- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Boxerseed másnál is megállt?
-
mexel
veterán
Egyébként a torrentszerver.com üzemel, írnak is korrekten, a sebesség sem olyan rossz. Nem a leggyorsabb, de az árát megéri bőven.
-
mexel
veterán
Várjuk
Sokan hálásak lesznek a tutiért
Amióta évek óta elkezdték a korlátozást, mindig ki tudtam kerülni, mindig volt rá megoldás. Most is van pár tipp, próbáltam is, de egyik sem teljesértékű. Nálam hónapok óta kb nullával ment a feltöltés és pár k-val a letöltés. És nem csak nálam. Én már aláírtam a digihez, és éppen ez miatt, de annak ellenére még egy hónapot előfizetek majd szerverre, mert nagyon kényelmes a dolog. -
mexel
veterán
Ez a topik valószínűleg nem is arról szól, hogy bárkit is meg kelljen győzni arról, hogy akar-e használni szervert, inkább arról, hogy melyik szerver milyen, és hová érdemes befizetni annak aki szükségességét látja. Az tény, hogy én 1 hónap alatt 4-5 olyan oldalon helyreraktam az arányokat ahonnan töltök rendszeresen. Muszáj volt, mert a chellóval nem lehet már feltölteni egy ideje és nagyon romlott az arányom. A villanyszámla más kérdés, mert így is egész nap megy a gépem az éjszaka kivételével, de jó érzés látni ahogy megy fel és le az anyag, és szemmel láthatóan javul az arány
Kár viszont vitát nyitni azon, hogy éremes-e. Ez senkinek nem kötelező, aki meg akarja az hadd csinálja. Te nem akarod, és ahogy olvasom az arányod is jó. Ne fizess elő ha senki sem kényszerít rá
-
mexel
veterán
Ajánlhatnám a seedszerver.com-ot, de mégsem ajánlom
Ma délután óta megint nem elérhető, a napokban is volt már leállás valamikor.Mennyire szoktak leállogatni ezek a szerverek? a sebességek itt nagyon változóak, van amikor nagyon megy, van amikor eléggé belassul, a vinyó pedig mindig lelassul amikor új tartalmat töltök le. Mindig kiírja, hogy "Disk Overload 100%". Nagyon lelassult a távoli asztal hozzáférés is, sokszor sok másodperceket kell várni egy kattintás után. Szerintem kicsit túlterhelte a srác a szervert, kicsivel kevesebb vinyó kellene bele.
-
mexel
veterán
Szerintem is úgy jó ha mindkettő van. A torrentszerver.com másoknak nem sz@rakszik a napokban? Nekem 2-3 napja nagyon lassul, már 2-3-szor le is állt. Másnak is ilyen?
-
mexel
veterán
Boxerseednél kis áremelés volt állítólag, a legkisebb csomag 3500 lett.
-
mexel
veterán
Én is pont ezt vettem észre. Szerintembővítettek néhány vinyóval, és nem tudja rendesen kiszolgálni a gép. Pár napja irtó lassú minden lemezművelet, és le is áll minden feltöltés addig. Vagy lassúak a vinyók. Egyébként korrektnek tűnikannak ellenére, hogy az elsőnap nagyon mérges voltam, ahogy feljebb olvasható is. Én a boxersedet preferálnám, de egyszerűen nem tudom felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel kb másfél hete. Ez viszont nem tetszik, így azt hiszem hanyagolom.
-
mexel
veterán
válasz
datalife05 #212 üzenetére
Írtam privit
-
mexel
veterán
Közben látom, hogy zöld nincs, így a telítettséget jelzi. Főleg hogy csak annál piros akinél majdnem tele van
-
mexel
veterán
Egy kérdés olyantól, aki a torrentszerver.com-ot használja: a távoli asztal kapcsolatomon a vinyóm képe felett látszik egy piros csík. A többi felhasználó vinyója felett kék vagy zöld csík is van. (van még olyan akié piros)
Ez mit jelent? az aktuális beállított tárhelyem foglaltságát, vagy az egész vinyó használtságát jelzi? Vagy mást? -
mexel
veterán
Az természetes, hogy a szerveren időnként megáll a feltöltés, majd pár perc múlva újra indul? Nagyon hullámzik sokszor a dolog. Vagy ennek így kellene menni?
-
mexel
veterán
A sok levél hatására elkészült az accom. Máris megy a töltés, tehát nem átverés a dolog, de az elmaradt ígéret és a válaszok kihagyása miatt azért kicsit még mérges vagyok.
B.U.É.K. mindenkinek, indulok én is -
mexel
veterán
válasz
K Nándor #196 üzenetére
Sajnos tudtam volna mit tenni, volt ismerős aki ajánlotta a szerverét, bár kicsit drágábban, viszont nagyon megbízhatóak. Csak utálom azt a mentalitást, amikor mindenképpen ki akarják húzni a lóvét, és előtte ígérnek mindent, teljesíteni nem tudjáák. Még az sem érdekli gondolom őket, hogy ezek után biztos hogy többször nem utalok a számlájukra, és mást is le fogok beszélni erről. Nem az lenne a gond hogy pár nap múlva csinálják meg, ha előtte ezt beszéljük meg. Csak írtam, hogy tegnap fontos lett volna, és ígéretet kaptam arra, hogy este készen lesz. Vagy ha csak visszaírt volna a leveleimre, hogy közbejött valami, akkor azt is megértem. De egyszerűen semmire sem válaszol a befizetés óta, előtte meg azonnal jöttek a válszlevelek. Ez a gusztustalan. Főleg ha belegondolok, hogy amikor gond lesz a szerverrel, akkor is ilyen rugalmas és segítőkészek lesznek.
-
mexel
veterán
Na a torrentszerver.com ról csak annyit hogy egy igazi köcsög aki csinálja. érdeklődtem emailban tőle a lehetőségekről. Amíg érdeklődtem addig udvarias, korrekt levelek érkeztek, és ígéret arra, hogy ha befizetem a pénzt akkor még estig aktiválja az accomat. A pénzt befizettem a bankban (azonnala számláján van a pénz), rtam mailt amiben azt írta köszöni, Azóta viszont válaszra sem méltat, semmi rakció. utálom az ilyen f@sz embereket.
-
mexel
veterán
torrentszerver.com-on van várakozási idő? (talán jár erre valaki
)
-
mexel
veterán
Az elérhetősége mi a boxerseednek? Hogyan érdemes? MSN-en? (mert nem használok msn-t) Találtam vagy 5 msn és mail címet is, melyik az igazi? Szokott hely lenni náluk?
-
mexel
veterán
Akkor igazándiból ki az akit javasoltok? Boxerseed-ről infó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest