- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #1410 üzenetére
Nem jutott hirtelen jobb szó eszembe erről a hullámvasútról amit produkál.
(#1411) tatita: Akkor lehet hogy szoftveresen van valami gubanc? Arra gondolok hogy előző telefonjaimon 5.1-et használtam, itt meg már 6.0-t. Lehet ebbe tettek valami védelmet ami ennyire vissza folytja a hangerőt ha egy erősebb basszus jön. Minden esetre elég zavaró, főleg azért mert nem mindegyik zenénél csinálja, biztos van valami limitter ami ezt vissza szabályozza, pedig a zene lejátszóba direkt kikapcsoltam az AGC-t. Szóval rejtélyes ez a dolog számomra.
Engineer módban esetleg az Audio részlegben a fülesnél (Headset) mit érdemes beállítani? A Level 0,1,2...stb.-re gondolok.
-
Kristyon
csendes tag
válasz
Meggyi001 #1380 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Megpróbálom a teljes flasht...
Előbbre már próbálkoztam a töltés mérésével, inulásnál 9V 1,6A szokott tölteni:
csak a végére szokta leejteni 5V-ra:
Kikapcsolt állapotban 7V 2A-al töltött, most így is 5V-al tölt. Nem tudom, hogy ennek a mérő kütyünek mennyire lehet hinni, de mah-ba most pumpált a legtöbbetidáig 3500-4000mah között megállt a töltés
A töltő a sajátja, az USB kábel viszont már másikat használok, mert a sajátjával valóban csak 9V 0,8A-al tölt...
Érdekes, hogy még így sem tudtam vele elérni hogy a teljes töltés beleférjen 2 órába, 2 óra alatt éri el a kb. 85%-os töltettséget, de ezektől függetlenül valóban brutálisan jól bírja az akksija. szeressem -
Lajbymester
tag
válasz
Meggyi001 #1349 üzenetére
Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Legközelebb megnézzük tok nélkül.
(#1350) Norby86 Nekem most újraindítás után még működik. Egyébként szerintem egyszerűen csak a windows a saját driverét akarja ráerőszakolni az eszközre, mert valamiért jobbnak látja... nem tudom, majd meglátjuk mi lesz a vége
-
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #1343 üzenetére
Gondoltam restart után rádugom a telót, megint nem látja...
Pedig amikor kiválasztom az általam irt módszerrel a megfelelő driver-t a telefonhoz addig szépen működik is vele, míg ujra nem indítom a gépet...aztán most ujra nem látja, csak ha megint végig megyek ezeken a beállításokon. Ez a win 10 makacsabb mint az öszvér, nemtudom miért állítja vissza a rossz drivert, amikor én kiválasztom neki a megfelelőt amit el is fogad "Ez az eszköz megfelelően működik", majd ujraindítás után eldobja. Azt hiszem hozzáértőbb ember kell ide. -
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #1324 üzenetére
Úgy néz ki megtaláltam a problémát!
Akinél szintén nem látná a windows 10 a telefont ha ráduja a gépre az kövesse az alábbi lépéseket:
Eszközkezelőbe bemászunk, ott van elvileg felkiáltójellel egy "ismeretlen eszköz" nevű szöveg a hordozható eszközök között, amire ha jobb egérrel rákattintunk majd az illesztőprogram frissítését válasszuk, előjön két lehetőség. Itt válasszuk az alsót "Illesztőprogramok keresése a számítógépen", majd "Választás a számítógépen található illesztőprogram listából"-ra kattintunk. Itt bejön három lehetőség, amik közül a legalsóra kattintunk: MTP-USB eszköz és alul a tovább gombra. Ezután nálam felugrott a telefon külső és belső tárhelye és 10-ból 10 próbálkozásra mindig bejött.Remélem nem áll vissza, de eddig úgy néz ki hibátlanul működik.
-
whisky71
tag
válasz
Meggyi001 #1331 üzenetére
Akkor bocs. Nem tudtam, hogy expert user vagy.
Ez a képernyő probléma viszont kicsit belém tette a frászt, bár nálam - egyelőre, lekopogva - jó. Viszont a speaker sz*rakodik. Hívásnál időnként nem hallok semmit, kihangosítva jó. Remélem, az időnként nem megy át állandóba. -
abasoft
újonc
válasz
Meggyi001 #1259 üzenetére
Az a megtévesztő, hogy látszólag be van állítva. Ha valaki csak megnézi, de nem egyezteti az aktuálissal, akkor azt hiheti, hogy rendben van. Nálam is úgy nézett ki először, hogy a kis 3G még megjelent a térerő ikon mellett, de a 4G már nem, csak a beállítások aktuálisra frissítése után.
-
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #1114 üzenetére
Nem sajnos, letöltöttem több helyről is ezt a zipet, aztán kicsomagoltam ahogy kell, betallóztam a scatter txt fájlt, de minden letöltött romnál ezt a hibát dobja ki. Egy régebbi kiadású flashtol programmal is próbáltam, de az sem segített. Úgyhogy 6.0-t újra húztam és elkezdtem bogarászni a Viper4android után, hogy mégis melyik verzió megy rendesen ezen. Úgy néz ki találtam egy működő verziót, de még nem akarom elkiabálni.
Viszont az érdekelne ha valaki esetleg tud segíteni ebben, hogy ez az 5.1-es romot miért nem hajlandó egyetlen flashtool sem beolvasni? Mert azért csak ránéznék arra az 5.1-es romra.
Hozzáteszem nálam is gondok vannak az ujjlenyomat feloldással, szintén 10-ből jó ha háromszor érzékeli, pedig minden irányból felvittem az ujjamat és többször is.
Amúgy magával a telefonnal ezeket leszámítva megvagyok elégedve,az akku nagyon jól bírja.Előző telefonomnál ha romot cseréltem mindig kellett hagyni 10-12% töltést hogy ne merüljön le mire felteszi a romot. Itt pár százalékot esik a töltés, utána még nyomkodom össze-vissza és alig akar lemenni a töltöttség.
Plusz a távnyomó infra nálam a tesztel ellentétben remekül működik még nagyobb távolságból is, sőt falra irányítva is a visszavert jelen keresztül 4 méterről bekapcsolta elsőre a samsung tv-t.
-
Bernath
tag
válasz
Meggyi001 #1100 üzenetére
Próbáltam,s ua az a jelenség csak természetesen a másik foglalattal,magyarul a foglalatok valszeg jók,bár azért az érdekes,hogy minden esetben a digire ajánlja fel a 4g a telenoros pedig ilyenkor sötét 2g,nem is lehet állítani,természetesen ha a 4g kártyát átrakom 2g akkor a másik állítható,csak azt nem értem honnan tudja melyikkel akarok netezni...
-
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #1070 üzenetére
Az volt a baj hogy az egész leírást nem olvastam végig, csak azt a részt ahonnan a rootolás leírása kezdődik.
De a lényeg hogy megoldódott.
Xposedben ezt a Gravityboxot gondoltam feltenni, hogy az értesítési sávot ha lehúzom, több gyorskapcsolót eltudjak helyezni ott.
Azt esetleg nem tudod hogy mintával vagy jelszóval egyes alkalmazásokat melyik menüben tudom lezárni? Mert tudom, hogy a készülék tud ilyet, de nem találom ezt a menüt.
A másik érdekesség, hogy ha be állítom az automatikus ki-be kapcsolást a telefonon akkor amint vissza kapcsolta magát, kéri a kártyám PIN kódját a telefon. Ez normális így? Mert anyukámnak is van egy hasonló telefonja, ott automatikus bekapcsolásnál nem kéri újra a kártyájának a PIN kódját. -
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #1064 üzenetére
Van is egy kis gondom. Letöltöttem a leírásodban található TWRP recovery-t, amit kicsomagoltam meg a flastool-t is letöltöttem, és úgy jártam el ahogy írod, download módra állítottam betallóztam a scatter txt fájlt, aztán lehúztam a telefont, megnyomtam a download-ot, vissza dugtam, de nem csinál semmit.
Drivert gondoltam fel teszem, ADB driver-t fel is tette, de a win8-as driver csomagot nem tudja fel telepíteni. Nekem win 10-em van. Mitévő legyek? -
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #1064 üzenetére
Helló!
Köszönöm a linket, megpróbálkozom vele.
Most a beállításokon végig zongoráztam, néztem kamerát meg ujjlenyomatolvasót, akku időt miközben nyomkodom stb., és azt vettem észre hogy az ujjamat nem mindig érzékeli, van amikor csak 3-4 próbálkozás után old fel. én csináltam valamit rosszul vagy ez alapból ilyen? Sosem használtam még ujjlenyomat feloldású telefont ezért is kérdezem, mert lehet én tettem rá rosszul az ujjam.
Kamerát meg majd inkább nappal tesztelem le, mert most este rizsás képeket lő. De összeségében megvagyok vele eddig elégedve.
Egyedül a hangerőt lehetne kicsit feljebb tekerni, az halknak tűnik.
De van a modding cikkedben ahogy látom erre is megoldás. Csak az a kérdésem ezzel kapcsolatban hogy ezek az értékek a Normal Mode-ra is igazak? Mert a Headset az a füles hangerejét állítja tudtommal.Vagy tévedek?
Idézek: Hang állításaHa valakinek esetleg kicsit halkabb a hangszórója, vagy a füles, esetleg a beszédhangszóró, így kell rajta módosítani. Letöltjük az MTK Engineering Mode alkalmazást. Majd az MTK settings / Hardware Testing /Audio menüre lépünk. Az eredeti leírás itt található: [link]
A headset módnál például ezeket módosítjuk:
the LEVEL 0 ------- VALUE 60 the SET
the LEVEL 1 ------- VALUE 85 the SET
the LEVEL 2 ------- VALUE 105 the SET
the LEVEL 3- ------ VALUE 125 the SET
the LEVEL 4 ------- VALUE 145 the SET
the LEVEL 5 ------- VALUE 160 the SET
the LEVEL 6 ------- VALUE 175 the SET
the LEVEL 7 ------- VALUE 185 the SET
the LEVEL 8 ------- VALUE 191 the SET
the LEVEL 9 ------- VALUE 200 the SET
the LEVEL 10 ----- VALUE 210 the SET
the LEVEL 11 ----- VALUE 219 the sET
the LEVEL 12 ----- VALUE 225 the sET
the LEVEL 13 ----- VALUE 240 the sET
the LEVEL 14 ----- VALUE 255 the sET -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Meggyi001 #940 üzenetére
Igen és nem is. Ez a topicot is annyira van időm olvasni, mint a legtöbbet mostanában. Igen: a Power is az én projektem egy ideje, mármint a Ping-es.
Az eddig utolsó 6.0 (0709) három gyári hibáját próbáltam reprodukálni.
1, Ujjlenyomat feloldás bekapcsol > Biztonság > SmartLock
Ha nincs net, ez csak fehér képernyő
2, Random rebootol átváltva a képernyőzárat
3, A gyorskapcsolók között van egy felesleges "screenrecord", ami nem jó semmire. Kitenni sem lehet...
Egyébként: fehér a Power.
-
Norby86
őstag
-
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001 #709 üzenetére
Szerintem is inkább megvárom míg lesz raktáron.
Néztem ezt a GPS tesztet és jót nevettem, hogy percekig nem talál GPS jelet az Oukitel K6000 Pro. Nem tudom egyedi eset e, de inkább maradnék a műanyag/fa hátlapos Ulefone Power-nél. Oukitel annyival tud maximum többet hogy az ütéseknek jobban ellenáll mivel alu a hátlapja, kamerája a tesztvideó szerint elég jó, iphone 6 szintet hozza (persze lehet kozmetikázták a videót). Szerintetek amúgy ez az Oukitel K6000 kamerában jobb vagy ugyan olyan mint az Ulefone Power? -
SharpSA
veterán
válasz
Meggyi001 #677 üzenetére
Igen, külső: Xposed Additions Pro. Az ingyenesben nem lehet külső appokat hozzárendelni, a Pro-val kinyílik több lehetőség.
Bármely gombra bármit rakhatsz és ezzel nem indul el az eredeti funkció. Mert előtte próbáltam az All in one Gestures-t, amivel szintén működik a dolog, csak éppen az eredeti kamera is elindul... -
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
Meggyi001 #481 üzenetére
Na most már laptopról írok. Nem tudom miért rágtak be, valóban elég gyors ez a készülék. Megnéztem jó pár program beltöltődését, használható állapotban kerülését a G4-emmel párhuzamosan. Több helyen még 1 másodperc sem volt a különbség, volt ahol meg semennyi. Pedig vannak olyan excel táblázataim, amelyekben akár 9 lap is van. A böngészés is kiváló. Nincs számottevő különbség. Pont. Ha még olyan kamera lenne ebben a kütyüben, mint a G4-é, az lenne a kánaán... meg mondjuk 16 helyett 32GB belső tárhely. Nekem 1 sim kártyám van, így ez utóbbi nem probléma.
Kellene még egy olyan övtok, amibe a szilikonnal együtt belefér a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest