Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz
#99546112 #4995 üzenetére
Te kevered a kábelest a műholdassal, én nem!
T-nél nekem semmilyen kedvezményem nem volt, mivel nem T-s a terület. Kizárólag sat-ra lehetett előfizetni. Inviteles területen lakom. Így már ugrott minden kedvezmény.
UPC-nél pedig ha direkt kártyát kérsz, akkor semmilyen átbaltázás nincsen. 2012 novembere óta fizetem az 1990Ft-ot, + az 500Ft-ot a HD csomagért. És mivel direkt kártyám van, így a saját beltérikkel annyi felé osztom lakáson belül azt az 1 karit, amennyi felé akarom mindenféle + költségek nélkül. Na ezt a T-nél nem tudod megtenni, mivel a szutyok saját beltérijükkel nem tudsz mit kezdeni. Nálam a fő szempont a saját független használat.
Minőséget pedig komolyan írtam, hogy rosszabb a T-nél. Össze van ott is tömörítve majd 30 csatorna egy TP-n. Hiába MPEG-4 a tömörítésük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest