- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Valaki tudja hogy tudok ut2004-ben hogy tudok demo-t nézni? ha simán tolok a demo file-ra egy entert(társítva van az ut2004.exe-hez), akkor kidob egy errort, a seismovision3-al pedig valami trixxaz package hiányzik vagy mi
Valaki plz help!!! -
opr
nagyúr
hy.
nem tudjátok, honnan tudnék leszedni hozzá pár jó kis dm és os pályát?
sürgős, gugli nem dobott ki v.mi ok találatot, és mind sz*r volt
thx előre isch! -
opr
nagyúr
Hello. még egy kérdés:
Hogy lehet csatlakozni egy ut2004 serverhez, mert a játékban a hivatalosat erőlteti, de nem oda szeretnék menni. Hol lehet beállítani, hogy hova csatlakozzon?
ui.:
A válaszokat előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
opr
nagyúr
válasz
FehérHolló #1681 üzenetére
Hello.
Köszi a tippet, jónak hangzik!
(Főleg a registy-s részben van igazad!)-ott elég durva dolgok vannak!-néhány cuuc kétszer volt, stb.
Asszem, most már jobb.
Köszi. -
opr
nagyúr
válasz
@rglaaf #1679 üzenetére
Hello.
Bocs, nem akartalak megsérteni. (viccnek szántam, de tényleg, nem b*szogatni akartalak vagy ilyesmi)
De tényleg! -nem leszólásnak szántam, csak én olyan jót nevettem amikor megemlítetted, és rájöttem, hogy van olyan is, de nekem nincs fenn
Nem esdekelek tovább, mert még a végén idegesítő lesz- egyébként ha meg tudnám oldani, nem jönnék ide...
-
opr
nagyúr
Próbáltam már úgy is, mwg úgy is, hogy nem töröltem le, de ugyanaz az eredmény -én ezt már semmiképpen sem értem
Tud valaki directx eltávolító progit?- mert amíg a 9.0b volt fenn, addig minden ment simán (már csak erre tudok tippelni, mert nem volt fenn akkor, amikor cseréltem), de mióta felraktam az NFSU2-t, ami ráadásul csutka grafikán is ronda, mint a bűn (főleg az út), azóta ilyen hülyeségeket csinál. Szal vissza akarom rakni a ''régit''. -
opr
nagyúr
Ja, és a kérdés még mindíg áll. (#1645)
-
opr
nagyúr
Hello, és B.U.É.K. (Budapest Újra Éhezni Kezd
)-csak vicc, nem kell sértődgetni...
Tud valaki servereket mondani nekem, ahol onslaught-ot lehet nyomni? -
opr
nagyúr
Senki nem tud segíteni??? (#1645)
-
opr
nagyúr
Hello.
Van egy kis gondom.
Az a helyzet, hogy felrakom és megy, és állat, de olyat csinál, hogy néha eltünik a célkereszt (nem is néha, állandóan), meg úgy akadozik, hogy igazából nem is akadozik, hanem nemtom, mi ez, a lényeg:az egeret megmozditom, a játék megy tovább, de a hang néha beakad, és kb 1 másodperc múlva odaugrik a célkereszt, ahova kell. Van úgy, hogy a hang nem akad meg, csak az egér, stb. Nem az egérrel van baj, mert
1: más játékban (pl:HALO) nem csinálja
2: a benchmarkokat ha lefuttatom, mindegy, hogy flyby, vagy deathmatch, nem csinálja.
Ja, és már régebben fent volt, és akkor bármilyen pályán, akár hálópartykon is simán vitte 1024*768*32bpp , és minden high beállítások mellett.
Most ugyanezt csinálja low-on, ultra high-on, 640*480-ban, 1024*768-ban, és mindenhogy.
Volt már valakinek ilyen problémája?
Please hlp, mert nagyon idegesítő, meg 2 ünnep közt hálózás, és ez menne főműsorban, és már 3 hete nem tudok vele mit kezdeni!-és nagyon idegesítő, főleg az invasionban! -
opr
nagyúr
Jogos a kérdés, ma én is csatlakoznék, ha lehet.
-
opr
nagyúr
Hello.
Nem kapcsolódik nagyon a témához, de meg tudná nekem mondani v.ki, hogyan lehet elindítani azt a khmm benchmarkot, mert már egy yooo ideje próbálom, de nem akar sikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged