- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Silenzio #3122 üzenetére
Ha nem jól értem, ne haragudj, de, ha a sima értesítési hangokra gondolsz, akkor:
Beállítások - Hang és értesítés - Általános profil mellett a fogaskerék - Alapértelmezett értesítési hang - Itt megkérdezi, ha más programod is van, ami tud ilyet, hogy mit nyisson meg, a gyári a "Médiatároló" - azon belül, ha nem jelenik meg ott, amit kerestél, legfelül van, hogy további csengőhangokEmellett javaslom a Zedge alkalmazást, sokminden van benne, én legfőképp onnan nézelődök hangok és háttérképek után.
-
tatita
tag
válasz
Silenzio #3077 üzenetére
Ezt a telefont nem pont ezek miatt a hibák miatt adták el? Nekem ilyen gondjaim nem voltak vele (most sincs). Órával párosításkor nagyon ritkán dobja el a kapcsolatot, nem merül vészesen. Mióta megvan 2x indult csak újra. Szerintem egyedi esetről van szó. Kipróbálnék egy másik romot, ha azzal is csinálja, akkor más gond van.
-
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Silenzio #3070 üzenetére
hát nem tudom.. :/
annyit tudok, hogy ilyen gesztusvezérlés, meg ujjlenyomatolvasó esznek rendesen (mondhatni kell a fejlődő szervezetnek)Én nem használom őket, nélkülük is magas a tétlen fogyasztás, szóval könnyen el tudom képzelni, hogy együtt méginkább, bár más nem dobálózott ilyen komoly számokkal, mint te, szóval lehet, hogy egyedi az eseted. Próbáltad az appokat letörölni, visszatenni, és úgy kideriteni, esetleg azok közül valami?
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Silenzio #3065 üzenetére
Nálam ez így van, gyárira volt állítva gondolom, ha nem ugrott be valami pofátlan app, ami pörög a háttérben, hogy csodás reklámokkal ajándékozzon meg, akkor az normális, nálam is (meg úgy általában az mtk prociknál ebből a kategóriából) ez a jellemző. Én használom sokat, nálam nem is nagyon bír ki két napot, inkább minden nap töltöm, de, ha elfelejtem, nem lesz belőle probléma. Most majdnem 3 nap volt egyik nap, 3%-on tettem végül fel töltőre. Úgy vagyok vele, hogy erőből próbálja megoldani azt, amit a samsung mondjuk ésszel meg tud. Annyi előnyöd van a powerrel, hogy ez bírja a kijelzőidőt is rendesen, ha sokat nyomkodod, jobban jársz ezzel, mint, ha sokat van készenlétben. 2016. áprilisa óta van nálam, biztos csökkent is már az ereje
Persze 6 óra működés 3 óra kijelzőidővel tényleg elég szűk, szóval érdemes egyesével tesztelni az appokat, hogy letörlöd, megnézed, ha változott, az volt az, ha nem, visszateszed, jöhet a következő.
Én így tennék, ha nem akarnám gyárira visszaállítani.
-
-
Zöldbéka
tag
válasz
Silenzio #3065 üzenetére
Milyen a POWERED??
Sima vagy a POWER 2 tipus!!
Nekem a POWER 2-es készenléti fogyasztása véleményem szerint jobb mint a simáé!!
Pedig nyüstölöm keményem, Fb,, Bluetoothon rádió,üzenetek, meg amit még tud, nem kímélem!
Mondom ha egész nap nyomom a rádiót, akkor olyan 40 % lesz estére a töltöttségi szint!
Valami más gond lehet ott, sunyin valami zabálja a feszkót!
Kutass hátha rábukkansz!
Nálam eredeti gyári a gép, no root!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged