- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dajkusz
tag
hajas16: a kérdés nekem szólt
, amúgy a mega csomaghoz 400ft-ot írtál nem 4000-ret mind2szer
Soma01: Felraktam a progit elindítottam bármelyik futtatható file-t benne mind elindította a cmd-t de lefutott és bezáródott. kb ennyi volt a próbálkozásom idáig vele
de majd még rászánom magam és megcsinálom, ha tudom.
A szerver az már nagyon nagyon régóta megy restart nélkülkicsit be van lassulva, de nincs kedvem újra belépegetni a fiókokba egyenként, mert az legalább 5 perc.. xD
-
Dajkusz
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem azért nem ennyire siralmas a helyzet.
SSD majdnem (ha nem több, mint) kétszer olyan gyorsan kiolvassa/felírja az adatot. Emiatt nem olyan érdekes szerintem, hogy lassaban operál írás-olvasás közben. A merevlemez hogy tud egyszerre írni meg olvasni? A merevlemezeknek az elérési ideje akár 100x is lehet az SSDnek.
-
-
Dyno
veterán
Ezek a lassulások olyan hullám szerűen jönnek, pár óráig rossz, aztán jó. Mintha valaki több száz gigát hash-elne.
Van benne logika, nálam is ez a helyzet.fél8-9 között tők jól ment 2torrentet futtatam lefele jött az egyik 11mb/s-el, és mellette mentek föl együtt 12mb/s-el és a diszkterheltség 14% volt, most meg megint kaka 2mb/s le 500kb/s fel és 85%-os a diszkterheltség.....
-
Dyno
veterán
Nálam most valahogy nagyon szar, főleg ha bh-ra akarok seedelni, valamikor baromi jól megy, 10-15mb/s, de valamikor emg állandóan 100%-os a diszkterheltség és még a kliesbe belépés is percekbe telik, aztán a rosszabb amikor kiirja hoyg valami alocatted memory vagy mi és nem csatlakozik a trackerhez.Most vagy akivel egy vinyón vagyok használja el az egész vinyót, de nem értemaz egészet, most is friss torrenteket futtatok és emgy fel 800kb/s-el.....
SSD-sre akarnék előfizetni de sosincs szabad.
Arról mondjuk fogalmam sincs melyik szerveren vagyok, bár igaz ftp2-t ír a kliensemnél, de ez így baromi kaka....
Korábban mikor novemberben béreltem szerver 1-en voltam, akkor a 2-es még teszten volt, akkor baromi jól ment volt hogy 25mb/s stabilan fel, lefele meg 60mb/s.
-
mirci05
csendes tag
Egy kis ideig nem volt tele! Délután volt egy szabad Mátrix, rögtön lecsaptam rá.
Amikor volt csomag, nem volt kreditem, mire lett kredit, elfogyott a csomag, ha pedig közben esetleg volt csomag, azt nem láttam, mert egész nap képtelenség figyelni.
Egyébként a Bithuntert néztem ki, de lehet, hogy hűséges leszek és maradok.
-
Robinhofan
csendes tag
Hello! Sajnos valaki átvert és nem küldött nCore meghívót. Egy smses seed szervert kért, ami kb 700ftba került, és miután elküldtem neki a kódot hozzá, akkor nem küldte a meghívót. Egyedül az email címét tudom. Ez alapján szerintetek lehet feljelentést tenni internetes csalás gyanújával? Van valami technika amivel le tudják nyomozni ki volt aki átvert? Ha nem is ide irtok, de valaki aki tud valamilyen tanácsod adni, azt megköszönném:S
-
Thulcandra
senior tag
Figyelj, ha ennyire ajánlgatod az onlinetorrentet akkor játszhatnál nyílt lapokkal is.
Nem kell őket ennyire fényezni, hogy be tudd linkelni az ajánlásodat amivel ingyen kreditekhez juthatsz.
Onnantól kezdve, hogy ezt ilyen sunyin toltad úgy érzem nem igazán szavahihető amit az onlinetorrentről írogatsz, csak azért linkelgeted, hogy minél több ingyen kreditet kapj.
Ilyen gerinctelen szarságok miatt tart itt ez az ország ahol.
Elhiheted nekem, hogy ha odaírtál volna legalább egy ilyesmit "ha onlinetorrentra regisztrálsz kérlek használd ezt a linket mert akkor kapok kreditet az új ügyfélért" sokkal jobban járnál.
részletek: [http://www.onlinetorrent.net/index.php?mode=static&action=affiliate]
-
keepernext01
csendes tag
Én nem akarok senkit meggyőzni de gondolkodni kell kicsit...
Itt sok az onlinetorrent fan úgy látom
De akkor mutatom 3000ft-ért seedeleket
Akkor majd 1 hónapos onlinetorrentet ennyi pénzért ilyen sebességgel mutassatok.
http://kepfeltoltes.hu/090910/szerver_www.kepfeltoltes.hu_.png -
-
adriankoooo
senior tag
BH-m sajnos nincs, nCore-n csiptem el egy Highlander.1986.BluRay.INT.1080p.DTS.Hun.x264-Ozaki 15-GB-os videot, ebbol feltoltott mar majdnem 90 GB-t.
Itt az onlinetorrent.net-en nekem a Bithunter csomag van: 100 GB, korlátlan slot, kb 50Mbps, 1-2 fő/HDD, max 3-mal szok felfele menni, de nekem eleg az
-
adriankoooo
senior tag
En tegnap kifogtam egy jo anyagot, tegnap reggel 10-tol ma reggel 11-ig 104,8GB-ot toltott fel.
A savszelrol:
35 Mbps = 4.38 MB/sNeked ezt az utobbi szamot kell nezned, mert az onlinetorrent.net kliensben a Feltöltési sebesség K(i)B-en van megadva, vagy ha nagyon gyorsan megy a seed akkor M(i)B-re valt at.
Nekem olyan 2-3-al szokott menni, de biztos van olyan torrent amibol kihozhato lenne a max savszel. -
adriankoooo
senior tag
Kedves Adrian!
Sajnos az OnlineTorrent általad használt szervere este meghibásodot, csak mostanra sikerült elhárítani a hibát. A letöltött adatok nem sérültek, de lehet, jogy a feltöltött torrent fájlok elvesztek, és nem látod őket a felületen. Amennyiben folytatni szeretnéd velük a munkát, újra fel kell töltened őket. Arra viszont figyelj, hogy betöltéskor minden torrent abba a mappába kerüljön, ahova eredetileg tetted, mert különben újra letöltődik.
A kiesés és a kellemetlenség kárpótlásaképpen egy napnyi kreditet jóváírunk a számládon, amennyiben a torrentjeid is elvesztek automatikusan további egy napot is jóváírunk.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, mindent megteszünk, hogy hasonló eset minél ritkábban fordulhasson elő.
Üdvözlettel: OnlineTorrentÜdvözlettel,
OnlineTorrent---
Tegnap este 11 korul esett ki, de kaptunk legalebb egy napnyi kreditet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest