- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
De aki szereti az ilyen stílusú gammákat annak biztosan bejön.
-
emstityu
tag
Háát!Jóvan szép meg UT2 de nekem elég nagy csalódás!Lehet hogy nem kellet volna ennyire várnom a gammát és akkor jobban teccene?:(Nemtom de most le vagyok törve.Talán majd a C&C Generals feldob egy kicsit de én már ettől is tartok.:0
-
Szaky
tag
Haliho!
Nekem ment 85 Hz-n siman, de az utolso ket palyan nekem is elkezdett szaggatni egy kicsit. Aztan amikor befelyeztem a jatekot lattam, hogy a norton antivirus kozben egy full ellenorzest vegzett. :) Igy gondolom azert szaggatott egy kicsit!
Amugy nekem nagyon bejott a game. Rovidke, de tetszett... :)
-Szaky- -
Szerintem bugos a játék, elkelne neki egy patch minél hamarabb. Egy ideig megy rendesen, majd elkezd szaggatni, kép és hang együtt, teljesen játszhatatlanná válik. És ez a szaggatás megy a menü alatt is, ha kilépsz a játékból.
-
tothjozsef
aktív tag
Na, végigjátszottam. Szép, jó, érdekes, de nagyon rövid! Még CD-re se írom ki, mert nagyon felejthető. Mi értelme a szép grafikának, ha a játék két este alatt végigjátszható??? Na majd hátha a DoomIII...
-
the_don
csendes tag
Sziasztok!
Nálam asus tusl2-c + pIII 1.2 tulipán + gf2 Ti + 512 SD (133) + ibm 7200 40Gb +sb live! player (eax nélkül) = átlagosan 20 fps.
800X600-ban fullra felnyomva, de ugyanez az eredmény 1024X768-on medium beállításokkal is.
Van hogy 50 fps-el hadakozom, de van, hogy 5 sec/frame van :o)))
Ez normálisnak tekinthető??? -
EnginEEr
tag
hát nemis tom, többet vártam tőle... olyan storyt mint az egynek van amitől seggre ültem, de ez??? vicc... folytatásnak nemtom hogy lehetne... van benne az elején 2-3 skaarj aztán meg pókok utánna meg emberek (itt tartok most) aki végigivitte aszonta hogy utánna is emberek vannak jószerivel,
hát ha emberek ellen akarom nyomni akkor ott a ut2003....
a grafika csillog villog, de szvsz pont ez a szar... egy harcból megfáradtan érkezedt katona páncélja ne tükröződjön fényesen könyörgöm :DD -
kgb
tag
fos a jatek... de legalabb szep
-
janati
őstag
Én is megvwettem a gámát.... És jöttek is a gondok.
Elindul, new game, init. , stand by, és kilép a desktopra....
Bármit állítok nem megyí.
Mi a gond??
config:
1,5G Tualatin + 256MB + Radeon 8500 + Sb Live 5.1 -
Jander
senior tag
Eszméletlen szép a játék Ti4200-vel megy normálisan sajnos még celeron-om van.
Remélem ti is bámultátok Aida mellszerkezetét egy pár percig :DDD:DDD:DDD
Nem mondom az UT2003 se rossz multizni egy kicsit de az Unreal 2 odaköt a géphez az biztos!
Jó játékot! -
_O|ki_
csendes tag
Senkinek nem voltak stabilitasi gondjai vele?Nalam nagyon sokat fagy,es hiaba az 512ram,meg igy is iszonyat lassan tolt. Szoval neha egyszeruen fogja es kilep a programbol,v.mi jo kis szaftos hibauzenettel. Gondolkodom a driverhiban(vid.kartya),de ha v.ki mas is tapasztalta,vagy rajott az okara,plz szoljon.Ja,a gép:
Soltek SL75KAV
BBA Radeon8500 64m
512SD
1600+XP
a Catalyst driver nem a legujabb,hanem annal eggyel regebbi.
Raadasul nalam stabilan 10-20 fps-t megy max,hiaba allitgatom a grafikat.1024,minden high,ultra high,32bit ugyanannyi,mint pl. 800x600, AA off,minden low vagy medium,no shadows.... :( NAgyon idegesit,es nemtom mi lehet az oka........ -
maul6
csendes tag
Joe 007: Probald meg asszem a game menuben a dodgingot levenni 0-ra.
Amugyis alapban az erteke 0 volt! -
Egon
nagyúr
Érdekes amit írsz; ebből is látszik milyen különbözőek vagyunk...:)
Nekem az Unreal csak grafikailag jött be, maga a játék(menet) nem nyűgözött le: utálom ha egy alapjában véve reflexjátékban kapcsolókat meg minden egyéb bizbaszt kell keresgélni (azaz gondolkodni is kell...:) Pont ezért jött be nagyon az UT, de single módban: ''csak'' lőni kellett, sehol egy (zárt) ajtó, sehol egy kapcsoló...:DDD -
Joe_007
tag
Nálam azt csinálja,hogy a mozgás billentyűk minden második megnyomásánál ugrik egyet,ez qvára idegesítő.Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
-
Alvin_ti4200
félisten
Tóth Józsival teljes mértékben 1et értek. Iszonyatosan yo game. Nekem csak swappel, de nagyon, az FPS számláló is max. 15 fps-ig megy le, de úgy általában 35-80 között van. Mivel a vinyóm már nagyon lassú (főleg azért, mert 500-szor leformáztam már), a swappelés nagyon idegesít. Egyébként a gépem:
Gigabyte GA-7VAX KT400 alaplap
AMD AthlonXP 2000+
256 MB DDR333 Samsung RAM
Inno3D GeForce4 Ti4200 64 MB VGA
Western Digital 30 GB 5400 rpm ATA100 HDD
U.I.:1024x768x32, minen Highon és Ultra Highon, minden effekt bekapcsolva, Windows ME, Deto 41.09, Via 4in1 4.45 Hyperion -
bz
tag
UT 2003 Recycled
nekem nagyon tetszett, aztán amikor ebben is feltűnt az első alien szerű űrlény, akkor lekapcsoltam (nem ismerem az első részt) -
tothjozsef
aktív tag
Gyünyörűűűű!!! Én bele vagyok szerelmesedve! Alig bírtam reggel felkelni, hajnalig játszottam vele. Ajánlom mindenkinek!
-
haxy
tag
Énis kiprobáltam szép szép de nekem sajna SAWAGE4 video kártyám van és egy szerüen kilép a vindowsXP -böl most már rájötem 99% hogy a kártya illesztöprogram hibás.
-
Én bírom a multiplayert, nem arról van szó. De, az eredeti Unreal a szívem csücske, kegyetlen jó helyszínek voltak és izgalmas volt (egy darabig) felfedezni mindent. Azaz én tényleg ''gyönyörködtem'' a grafikában, meg a feelingben. Egy multiplayer egészen más élmény, ott csak az ellenfél számít, nincs hangulata egy ősi sírhelynek, vagy ilyesmi, mert megnézni sincs időd :P.
-
Peet
senior tag
-
sariz
csendes tag
Nem értem mért mondjátok,h magas a gépigény.Nekem Duron 700!!!!-zal, és GFMX400-zal simán fut 1024*768-ban 16 bit színmélységgel,és egyszerűen GYÖNYÖRŰ!
-
TitiRii
senior tag
lan része?
engem föleg a multi opciok érdekelnek mindig. a single player nem mindig.de azért nem árt ha van
nálam eddig a single player es fps ek közül az Outbrake jött be a legjobban (ha ismeri valaki) igazi szinte már mesterséges inteligenciával biró ellenfelek :)(igaz ugy van gépigénye is.) de a legjobb hogy multiban is lehet nyomni a single playert mint csapatársak :DDD
na de eze egy másik game -
Peet
senior tag
Üdv!
Én most szereztem meg nemrég a játékot, és hát elég szép meg kell hagyni.
Az 1100-es thunderbirden 512mb-al és geforce 2mx 400-al 800*600-ba alap beállítások mellett 16bit színmélységbe hibátlanul akadás nélkül fut!!!!!!!!
A gépigény engem is megrémített, de most már nyugott vagyok.
Ami bánt, az a telepítési idő, ami kb 20-30perc, ugyanis 2,5Gb-ot!!!!! pakol fel!!!!
A játék nagyon szép és jó, de szerintem nem nagy változás egy Alien vs. Predator 2 után. Szinte kopp ugyanaz a két játék.
Van benne némi szövegelés is, de szerencsére feliratozva van, így könnyebb a megértése a játéknak.
Ha valaki kíváncsi még valamire a játékkal kapcsolatban az szóljon nyugottan! :)
Nekem nem nagyon jött be, na sebaj, majd talán a C&C Generals jó lesz!
A Generals is 11.-e körül jön ki! :)
Bye -
SLi
tag
Haverom P4. 2.4 gh + nforce2 + ati radeon 9500pro-val elég simán ment FSAA 2x 1024*768 min fps 95-volt.Mondjuk érdekes hogy a MOHA rgy ilyen géppel is a partraszállásnála azért megakad(egy kicsit),de feltünik :)
-
TitiRii
senior tag
és vélemény?
én csak egy 200mbs filmet láttam a játékból
egész korekt :) -
Thom!
veterán
Kinek mi a tapasztalata garfika+élmény?
Épp hangolom a gépet. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest