- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robinhofan
csendes tag
Szevasztok! Tudna valaki ajánlani egy megbízható seedszerver szolgáltatást? kb 3000ftom lenne rá egy honapra, csak havonta fizetős érdekelne. Ha lehet akkor saját tapasztalatok alapján, a kiszolgálás, az elérhetőség a megbízhatóság és a sebesség függvényében. Aki tud ilyen szolgáltato(k)at, kérem segítsen mert nem szeretném ha becsapnának még ezzel is(rengeteg a csaló).
Köszönöm előre is a válaszaitokat, minden ajánlat érdekel
-
Robinhofan
csendes tag
Hello! Sajnos valaki átvert és nem küldött nCore meghívót. Egy smses seed szervert kért, ami kb 700ftba került, és miután elküldtem neki a kódot hozzá, akkor nem küldte a meghívót. Egyedül az email címét tudom. Ez alapján szerintetek lehet feljelentést tenni internetes csalás gyanújával? Van valami technika amivel le tudják nyomozni ki volt aki átvert? Ha nem is ide irtok, de valaki aki tud valamilyen tanácsod adni, azt megköszönném:S
-
Robinhofan
csendes tag
Hello!
Bár tudom nem ide tartozik, de akinek van nCore-ra meghívója, és esetleg tudna nekem egyet küldeni azt nagyon megköszönném, sőt tudnák is érte adni más oldalakra meghívót(pl bitgate, és még sok oldal).
Ha valaki tudna nekem küldeni, akkor ide: kzskhs@gmail.com. Akármilyen ajánlat érdekel. Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest