- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Flashy
veterán
nem azt mondom hogy nem jogos a problémád, de a mai kisker helyzetben nem csodálkoznék ha egyik reklamációs alkalommal nem jönnél ki a boltból. ha ennél komolyabb problémával megy az ember akkor is örülhet ha élve megússza, nem hogy még ki is cseréljék vagy megjavítsák a hardvert...
-
Flashy
veterán
-
Flashy
veterán
ha jobban akarunk hasonlítani az usb-hez akkor ez úgy van hogy a benzinkúthoz kiraknak vastag csöveket és kiírják hogy lehetővé tesz akár 10liter/másodperces töltést is. bemész tankolni, de a legolcsóbb 95öst tankolod, ami tetülassan csordogál. szólsz, elmagyarázzák hogy a 95ös töltőfeje csak 1litert tud átnyomni, a 99es kútja tudja csak kihasználni a 10litert. nem hazudtak, mert a cső átvisz 10 litert. ez a marketing...
lemérem az usb-s rackben levő 4G-s vinyót HD Tach-kal mennyit mond:
average read: 12M, burst: 14M
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
szerintem kimagyaráznák. bár mondjuk én tuti nem mennék utána ilyen dolognak akkor se ha tényleg jogos lenne. megéri szerinted fenyegetőzni meg fogyasztóvédelemhez járni? a legtöbb ami történhet hogy a kiskert megbüntetik, az meg nem jó nekünk. de lehet hogy én látom sötéten a dolgokat.
-
Flashy
veterán
hát ilyen félrevezetések mindenhol vannak, ott van mindjárt a winchester méret, talán az az egyik legdurvább, nézd meg hányan beszívták már, tele van a fórum vele. itt meg azt mondaná a cég, hogy nem hazudtak, igenis támogatja a 480Mbites usb _átvitelt_, de a winchester illesztő része meg maga a winchester nem tudja ennyivel tolni.
-
Flashy
veterán
szerintem azt fogják mondani hogy ez ennyit tud, vegyél drágábbat hátha az majd jobb lesz. én a legolcsóbbat vettem ezt tudom, nem is viszem vissza amíg valahogy működik, úgyse tudnak mit csinálni. amikor a boltok a ''rendes'' rossz hardvert se hajlandóak kicserélni vagy segíteni akkor szerintem kiröhögnek ha odamész ezzel hogy csak 9M/sec. na nem azért hogy neked rosszat akarjak, csak szerintem.
-
-
Flashy
veterán
szerintem vezérlő, kivezetés meg rack közül valamelyik kettő nem bírja egymást. látod érdekes problémák vannak ezekkel. nekem csak a rackre felfele másoláskor akad le, van akinek fel meg lefele is, egész más alaplap, egész más rack. szerintem ez ilyen ''ez van'' tényállás.
-
Flashy
veterán
én tutinem, isten ments hogy én a szifre járjak, kikérem magamnak
amúgy érdekes, mert vannak gépek, előre kivezetett usb-vel. nem a ház része, de nem otthoni házibarkács hanem sorozatgyártott előlap, egy cég csinálta. a dupla usb portból bizonyos gépeknél csak az egyik ismer fel minden pendriveot. valamelyik pendriveot minden ismeri, van olyan amit az előlapi portok közül csak az egyik, van olyan amit csak a rendes integrált portok ismernek fel, de semmi gyártóbeli vagy ilyesmi jellemző, kb random. szóval úgy néz ki hogy eléggé labilis a dolog ezzel az usb-vel
nálam itthon az usb-s ház csak ezt a felfele másolási leállást csinálja amit már írtam. -
Flashy
veterán
xp integrált sp1, via-s alaplap, a hiba ugyanez. ha másolok az usb2.0-s házba tett vinyóra, random idő után megáll a másolás és eltűnik a meghajtó, betűjele is meg az eszköz is. a vinyóról lefele másolás tökéletes, felfele viszont ez van. először azt hittem, hogy nagyobb filenál csak, de nem, kihúzom, bedugom, újrafelismeri, és lehet hogy még 1M-t se másolt, megint leakad. de olyan is van, hogy végigmásolja a cd imaget gond nélkül
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest