- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
ajozsix #2099 üzenetére
Pazar önreklám, bár kicsit átlátszó. Az említett honlap hemzseg a helyesírási és szemantikai hibáktól. 2008? Na persze...
Az offot félretéve valóban nem kell VPN, akár távolin, akár webUI-n használod külföldről a gépet. Sok ügyfelünk járt anno hasonló cipőben, soha nem kaptak csekket, felszólítást...stb ha csak FTP-ről töltöttek haza. -
AlyArkhon
őstag
válasz
ajozsix #1865 üzenetére
Mit nem akarsz rakni a gépedre ?
Te tudod hogy hogy a jó neked. Én pl muszály vagyok külső vinyókat használni a rengeteg letöltéshez mert Németbe melózom és ott nincs rendes net.Javarésze a letöltéseimnek 3d film 15-25 giga per db. Nem akarod otthon a saját vinyódon tárolni a filmet ez érthető, és a gépednek is jó. Letöltési sebességet nézve már nem vagyok benne biztos hogy jobb a Powerofseed szerveredről letölteni a filmet pl mint a torrent oldalról. Ennyi .
-
-
AlyArkhon
őstag
válasz
ajozsix #1826 üzenetére
Lehet kipróbálom azt is , miért is ne
RushSeed el sincs semmi gond 6 nap alatt feltöltött nekem 700 gigát szerintem teljesen korrekt. Egy apró problémám volt illetve van vele ( lusta voltam még írni hogy oldaják meg ) van 2 olyan file amit nem tudom sem webes felületről törölni sem pedig htp kliensel. Ezen kívűl minden okés .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest