volt és hibátlan volt. ez a 2x4-es volt ott a 8-asban és a minta is jó volt.
Másik, hogy pont arra gondoltam hogy biztos nem menne bele erő nélkül...hát belemegy. Pont ezért nem értem. Megnézem azért a videókártyán lévőt mert az 6+2-es-ek csak hát akkor meg mit dugnék arra?! -
-
-
-
Hunork
veterán
válasz
jacint78 #18880 üzenetére
Köszönöm ismét a gyors válaszodat!
Hát igen, most már elolvastam sok mindent. Megnéztem, átnéztem a házat.
De már nem tudom mi a baj, reggel óta nincs hang (fiam jelent otthonról), és az oldallap levéve.
Az is lehetséges, hogy szorul valami, ahogy fent van az oldallap????
Nem értem én ezt. Még soha nem volt ilyen bajom.
Mindegy, hétvégén lesz időm, majd nézem, tesztelem, jegyzem, hogy mikor "kattog".
És majd jelentem itt!
Kellemes hétvégét, és köszönöm a segítséget! -
Hunork
veterán
válasz
jacint78 #18878 üzenetére
Biztos a táp. Lehúztam a ház ventiket, nem forogtak és volt hang. A VGA gyárilag be sem indítja a ventiket, tehát álló VGA ventik mellett is volt hang. És mikor zörgött, kis kocc a tetejére (alsó tápos a ház), és elhallgat.
De nagyon rapszodikus, ritkán van, viszont akkor folyamatos, míg nem koccantok a tetejére. -
Hunork
veterán
válasz
jacint78 #18876 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott.
De ugye írtam, hogy nem állandó a dolog. Ma például bekapcsolás után volt, azóta sem.
Arra gondolok most, hogy esetleg az Afterburner profilja betöltődik, és kell egy kis idő, vagy nem tudom.
Ilyen rejtéllyel még nem találkoztam.
Mindegy, ha lesz időm (ami nincs), majd kiveszem, és tesztelem úgy is, talán hétvégén. -
Hunork
veterán
válasz
jacint78 #18874 üzenetére
Ezt értem. Csak ez a legkínosabb, mert ezt hogyan adom elő gariztatás címén, más gépben, más házban, főleg egy tesztpadon lehet, nem is hozza a zajt. kicsit csalódtam, nem gondoltam volna, hogy beruházok egy mindenki által kedvelt és dicsért FSP tápba, és akkor itt szenvedek vele...
-
darkhorse
tag
válasz
jacint78 #18865 üzenetére
Sajnos ma reggel megint ugyanaz történt mint tegnap. Magától kikapcsolt, majd csak áramtalanítás után volt hajlandó elindulni. Ezután dolgom volt és kikapcsoltam a gépet, majd mikor újra be akartam kapcsolni, ismét nem indult el, de ezúttal áramtalanítás után sem. Gondoltam a táp döglött be, szerencsémre a korábbi gépem még megvan, amiből kiszedtem a tápot (fsp hexa 400) és megpróbáltam vele beindítani a gépet. Először sikerült is, viszont később már nem. Egy párszor még megpróbáltam de nem indult, szóval úgy néz ki az alaplap adta be a kulcsot (~3 hetes egyébként) . A másik gépem hibátlanul megy mindkét táppal.
-
jarvitom
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest