- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajozsix
csendes tag
válasz
AlyArkhon #1866 üzenetére
Muszáj
Utorrentet nem akarok rakni a gépre, és azt sem akarom hogy éjjel nappal menjen a gépem csak azért mert vissza akarok osztani valamit!
FTP-n lejön mikor épp megy a gép és a vinyón meg elvannak! Csak BD-ket szedek!
A seed szerver FTP-jéről pedig maxon jön hozzám a letölteni kívánt adat. 1szálon!
Így legalább nem romlik a böngészés sebessége sem az otthoni net kapcsolaton! -
ajozsix
csendes tag
válasz
AlyArkhon #1849 üzenetére
1. Nem akarok ilyent rakni a gépemre, sokkal egyszerűbb egy FTP kliens és kész.
2. Azért van a seed szerver hogy az seedeljen nekem, akár több napig is. Powerofseed-től ezért bérlek nagy tárhelyet! És ha úgy van időm, hogy megy a gép is akkor csak letöltöm FTP-n és kész. Vagy amíg nézek egy filmet addig lejön a többi.
Csupán kényelmi szempont! Na meg egy kis takarékosság isOtthonról minek seedelnék? Azért van a távoli asztal. Ott kb mindent meg tudok csinálni amit otthon is. Persze, már amennyit engedélyeznek!
-
Monyos
aktív tag
válasz
AlyArkhon #1853 üzenetére
Nem tudom , hogy ez ettől van-e , de amióta seed.st -n vagyok, azóta bármilyen .iso -t töltök le MIND HIBÁS!!
Telepítéskor gyakran kaptam hibát, hogy sérült a fájl, ezért lefuttattam az md5 fájlt, hogy ellenőrizze és szinte mindegyik hibás. Néha sikerül egyet-egyet jól letölteni, de az esetek 90%-ban hibás volt a fájl.Azt hittem nálam van a gond, de ismerősömnél is töltöttem le tegnap egy 35 GB méretű fájlt neki, egy napot ment a gép és természetesen telepítésnél hiba...
Ezek után már csak a szerverre tudom fogni a dolgot, nálatok ilyen nem fordult még elő??
-
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
AlyArkhon #1855 üzenetére
Ne találgass!
Értelemszerűen már nincs meg az accom mivel lejárt a 7 nap. Talán ha időben be nyögted volna az óhajod akkor még lehetett volna. Ne haragudj de über nagy zöldségeket tudsz néha írni és folyton megmagyaráztad már fentebb is hogy a rosszabb jobb.Csak találgatsz és tényként állítod be azt...
-
szlovibuki
tag
válasz
AlyArkhon #1844 üzenetére
Köszi a választ!
Én délután fizettem be smsben (elvileg) 1 hónapra a filestreamnél (kb 500 ft), a pénzt rögtön lekapták a kártyámról, aztán a 2.22 $ helyett csak 0.75 $-t írt, hogy annyim van...írtam a supportnak, 1-2 nap és vagy visszakapom a pénzem vagy jóváírják a pénzt és megkapom a szolgáltatást...(azt mondták utóbbi tűnik sanszosnak). Mind1. Annyi biztos, hogy ilyet még 1x nem játszok.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
AlyArkhon #1815 üzenetére
Szerintem te el néztél valamit.
(ssd-s csomag van annyiért de ott 40 Mbyte/sec-et kapsz)
Btw ugyanennyiért van 400-as csomag is ami nekem is van. Hozza a gigabitet fel és le is.
10Mbyte az csak 100 mbites kapcsolat. Nem mintha baj lenne vele, csak akkor úgy is kéne hirdetni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest