- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
álommanó
csendes tag
válasz
Olympos #19487 üzenetére
Nem akarok táp nélkül maradni 3-4 hétig vagy még több ideig.
Az a legrosszabb az egész sztoriban,hogy van hogy 7-10 napig semmi baja majd 2 indításnál eljátsza ezeket a fura tüneteket.
Ismerve a magyar kiskereket 3-4 hétig oda lesz.Ha szerencsém lesz kicserélik vagy javítják ha pechem van küldhetem ki az EVGA-nak.
Nem akarok gép nélkül maradni míg tart a garanciális ügyintézés.Új tápot veszek.
A mostanit pedig el fogom adni. -
Olympos
aktív tag
válasz
Olympos #19462 üzenetére
#UPDATE:
megint elvégeztem egy tesztet: csak CPU, RAM és alaplap + tápegység + PS2 billentyűzet.
BIOS-ban USB-ről indítottam egy bios frissítést. Sikeresen lefutott, automatikus újraindítás következett.
A gép magától leállt és megint nem indult el. Viszont most használtam elsőnek PS2-et billentyűzetet és azt vettem észre, hogy a CapsLock led világítva maradt leállás után.
Az automatikus leállás után tehát nem volt automatikus újraindulás, de most kézzel sem próbáltam meg újraindítani; úgyse sikerült volna. Helyette hátúl kikapcsoltaml a tápegység főkapcsolóját és megvártam, amig a CapsLock led kialszik.
Kialudt, majd újra visszakapcsoltam a tápegység főkapcsolóját és megnyomtam a Power gombot.
A CPU fan felpörgött, leállt, majd megint felpörgött és sikeresen beindult. Pont úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva.Ha nem kapcsoltam volna ki a főkapcsolót a BIOS frissítés után, hanem rögtön kézzel megpróbáltam volna újraindítani, akkor sikertelen lett volna, sőt: aztán hiába kapcsoltam volna le a tápegység főkapcsolóját, majd kicsit várva vissza, ilyen hamar nem indult volna be. Sokkal többet kellett volna várnom.
Nem értek hozzá, de olyan, mintha az egyik védelmi elektronika működne hibásan és ennek az elektronikának a resetelése - pl. tápegység főkapcsolójának kikapcsolása - nélkül a tápegység nem engedi beindítani a gépet védelmi okok miatt. (De lehet, hogy nincs is írható memóriája a tápnak, ezt nem tudom; talán Ti tudjátok.) Olyan, mintha ebbe a - talán nem is létező - memóriába beírná, hogy ne indítsd újra a gépet, mert vmi miatt az megsérülhet.
Van benne ilyen? Ha igen, az hogyan működik?Összefoglalva: terhelés alatt soha nincs gond! Stressz tesztet bármikor, bárhogyan el lehet végezni.
A GPU-t, CPU-t is lehet húzni, csak ha nem stabilan húzom meg és fagyás esetén Resetelni kell, akkor Reset után nem indítja újra a gépet. (Mintha védené túlfeszültség, stb. miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest