Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
kenwood #74257 üzenetére
Ha jól emlékszem, például MindigTV-nél a 6 év alatt összesen 2 alkalommal volt adáskimaradás.
Ja: és nem hívogattak hülyébbnél hülyébb ajánlatokkal. Ellenben a UPC-nél 1 éven belül már harmadjára keresnek (legutóbb éppen ma)...és erőszakosan próbálják rámtukmálni a TV mellé az internet előfizetést. Pedig már az első alkalommal normálisan megköszöntem, és jeleztem, hogy nem érdekel az ajánlatuk. -
peppe79
senior tag
válasz
blakey #74241 üzenetére
A múltkor, amikor leszakadt az ég, azért nem volt vétel, másnap újra működött. Tegnap egy nagyobb szélfúvás volt a környéken, éjjel meg esett egy kis hó, most megint nincs adás. Lehet, hogy csak egy picit elmozdult a bili, és irányba kellene állítani, de az a gond, hogy ezzel a bóvli set-top-box-al nem tudok, és már nem is akarok együtt élni. Egy egyszerű csatorna beállítás is nevetséges ezen a sz@ron, a képarány problémájáról, és a csatornaváltáskor néha jelentkező "pattogó" hangról nem is beszélve. Nagyon "jót tesz" az álló hangsugárzóimnak...
-
peppe79
senior tag
Leesett 1 cm hó, és megint nincs TV adás. Másnál is előfordul ilyen, vagy csak én vagyok a kivételezett? Még 1 hét, és lejár az 1 éves előfizetésem. Azzal a lendülettel pedig le is mondom az egészet. Volt már Digi TV-m, Telekomos díjcsomagom, MindigTV-m, de ennyire hitvány, semmire való, mint a UPC set-top-boxos vicc szolgáltatása, eddig még soha.
-
peppe79
senior tag
Nálam a kezdetek óta így van. Nem minden alkalommal, de gyakori probléma, hogy a csatornaváltást egy rövid, idegesítően zajos, pattogó hang kíséri. A képarány néhány régebbi műsornál fix 4:3 arányú, nem lehet rajta változtatni. Info több csatorna esetén hiányzik.
A kapott set-top-box egy semmire való hulladék, kezdve már az alapoktól, pl. csatornák beállítása. Egy egyszerű, pár ezer forintos Wayteq készülék ehhez képest űrtechnika. -
peppe79
senior tag
Az ugye csak vicc, hogy leesik 10 cm hó, és nincs adás a TV-ben?
Alig várom már a január közepét, hogy végre leteljen a hűségidőm, mert kész kínlódás volt ez az egész UPC előfizetés...kezdve a set-top-box-tól, a hangos csatornaváltáson át, a rossz képarányig.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest