Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A sok levél hatására elkészült az accom. Máris megy a töltés, tehát nem átverés a dolog, de az elmaradt ígéret és a válaszok kihagyása miatt azért kicsit még mérges vagyok.
B.U.É.K. mindenkinek, indulok én is -
mexel
veterán
válasz K Nándor #196 üzenetére
Sajnos tudtam volna mit tenni, volt ismerős aki ajánlotta a szerverét, bár kicsit drágábban, viszont nagyon megbízhatóak. Csak utálom azt a mentalitást, amikor mindenképpen ki akarják húzni a lóvét, és előtte ígérnek mindent, teljesíteni nem tudjáák. Még az sem érdekli gondolom őket, hogy ezek után biztos hogy többször nem utalok a számlájukra, és mást is le fogok beszélni erről. Nem az lenne a gond hogy pár nap múlva csinálják meg, ha előtte ezt beszéljük meg. Csak írtam, hogy tegnap fontos lett volna, és ígéretet kaptam arra, hogy este készen lesz. Vagy ha csak visszaírt volna a leveleimre, hogy közbejött valami, akkor azt is megértem. De egyszerűen semmire sem válaszol a befizetés óta, előtte meg azonnal jöttek a válszlevelek. Ez a gusztustalan. Főleg ha belegondolok, hogy amikor gond lesz a szerverrel, akkor is ilyen rugalmas és segítőkészek lesznek.
-
mexel
veterán
Na a torrentszerver.com ról csak annyit hogy egy igazi köcsög aki csinálja. érdeklődtem emailban tőle a lehetőségekről. Amíg érdeklődtem addig udvarias, korrekt levelek érkeztek, és ígéret arra, hogy ha befizetem a pénzt akkor még estig aktiválja az accomat. A pénzt befizettem a bankban (azonnala számláján van a pénz), rtam mailt amiben azt írta köszöni, Azóta viszont válaszra sem méltat, semmi rakció. utálom az ilyen f@sz embereket.
-
wagi
senior tag
Ha valaki olcsón akar seed szervert annak ezt az oldalt ajánlom [link]
-
Deek
csendes tag
Üdv!
Egy láma kérdés: Távoli kapcsolatnál ha kijelentkezek akkor tovább folytatódik a torrentjeim futtatása? Mert miután újra bejelentkeztem nem úgy tünt. Ezekszerint mégis csak mennie kell az otthoni gépemnek?
Köszi -
ID
csendes tag
hy all!!!
indítok egy seed szerót ha érdekel vkit
adatok:100mbit-es aktív kapcsolaton lesz a gép
2 féle csomag lesz: /persze egyedi ajánlatokat is megoldunk/
40gb + 8torrent szál + 20mbit/garantált/ -> még alakulóban
80gb + 15 torrent szál + 20mbit/garantált/ -> még alakulóbanha érdekel vkit a részletekért msn -> id_s@freemail.hu
a szervernek a beindítása még bizonytalan érdeklődni nálam, ha lesz több biztos jelentkező akkor lehetséges a 2 szerver indítása is...!további szép napot
hali[ Szerkesztve ]
Nem a részvét a lényeg hanem a fontos...
-
mexel
veterán
torrentszerver.com-on van várakozási idő? (talán jár erre valaki )
-
mexel
veterán
Az elérhetősége mi a boxerseednek? Hogyan érdemes? MSN-en? (mert nem használok msn-t) Találtam vagy 5 msn és mail címet is, melyik az igazi? Szokott hely lenni náluk?
-
emre33
addikt
válasz K Nándor #184 üzenetére
külön hdd.
Sebesség általába jó. 100Mbit felett bőven.
De itt is igaz az mint a többi szerveren: Egy gép, több felhasználó. Ha éppen senki se tölt le/fel, akkor gyors a szerver..Ha túlterhelt..akkor lehetsz akráhol..
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
-
mexel
veterán
Akkor igazándiból ki az akit javasoltok? Boxerseed-ről infó?
-
brien
tag
válasz K Nándor #177 üzenetére
Most megint valami gond van, nem mennek a seedelések. A letöltések el se indulnak...
A levelekre nem válaszolnak, bár azt már megszoktam.
Neked megy minden?crashbandi: tudjuk, hogy osztozunk, de le is van írva az oldalukon, hogy 15-20 ember osztozik az 1 gigabiten...és a vinyón is
-
jeffo
tag
Most már rendben van, 19 óra körül helyrejött az ftp.
MSN-en sikerült velük felvenni a kapcsolatot nemrég, azt az infót kaptam, hogy a http és mail szerverrel vannak gondok, azért nem jön be a weboldal, valamint az ftpvel volt ma délután valami, de azt már helyrehozták. Az msn és irc supportjuk él, oda bárki fordulhat.Szóval akinek van ide loginja, használja átmenetileg a másodlagos bejelentkezési oldalt.
-
jeffo
tag
Tud valaki valamit a seeder.hu-ról? Pár napja nem jön be a weboldaluk, csak a webui kliens meg egy backup loginos oldal, ahol a tárhely kihasználtságát lehet megnézni.
Most meg már a login oldal se jön be, mysql hibával visszadobja: "Too many connections".
Ma délutántól az ftpre se lehet belépni, viszont a webui-ra igen.
Próbáltam emailben keresni őket, de egyelőre még nem válaszoltak. Nem tudom mi lehet, talán karbantartás, de gyanús a weboldal elérhetetlensége is.
Remélem hamarosan megjavul, az ünnepekre mindenképp kellene valamilyen torrentes tárhely, és eddig nem volt vele semmi gond, szeretném továbbra is ezt használni. -
nTom
aktív tag
na kiderült hogy nálam volt a hiba. A levelezőprogi nem szedte le a leveleimet, be volt ragadva néhány tucat. Mostmár lejött mind, megvannak az adatok
-
K Nándor
tag
válasz crashbandi #174 üzenetére
nyugi én is arra gondoltam ,hogy többen osztozunk azon a sávszélen ha egy ember lenne az egész szerveren akkor az havi 30-50k ba is benne lenne.....gondoltam egyértelmű ,hogy mire gondolok de akkor kirom ,hogy OSZTOT szerverre gondoltam
-
nTom
aktív tag
-
K Nándor
tag
Várom a tapasztalatokat unlimit -es szerverekre 1Gb/s sávszélen távoliasztali+WebUi -val 3k környékén/hó
[ Szerkesztve ]
-
K Nándor
tag
Szia!
Nekem működik a dolog befizettem igaz miután átutaltam a pénzt 1 nap volt mire aktiválták a hozzáférésemet nem tudom mi lehet velük nekem most is működik a szerver [link] itt a screenshot ,hogy mégsem a levegőbe beszélek am gondolom a közleménybe beírtad a megadott felhasználó nevet vagy az e-mail címed.
-
nTom
aktív tag
csütörtökön befizettem a torrentszerver. com -ra a havi dijat, azota b@sznak értesiteni. Most vasárnap van, eltelt a 3. nap is. Az nem lehet kifogás hogy az utalás több időt is igénybe vehet, hiszen abba a bankba mentem befizetni ahol a számla van, azonnal rákerült a számlájukra.
NEM AJÁNLOM senkinek őket -
K Nándor
tag
haverokkal ha minden jól megy csinálunk egy szerót csak úgy saját használatra ha jön a szervergép lehet lessz rajta 1-2 szabad ,hely de még semmi sem biztos mert vagy fél éve várom a szerver gépet de legalább ingyen lessz ha valamikor ide ér
-
n0tb4d
tag
-
ego27
csendes tag
válasz crashbandi #161 üzenetére
Ott vagyok, napi többszöri reset, leállások az elmúlt 1-2 hétben ...
-
K Nándor
tag
válasz crashbandi #161 üzenetére
én tőlük bérlek szervert egyenlőre bevált én MINI csomagban vagyok tegnap 15Mb/s es feltöltési sebességet is elértem de átlag 5Mb/s és le meg stabil 10-15Mb/s
-
ROCK72
csendes tag
Sziasztok!
Még egy 320-as winyó szabad, aki elöbb kéri az kapja.
Az árban megeggyezünk.MSN: szakibacsi@invitel.hu
-
crashbandi
csendes tag
SeedSYS-ről van valakinek valami infója? Azt mondják állítólag megbízható és stabilak a dolgok. Valaki esetlen onnan?
-
crashbandi
csendes tag
Hát gyerekek én hogy befürödtem az 1ik seed szerveres emberrel..
Kezdeném ott a sztorit,hogy http://jatekszerver.eu .
Az illetővel jóba lettem tök véletlen akadtunk össze,és megkérdeztem,hogy nem-e tud valakit aki seed szervert hostol olcsón. És akkor mondta,hogy de persze,ő ...és rákérdeztem,hogy mit tudna nyujtani nekem és mennyiért. Erre ő korlátlan 100mbit 10 szál 30gb 4500 ft-ért. Mondom joh,mivel beszélgettem vele,meg rendes gyereknek tünt,ezért miért ne! Azért kértem tőle 1 teszt accountot,szépen muzsikált 15mb le-fel stabilan ...elutaltam az összeget,és amikor kerestem az illetőt ...letiplizett. Legalábbis msn-en letiltott. Majd "álnéven" felvettem és elkezdtem vele beszélgetni,és eljátszottam vele ugyanezt a szitut..persze ő készségesen segített stb.,de erölködött,hogy akkor ad szervert,ha megvan a lóvé. Hát mondom teszt account nélkül nem lessz üzlet. Erre ő, "Nézd,nem szokásom átbaszni senkit,és nem ebből fogok megélni" ...erre felhoztam neki a témát,hogy "hallottam már sikerült átbasznod valakit" ..erre leis tiltott. Jelenleg 2 seed szerverem van, az egyik az [RoadRunner-Seed]-től, a másik a [Deluxehosting]-tól. Azt kell hogy mondjam,hogy az RR az gyengébb mint a Delux..RR-be 1.es csomagba vagyok,de a sebesség nem valami fényes,ha megy 2-2,5mb-vel felfele,összeteszem a két kezem. A delux már jobb 1 fokkal,ott a Standard csomagba vagyok és ott már 1-5mbit között ugrál a feltöltés,bár átlagba a 1,5mb jellemző rá. Ha esetleg tud valaki valami biztosabb hostot szivesen fogadnám,mert szivesen lecserélném ezeket. Ezeket a szervereket csak 1 hónap erejére vettem,hogy tudjam tesztelni a dolgokat.
-
ROCK72
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék három igényes embert seed szerverre, ahol csak öten lennénk.
Tehát a GBites betáp csak öt fele oszlana.
Ha szereted a sebességet és igényes vagy, és unod az agyonterhelt szervereket, az ígéreteket amivel tele a padlás, akkor jelentkezz nálam: MSN szakibacsi@invitel.huÜdv
-
n0tb4d
tag
Érdeklődnék,hogy van-e valakinek tapasztalata a Boxerseed szolgáltatóval?
-
K Nándor
tag
sajnos eddig nem foglalkoztam külföldi trackerekkel én nem tudok semmit mondani erről ha azt mondod ip-bant kaptál akkor válcs szolgáltatót persze ha otthoni gépről fel tudsz menni a honlapra jó külföldi-t találni nem lessz könnyű mert általában elég drágán adják a szerver hotelesek így kevés seed szerveres vág bele...
-
Robb202
tag
senki nem tud jó külföldit?
-
Robb202
tag
Hi most találtam ezt a forumot. Az én tapasztalataimat is leírom. Idáig nem nagyon említették de én a http://monsterseed.hu/ -nál vagyok már kereken egy éve és idáig alig álltak talán ha 6x volt üzemszünet. Support van msn-en és sokszor online és válaszolnak is. Nagyon jók a tapasztalatok mind belföld és külföld. A külföld tényleg nagyon jó.
Viszont sajnos egy jó hónapja egy számomra fontos tracker (hdbits) blokkolta az ip-t mert állítólag túl sok user akar seedelni oda egyszerre arról a szerverről. Ezért meg vagyok lőve. Minden tracker működik csak az nem.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok erről valamit? Sürgősen kellene seedelnem hdbitsre viszont itthon sehol nem láttam olyat hogy külföldi sávszélességet is adna valamelyik szolgáltató.
Rajtuk kívül egyedül a seeder.hu biztosít külföldit de az nagyon drága. Viszont úgy tudom ők a legjobak meg a monsterseed.hu
A kérdés az, hogy ha a monsterseed-et blokkolták akkor a többieket is? Valaki járatos ebben hdbits-en?Valaki tud más megoldást mitévő legyek? Fontos lenen a megbízható külföldi sávszélesség. Segítsetek. Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
K Nándor
tag
válasz gipszjakab #152 üzenetére
Szia!
Ezért kell teszt hozzá férést kérni mondjuk akiktől én bérlek szervert őket se láttam még msn-en soha de attól még működik a szerver
-
gipszjakab
csendes tag
Sziasztok!
Tudjátok, az a furcsa, hogy én is kinéztem két seedszerver szolgáltatót, de a megrendelés feladása előtt gondoltam beszélek velük msn-n is, tisztázandó a részleteket. S mily furcsa, msn-n nem elérhetőek. Lehet, hogy nem is véletlenűl? Hát úgy látszik, "beszervező" honlapot nagyon könnyű gyártani, és 100 emberből 95 bele is esik a bérletükbe. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest