- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Joooe
tag
Tényleg nem értem!
''High speed data transfer rate up to 480 Mbps''
Ez rá van írva. Meg a gyártó honlapján is olvasható.
A termék képes 480 Mbps (=60 Mbyte/sec) adatátviteli sebességet produkálni. Ez az állítás.Tény hogy ezt meg se közelíti. Nem értem mit lehet ezen kimagyarázni. -
Joooe
tag
Nem igazán stimmel az analógiád szerintem. A csövet megfeleltethetjük mondjuk az usb kábelnek amit adtak, a töltőfejet meg a rack elektronikájának. a leírásban nem az szerepel hogy adnak hozzá egy usb2-es kábelt, hanem hogy a cucc usb2 szabványnak megfelel. Ezek szerint a benzinkút nál az van kiírva: ''nálunk minden üzemanyagot 10 liter/s sebességel tankolhat'' apró betűvel: ''ha autója ezt támogatja''
Meg egyébként se stimmel a dolog mert a benzinkútnál az elsődleges szolgáltatás a benzin megvásárlása, és nem azért fizetsz hogy milyen gyorsan jön ki a csövön. (szerintem)
De örülök hogy valaki olyan érvekkel jön hogy fel tudok készülni mit fognak mondani. Abba ne hagyd
mod: nálam is hasonló értékeket mér a sandra
[Szerkesztve] -
Joooe
tag
Igazából nem értelek... vegyük elő a jó öreg autós példálózást...
Tegyük fel van egy kocsim, aminek mondjuk 95-ös benzin az ideális. Beállok a kúthoz, tankolok 95-öst, de a csőböl csak 91 -es jön. Aztán ez így jó, ne panaszkodjak hogy épphogy megy a kocsi örüljek hogy egyáltalán jár a motor. Meg külön ben is, ha jó benzint akarok akkor miért nem a hiper-szuper-tempó-vípávör 99+ anyagból tankolok? elég furán hangzik...
-
Joooe
tag
Értem, és én is ettől tatok amit te mondasz. De ha tényleg így van akkor ez a vásárló (azaz szegény én
) szándékos becsapása. Hiszen mind az alaplap, mind a rack gyártója azt állítja hogy támogatja az USB2 szabványt meg a 480 Mbps adatátvitelt. Az ilyen jellegű félreveztésre van valami fogyasztóvédelmi rendelkezések között nem? Milyen lehetőségeim vannak ilyenkor azon kívűl hogy befogom a szám és csak gondolatban anyázok?
-
-
erdoke
titán
XP integrált SP1 + az összes lényeges(nek tűnő) frissítés + VIA-s alaplap, a hiba szintén csak felfelé másoláskor, vagy defragnál jelentkezik (intenzív írás). Win2000-es gépeken (SP4) és a haver XP-jén (SP1, SIS-es lap) nincs gond, tehát nem a vinyóval vagy a kerettel lehet a probléma.
Talán valamilyen progi, de még inkább driver vagy WinXP beállítás kavarhat be. Kellene találnunk közös pontot.
Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged