Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
troller
senior tag
válasz
kabelmania27 #121732 üzenetére
Szia, köszi a gyors választ.
ipv6-ot már évekkel ezelőtt, még az UPC-nél kikapcsoltattam, de ránézettem most is és ki van kapcsolva.
A modemem a UPC Connect Box, 2018 óta van meg, nem használok mellette más routert/modemet.
Egy switch van rádugva, mert az új IP alapú TV boxok miatt kevés lett a 4 vezetékes csatlakozási lehetőség, de az is meg volt már, amikor még működött az ABAS.
A laptoppal wifin szoktam felcsatlakozni, de mikor vezetékesen próbáltam akkor azzal is ugyanzt a hibát kaptam.
A hiba amúgy körzet szintű, több kollégám is mondta akiknek vodás, exUPC vezetékes netje van, hogy náluk se megy, kb. egy hónapja az ABAS belépés otthonról, addig mindegyikünknek ment. Városomban, szomszédos faluban se.
Modem jelszintjeit nem tudom hogy hogy kell megnézni, de most egyébként se vagyok otthon.
Aktív témák
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest