Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csupa csaki
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni vaku vasarlas ugyeben. Kezdo vagyok a temaban, mivel eddig meg nem volt alkalmam vasarolni vakut, de most elhataroztam magam, hogy beruhazok egyre. A gepem egy Panasonic Lumix G5 -os, amihez a minap ki is szemeltem egy Viltrox JY-680A vakut. Nem tudom ismeritek-e, remelem mar volt vele dolga valakinek. Nos eBay-en meg is vettem mindossze 34 fontert, ami szerintem jo ar egy leiras alapjan jonak tuno vakuert. Ma vissza irt ez elado, hogy sajna ez a tipus nem kompatibilis a gepemmel, igy ha nekem is megfelel torli a vasarlast. A kompatibilitasi listaban ott volt, hogy mukodik Panasonic gepekkel is...most elegge elbizonytalanodtam, nem igazan talalok infot ami valaszokat adna kerdeseimre, igyhat hozzatok fordulnek.
Milyen vakut ajanlanatok, ami kompatibilis a G5-el es hasonlo arkategoriaban is van? (Lumix vakut nem nagyon engedhetek meg magamnak, kicsit borsos az aruk)
Elore is koszonom a valaszokat es a segitseget!
Boldog Karacsonyt mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest