- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigo
őstag
válasz
FehérHolló #1689 üzenetére
Ja csak ha ki ikszeled akkor pl. a normál CTF szerverek meg a Insta CTF szerverek össze adódnak.
-
opr
nagyúr
válasz
FehérHolló #1681 üzenetére
Hello.
Köszi a tippet, jónak hangzik!
(Főleg a registy-s részben van igazad!)-ott elég durva dolgok vannak!-néhány cuuc kétszer volt, stb.
Asszem, most már jobb.
Köszi. -
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1665 üzenetére
-
zoli1982
tag
válasz
FehérHolló #1663 üzenetére
Ok. de téged ebírlak így kpzelni!
-
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1640 üzenetére
Kifejtenéd egy kicsit bővebben hogy milyen nagyobb bajra gondoltál mert lövésem sincs hogy mi lehet, vagy csak te is találgatsz?
Ja és ne kiabálj megértem annélkül is -
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1615 üzenetére
Tegnap a változatosság kedvéért ismét ledobált a serveretek most nem timeouttal hanem valami illegal package-al vagy 15 alkalommal mire megtaláltuk a kis szemetet pedig nem is töltöttem le semmi ilyet biztos valamelyik publicról szedte le automatikusan.
-
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1615 üzenetére
6mbit-es a net nem hinném hogy lassu, a gépem is átlagos mai konfig ugy hogy ezekkel nem lehet probléma.
Okés mindent bele
Torry:nem
[Szerkesztve] -
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1613 üzenetére
Üzenem neki hogy a karácsonyfa rablás nagyon lol.
A másik a serveretekről a safe game állandóan játék közben ledob time outtal pedig mozgok nem értem a multkor is játszottunk velük és az 5-ik után már nem volt kedvem vissza menni.Kérdezd már meg tőle hogy mi van thx
[Szerkesztve] -
Patik1982
csendes tag
válasz
FehérHolló #1608 üzenetére
Remélem megcsinálták, mert az a legtutibb pálya. Jó lenne nosztalgiázni ut2004 alatt is.
-
Epiphone
csendes tag
válasz
FehérHolló #1604 üzenetére
Sikerült!
Jól mondtad, ott volt
-
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1597 üzenetére
Valamint ugye ott van a CoD-os teametek is amiről eddig elég jókat hallottam.
Tegnap is megvoltatok ketten, de abból Spunky pldául only instás és nem akart pure tdm-et tolni. Viszont azért jól elhülyültünk instával is. Karácsonfaszerzés 3on3 volt a legjobb, szénné röhögtük magunkat a zenén közben. -
aDM|RaL^
őstag
válasz
FehérHolló #1597 üzenetére
jaja totalis egyetertes...
-
<<Ice>>
tag
válasz
FehérHolló #1587 üzenetére
'' mert sok inaktív tag van, sokan szarnak az egészre és ráadásul még szervert is csak 6 ember fizet a kb 14ből, de a maradék 6 is használja...''
WhiteRaven! Erre bizony oda kell figyelni mert könnyen széteshet így csapat....
Én már a 3. klánban vagyok és sajnos 2 már ezért oszlott fel. -
I_Am
veterán
válasz
Doomer már kickelve is lett, tegnap együtt toltuk RIP serveren és ott kérdezgették, mert exsF prefixel jött be.
Viszont Te azért jöhetnél funolni velünk szerintem. Ha van msn-ed, akkor ird meg itt vagy mail-ben és beszélünk.
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
válasz
Megnéztem. Sajnálom hogy így alakult.
-
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1584 üzenetére
Raven, este egy 2on2 meg egy 4on4 SaF ellen? A ti servereteken is jó már. (csak admin ne packoljon fel titeket
)
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1578 üzenetére
Okay
-
<<Ice>>
tag
válasz
FehérHolló #1572 üzenetére
Egyébként meg az UT-ból elég csak fölvenni a kívánt nyers anyagot, és utána profibb (pl.:Adobe Premierre) programmal lehet összevágni, effekteket ráadni stb..
Én legalábbis így csináltam, és bejött. -
<<Ice>>
tag
válasz
FehérHolló #1572 üzenetére
'' A 3rd person nézetben meg nem sok értelmeset lehet sztem felvenni, mert ugy kiba nehéz célozni''
A felvett demo-ban miért kéne célozni?!?!?!?! -
<<Ice>>
tag
válasz
FehérHolló #1570 üzenetére
Azért ésszerű beállításokkal nem 1Giga/10perc. Nyilván olyankor nem 1024x768-ban kell a játékot futtatni, hanem be kell állítani egy kisebb, pl. 640x480-as felbontást. Előnye pedig, mondom hogy azt veszi fel mindig ami éppen a képernyőn van, szal a demoban szabad nézőpontba állva egész jó jeleneteket lehet vele fölvenni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #1569 üzenetére
''sok hdd'' értsd ''nagy hdd''
-
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1560 üzenetére
Figy a te szavaidból sosem éreztem bántást személyem felé inkább egy kis élcelődést de ez rendben van sztem
Nem tom hogy én csinálok valami rosszul de amikor avit akarok kreálni az nagyon lassan teszi vagy ilyen lassú alapból?
Valamilyen szinten igen biztos profi és stb -
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1557 üzenetére
Az egyik legjobb klán, ha jól tudom lámákból áll, meg CS-ben is.
-
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1556 üzenetére
Köszönöm a kiegészitést,csak a a mondatodból nem tudom eldőnteni hogy jellegét tekintve minek szántad tudod manapság sohasem lehet tudni
Biztató megnevezés gondolom az amatőrre gondoltál mert ugye az UT-k világában mindenki profi és fighter,meg über és tsai de inkább nem fojtatom.
A mi erőnk most még amateur de lessz ez majd másként
Ja, és vagy a mondat szerkezeteid nagyon félre értelmezhetők vagy nekem van üldözési mániám de az az érzésem hogy....... de tudod te is
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1553 üzenetére
Nem a PH-n belül csináltunk klánt, hanem mivel innen is ismerjük egymást páran ezért lett mindenki benne.
Amugy a SaF - Special amateur Force -
Asusfan
őstag
válasz
FehérHolló #1549 üzenetére
Kinek nem inge ne vegye magára
-
<<Ice>>
tag
válasz
FehérHolló #1536 üzenetére
Jah itt mindenki mindenkinek a barátja.
Meg minek írjak ide mikor már majdnem mindent kitárgyaltatok az UT2004-el kapcsolatban... Egyébként Bővebben: link fórumára is sokan írogatnak. -
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1536 üzenetére
Dehogynem nyomjuk mindennap csak ide nem irjuk be mert rajtunk és pár emberen kivül nem játszik itt senki ezzel a gémmel vagy ha igen akkor jól titkolja
Hát szidni meg nem szoktuk egymást itt, mást meg minek ha nincs rá indok
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1520 üzenetére
elég gázos volt most a bermudán nem? szerintem beszabadult vagy 5 10éves gyerek és direkt a kis pályákat nyomták.
-
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1482 üzenetére
Aszzem valami fa hidon kell felmenni és ott van a reedemer is a lighting mellett egyszerűen nem lehetett feljutni mert a kis majomivadékok lekempeltek mindenkit, hárman ugye nem volt nehéz neki
-
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1502 üzenetére
Tényleg holnap nem jössz fel kicsit majd játszani velünk?
-
Asusfan
őstag
válasz
FehérHolló #1502 üzenetére
Szívom a véred
-
n0tr3adY
tag
válasz
FehérHolló #1500 üzenetére
jah csak nemszoktam nagyon irogatni
-
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1475 üzenetére
Vortex Bermudára jár f2f-elni...
-
Asusfan
őstag
válasz
FehérHolló #1474 üzenetére
Sült hollót csinálok belőled
-
Apophis
őstag
válasz
FehérHolló #1482 üzenetére
Hogyan lehet IP alapján szervert megtalálni??? PLS!
UP
[Szerkesztve] -
<<Ice>>
tag
válasz
FehérHolló #1481 üzenetére
Ismerős a dolog. Sajnos Bermudán gyakran tapasztalok hasonlót.
Előttem respannol, belelövök egyet közelről flakkel (ami elvileg végezne vele) közben ugye futásnak indul utána küldök egy shockcombót és csak arréb löki...
[Szerkesztve] -
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1469 üzenetére
Hát csak annyit a hozzászólásod első feléről hogy ha te is helyesled ez a viselkedést akkor te is ugyan olyan szánalmas vagy mint a két pártfogoltad amugy meg akkor miért nem takarodnak tdm-re he?JAa és nem ketten hanem 3-an álltak össze és valami szemét kemper pályán elfoglalták a lighting-hoz vezető utat szóval ennyi.
-
Apophis
őstag
válasz
FehérHolló #1475 üzenetére
Én laikusként annyit tennék hozzá, hogy tegnap felmentem egy UT2004 szerverre, csak úgy találomra, és hát érdekes! Csávókám 4 teli flak cannont kap be, erre odafordul, és linkkel 1 mp. alatt megöl 100/100 nál... LOL
Pedig tetszene a game, de hát clant nem alapítok, mert ahhoz még béna vagyok, ilyenen meg egyszerüen nem fogok többet nyomulni...
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Akkor miért nincsenek jelen itt a fóumon is a játékosok? Vagy legalább néhány?
Mármint s23-ból.
[Szerkesztve] -
Asusfan
őstag
válasz
Ne okoskodj már.Nem csak insta csapat.b*meg
lol
asszem még fogok itt röhögni
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1444 üzenetére
Text-to-speech, huhh egyszer meghallottam kész voltam egyből tőle.....van aki használja?
De ne kérj bocsánatot többször, csak legyél olyan mint a mail-ben is voltál. -
I_Am
veterán
válasz
FehérHolló #1436 üzenetére
Szia Raven Én nem hallottam semmit, ha beszéltél, csak az irásodat láttam. Nagy valószínűséggel felvettek, ahogy Asusfan szavaiból kivettem.
Nem találtad el, nem Quake-eztem soha multiban csak nagyon régen, az első és második részt toltam végig single módban.
Mozgásra meg annyit, hogy mivel rádiós sett-em van ennyit tud egyelőre. A billentyűzet reakcióideje néha már az őrületbe kerget, majd veszek valami normális zsinórosat azzal már lehet gyorsan ugra-bugrálni és főleg dodge-olni. Ezzel harc közben lehetetlen, mert az egér tűz gombja miatt lassabban érzékeli a bill-t. De sokan mikor megtudták, hogy rádiós egérrel és rádiós billel játszom elcsodálkoztak, hogy ahhoz képest nem is tolom rosszul.
Szerveretekkel mi újság? Megvolt már a bővítés?
Baxi most már újra leszünk, végigtoltuk az összes játékot, szal jövünk gyilkolni.
szerk: most szólt Asusfan, mától Én is sil-es vagyok.
[Szerkesztve] -
@rglaaf
veterán
válasz
FehérHolló #1436 üzenetére
Hi Raven. Leirhatom csak mostanában nem csinálok szervert mert a kis társaság szét van szóródva sajna most
Ip:62 .165. 217.153 azért nézz be hátha ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged