Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Toth_Jani #129795 üzenetére
Ez van a kiszámlázott díjak után.
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 132. § (2) bekezdése és az Általános Szerződési Feltételeinek (továbbiakban: ÁSZF) 7.2.3. pontja alapján a jelen értesítésben megnevezett díjcsomag(ok)hoz tartozó Előfizetői Szerződése(inek) havi előfizetési díját/díjait 2023. augusztus 30. napjától a jelen értesítésben foglaltak szerint módosítja.
A módosítást követően az Ön Előfizetői Szerződése(i) havi előfizetési díja(i) az alábbiak szerint módosul(nak):Itt jön a díjemelésről egy táblázat, ami az egyedi ajánlatos áraidra vonatkozik.
-
hjanos1
senior tag
Gratulalok a vodafone-nak.
A gigabites nethez adott szolgaltatoi router/modem egyszercsak megvaltoztatta a kezelofelulet nyelvet nemetre es nem enged be sem a mi altalunk beallitott jelszoval, sem a gyari jelszoval.
Ugyfelszolgalat szerint masszunk fel es reset-eljuk ki, majd allitsuk be ujra. Nem tudta megmondani, hogy mitol tortenhet ilyen. Meg csak elnezest sem kert.
-
ab13
csendes újonc
Tv comfort, internet 150, 1 kaon, 1 mediacard. 5651 ft rol 6430 ra no.
-
woodworm
veterán
válasz
kabelmania27 #129793 üzenetére
-
cocka
veterán
Akkor ha jól értem ez most a nem inflációkövető áremelés ugye? Mert ilyenekre hivatkozgatnak:
az elektronikus hírközlésrol szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 132. § (2) bekezdése és az Általános Szerzodési Feltételeinek 7.2.3. pontja alapján
(2) Az általános szerződési feltételek lehetővé tehetik az előfizetői szerződésnek az egyedi előfizetői szerződésre kiterjedő szolgáltató általi egyoldalú módosítását.
7.2.3-at most hadd ne idézzem, az hosszú ide.
Szeptemberi áremelések nálam:
Internet: 14.38%
TV: 16.65%
vezetékes telefon: 0%, mivel egy kukk sincs arról, hogy ezt emelnék.A három együtt 10.82%-kal fog emelkedni.
A tavaly decemberi árhoz képest a két emeléssel együtt már 21.23% lesz.
-
woodworm
veterán
válasz
ledgeri #129790 üzenetére
Ha tételenként nézem, akkor a tv 8,08%-kal, az internet 11,61%-kal, a végső számla 8,4%-kal emelkedett. Az emeléssekkel számolva a teljes összeg 9000 Ft felett van. Mivel emellé mára használhatatlan lett az internet, sajnos nem tudunk streamingen egy sorozat epizódot megnézni modem újraindulás nélkül, ezért ebből szolgáltató csere lesz.
Mivel az olcsóbb időkben megtartottuk a két végpontos Direct One előfizetést backupnak, így elég internet szolgáltatást köttetni. Ahogy nézegettem az utóbbi időben, a telekomnál az 1000/25 koax ~6700 Ft vagy a helyi szolgáltatónál szimmetrikus optika 550/550 ~8500Ft. -
ledgeri
nagyúr
Nálatok mennyi lesz az idei augusztus/szeptemberi drágulás? Nálam 5.1075088%... véletlen pont *990,00 lett a vége ... hogy mik vannak
-
vg
addikt
válasz
kabelmania27 #129788 üzenetére
Szerintem már írtuk páran, de most én is megteszem; köszönjük az évek óta tartó töretlen, valódi szakértői tanácsaiddal segítesz mindenkinek. Minden tisztelet a tiéd.
-
kabelmania27
félisten
válasz
jonnyjoker01 #129783 üzenetére
Üdv!
Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Vezeték nélküli kapcsolatot nem garantálják a szolgáltatók, modem fw frissítés óta nem lehet csatornát változtatni, ezért lehet jobban jársz ha veszel gigabites routert és a modemet modem üzemmódban használod, mert a saját eszközön több beállítási lehetőség van. -
boborján2
aktív tag
válasz
cocka #129757 üzenetére
Az usb-t azt valahol megértem, hiszen az egy extra támadási felület, ha már ott kommunikáció tud menni. De hogy nem tudja online profilból visszatölteni az gáz.
Így nem is állítom be egyéni sorrendben , mert jobb/egyszerűbb ha ezt megszokom.
De még ezzel sem lenne baj , ha legalább tematika szerint lenne elrendezve. De itt is úgy van ,mint a trékomnál minden össze vissza... -
atti1848
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnek régebbi UPC előfizetése volt. CH7465LG-LC eszközt kapott. Mióta megtörtént az átállás, nincs Wi-Fi, azaz szerintem csak módosult, mert Vodafone-DC22 és Vodafone-guest hálózatot látnak az okos eszközök. A Vodás routerbe a rajta lévő Settings password-al nem tudunk belépni, valószínűleg ez még annó meg lett változtatva.
Az lenne a kérdésem, hogy ha nyomok rajta egy Reset-t, akkor nem kell beállítani rajta semmit, hogy legyen internet, csak a Wifi-t kell konfogolni tetszés szerint? Nem szeretném, hogy Reset után ne legyen internet. Illetve Reset után a routeren lévő admin jelszóval be tudok jelentkezni vagy átálláskor ez is módosult?Előre is köszönöm.
-
boborján2
aktív tag
válasz
Jenne #129782 üzenetére
Sütik ,előzmények , sallangok törlése és valszeg máris elfelejti ,hogy be voltál lépve. Gondolom valami süti beragadt és az kavar be.
Ezért javasolták az inkognitó módot ,mert ha ott nyitsz egy új lapot nincsenek tárolt sütik.
Ha így működik ,akkor a süti törlés (normál módban) megoldja. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Vodafone internettel van wifi problémánk. Kb 2-3 hónapja kezdődött, hogy kb 1-2 hetente újra kell indítani a vodafonos routert ahhoz hogy az 5 ghz-es wifi működjön. A jelenség hogy egyszer csak az eszközök nem tudnak rá felcsatlakozni, csak a 2.4 ghz-esre. Újraindítás után működik kb 1-2 hétig, majd megint meghal.
Mi okozhatja ezt a jelenséget? Javítható vagy jelezzem a Vodafone felé?
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni aki érti a vodát?
Egy hónappal ezelőtt amikor az akkori számlámat befizettem (online), akkor nem tudtam kilépni a fiókomból. A lentebb bemásolt üzenetet kapom azóta is, mert már egy hónapja be vagyok lépve a fiókomba. Chrome böngészőből léptem be ... de a FF-ból be sem tudok lépni, itt már a jelszó megadásnál megáll a folyamat. Chrome böngészőből meg be vagyok lépve ....és ki sem tudok lépni. Mit lehet ezzel kezdenem?
Ezt az üzenetet dobja fel a voda amikor ki akarok lépni a fiókomból, amikor a Kijelentkezésre kattintok.
(I){"reason":"Failed to identify session by session_id query parameter or by session_id cookie.","error_description":"The provided id token (or access token) or session state are invalid or were issued to another client.","error":"invalid_grant_and_session"}(/I)
Többször is beszéltem az ügyfélszolgálattal, technikai segítséget kérve, azt mondták ez megoldódik majd néhány órán belül. Azóta eltelt egy hónap és ugyan ott vagyok. -
kezo0
addikt
válasz
dani90 #129777 üzenetére
Szia, tudtommal a szolgáltatói HGW modem módban is 3 db publikus IP-t ad az előfizetőnek, tehát 3 db LAN-portján is van ilyenkor élő netkapcsolat. Szóval akár az egyikre mehet a saját router, egy másikra pedig direktben a tv box. Persze ez utóbbi esetben a tv box nem lesz közös alhálóban azokkal az eszközeiddel, amelyek a saját routeredre vannak kötve.
(Nekem bridge-ben van a HGW, azon lóg a saját router, és minden eszközöm a saját routertől kap netet, beleértve a Vodafone TV boxokat is. Sőt, a router után switch is van, máskülönben nem lenne elég Ethernet-aljzat a vezetékkel csatlakozó eszközöknek.) -
dani90
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha hülyeség lesz amit kérdezek.
Jól gondolom, hogyha Vodafone modemet bridge/modem módba kapcsoltatom, majd utána kötöm a saját routerem, akkor a tv boxba a saját routeremből kell internetet biztosítanom, mert a modem már csak áthidal, de nem tudna netet adni a tv boxnak?Előre is köszönöm!
-
ztibor
senior tag
Ezek teljesen hülyék, emailben most küldött ajánlat 8600ft 1 év hűséggel.
Most fizetek 7200-at, ami jövő hónapban lesz kb 8000Ft hűség nélkül, a különbség a 300-as helyetti 500-as net lenne, amire nincs szükségem a TV kb ugyanaz.
Régen megértettem hogy volt értelme lekötni magam mert értelmes, olcsóbb ajánlatok jöttek, de így, minek? -
Ledi
aktív tag
válasz
Dan-szan #129772 üzenetére
Ez nem igaz! Még az oldalukon is írják [kép]
Én most rendeltem nyaralóba hűség nélkül tévét.
Ilyenkor magasabb a havidíj+ ki kell fizetni bekötési díjat (10 500 Ft), de ezt elmondta az ügyintéző. Sőt összevonta az otthoni és a nyaralóban lévő előfizetést mivel már külön előfizetői számon nem lehet kötni. Így megkaphatom a 20% one kedvezményt.
-
csabiks
senior tag
válasz
kabelmania27 #129770 üzenetére
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Az létezhet, hogy csak hűségidővel lehet bármilyen szolgáltatást rendelni?
A szomszédom szeretett volna csak netet hűségidő nélkül és ezt a választ kapta. -
csabiks
senior tag
válasz
kabelmania27 #129766 üzenetére
Nekem a sebességgel nincs bajom az az esetek 99%-ban az előfizetett maximumon jön (200/20).
szerk.: ma 2x15 gigát próbaképp letöltöttem, jött hibátlanul, nem kapcsolt ki a modem
Egyre misztikusabb D: -
Toth_Jani
őstag
válasz
kabelmania27 #129767 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
csabiks #129764 üzenetére
Van 50 feletti feltöltési érték. A letöltési fülön nézd meg, hogy a post és pre számok hogy alakulnak. Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség és lehet-e javítani az értékeken.
-
csabiks
senior tag
válasz
kabelmania27 #129762 üzenetére
-
Vally1
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Vodafonos wi-fis modem esetében, ha bemegyek a megadott router login oldalára, ahol látható az eszköz állapota (vezeték nélküli, internet, telefon) és ezek közül az egyikhez az van írva, hogy kikapcsolva, akkor azt én valahol be tudom kapcsolni, vagy ez csak központilag lehetséges a Vodafone-nál? Konkrétan a vezetékes telefon nem wi-fis modemnél működik, de ha átrakom wi-fis modembe a vezetéket, akkor süket.
-
kabelmania27
félisten
válasz
csabiks #129761 üzenetére
Okés. Kimenő titkosítást állítsd eröltetve-re, ha nem javul korlátozd a feltöltési sebességet.
Vezeték nélküli kapcsolatot nem garantálják a szolgáltatók, komoly letöltésre érdemes vezetékes kapcsolatot használni ha úgy is problémát tapasztalsz érdemes saját routert használni metr modem üzemmódban a CB stabilabb. -
csabiks
senior tag
válasz
kabelmania27 #129759 üzenetére
Csak is kizárólag wifin használom a netet, nincs külön routerem, és eddig tényleg maximálisan elégedett voltam, van hogy egyszerre 8-9 eszköz lóg rajta, nem lassul be semmi ilyesmi, egyedül a torrent fekteti ti. Ha hazaértem megnézem a jelszintet.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
csabiks #129758 üzenetére
Nálam 6 éve van egy ilyen és hibátlanul teszi a dolgát ma is töltöttem le és igen tempósan nyomta.
Viszont piszkosul utálja a ha sok okos eszköz rá van kapcsolva, nálam ilyenkor már némelyiknek internet kapcsolatot sem ad, de ameddig csak 3-4 eszköz csatlakozik hozzá addig teszi a dolgát rendesen. -
kabelmania27
félisten
válasz
csabiks #129758 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek.
Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. Lehet nem lesz szükség cserére csak át kellene állítani modem üzemmódra, ilyenkor három vezetékes eszközön lesz kapcsolat, ha szükséged van vezeték nélküli átvitelre érdemes saját routert használni. -
csabiks
senior tag
Sziasztok!
Másfél éve megy (eddig hibátlanul) egy CH7465VF modem.
A probléma a következő, amint elindítok egy torrent letöltést, pár percen belül a modem annyira összefossa magát, hogy ki is kapcsol, próbáltam már mindenféle beállítást, nem segített semmi. Létezik hogy központilag tiltottak valamit le?
Próbáltam windows-mac, illetve más-más kliens programot is, de a probléma ugyanaz.Kérjek esetleg modem cserét? (egyedül a kamerákat rossz helyileg egyenként újrakonfigolni, de ha ez a megoldás akkor kérek.)
köszönöm
-
cocka
veterán
válasz
boborján2 #129755 üzenetére
Igen, elveszíti a listát. Azért, mert offline tárolja. Ebben csak az a durva, hogy egy ezeréves BT848-as tunerkártyához is volt olyan funkció, ami XML-szerű formátumba képes volt a csatornalistát, frekvenciákkal együtt menteni, hogy ne kelljen mindig újra lekerestetni. Hát a vodkafon boxon is igazán kihasználhatnák az USB port adta lehetőségeket, hogy legalább azt a kurva csatornalistát a láthatósággal meg a sorrenddel le lehessen menteni.
Nem tárolja a szerveren a csatornás kozmetikázást. Pont ez a baj, hogy alaphelyzet után nem tölti vissza se szerverről, se te nem tudod visszatölteni neki pl. pendrive-ról offline.
-
boborján2
aktív tag
Csatorna rendezéssel kapcsolatban volna kérdésem.
Van e arra lehetőség ,hogy pc-n vahy telefonon rendezzem át a listát és shinkronizálja a három boxra?
Vagy legrosszabb esetben , mind három boxon csak a távirányítóval lehet ezt megtenni?
Illetve ha esetleg gyári beállításra lenne szükség, akkor a box elveszíti a listát vagy pl. a szerverről letöltve újra az egyedi listát tölti le?
-
kabelmania27
félisten
válasz
bence1024 #129753 üzenetére
Mely frekvenciákkal van gond?
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés.
Amennyiben megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
bence1024
tag
Szerintetek mitől lehet, hogy szétesnek az adók?
A jelerősség csak 48% és a jelminőség is leesik néha 70-80 köré.
Másik kábelt is próbáltunk. -
boborján2
aktív tag
Hany darab mobil eszközön mehet egyszerre a a vtv stream?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 2db move konttroler 1 hónap garival!
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Garancia 256 GB 8 GB Ram. Fix Ár!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest