Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attilawap
üzenetére
1: Először a download gombot nyomod, és utána dugod rá kikapcsolt telót?
2: Próbáltad ékezet nélküli sima mappából is flesselni? Pl a flash tool saját mappájából?
3: Ez az a recovery? [link]
4: A rom flash simán végig ment ezek szerint?Ha egyik után sem jó, másik twrp-vel kell lehet próbálkozz....addig még gondokszok....
-
válasz
Attilawap
üzenetére
Keeperv tanácsa, nem megfelelő a recovery, próbáld meg ezzel: [link]
Sárgulás: bakker! Ez tipikus lg g2 és g3 hardver hiba, azoknál nagyon sok sárgulás lett. Basszus, nem hiszem el, hogy itt is van. Az elején sokan azt hitték hogy a játékok és a melegedés miatt van, aztán sok embernek lett úgy is, hogy nem játszottak, és nem melegedett a telefonjuk sem túlzottan. És ott tök random jött elő, volt akinek három hónap után, volt akinek 15 hónap után. De sanszos, hogy köze lehet a ragasztó anyagnak, ami a hő hatására így besárgul, vagy lehet hogy tényleg az akksi melegíti / nyomja alulról....bakker....azonnal garanciális ügyintézés!
Írd meg, hogy elindult e a twrp recovery, és a patch felment e.
Példa képek: [link]
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Attilawap
üzenetére
Jártam így, a Maui nekem sem jött össze.. Ez alapján a leírás alapján bepötyögtem őket simán, azóta semmi gond nincs vele. Nem tudom, változik e a helyzet valami hatására majd valamikor, de egyelőre ez így jó megoldásnak tűnik, és, ha eltűnne újra, megint csak ezt csinálnám

1. Go to Engineering Mode with this code * # * # 3646633 # * # *
2. Type it on call pad
3. Engineering Mode show on your phone screen
4. Go to CDS info
5. Go to Radio info
6. then go to Phone1 (For the first IMEI No)
7. At the top there is a command line which begins "AT+ EGMR=1,7,"IMEI_1" (Instead of IMEI_1 put your first IMEI No)!!! after (AT+) put one space AT+ EGMR !!!!!!!
8. Hit send command
9. If you done just reboot the phone
10. If you change the second IMEI No then go to step 2 and select "Phone2"
11. And enter the code "AT+ EGMR=1,10,"IMEI_2" (Instead of IMEI_2 put your second IMEI No)
12. Hit send command
13. Reboot your phone -
válasz
Attilawap
üzenetére
Recovery-nek próbáld meg ezt pl, flesselni kell, értelemszerűen csak a recovery partíció legyen bepipálva: [link]. Ha ez fent van és megy is, onnan már egyszerűen tudod a root-ot ezzel flesselni, vagy az általam módosított magyar nyelvű recovery-t feltenni.
-----------------------------------------------------------
A többieknek: Na jó, kaptok még egy Orange skint is:

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Attilawap
üzenetére
"PMT changed for the ROM it must be download"
A scatter fájlod és a telefonod valós felosztása között eltérést érzékel a szoftver. Nem ír arra a helyre, ami a scatterben van, hisz az jelenleg nem az ott megadott szoftverrészeket érinti...
"Flash Tool-al formáztam a flash-t, de semmi. Meg annyi történt, hogy most már nem működik az ujjlenyomat olvasó sem
"...és telefonálni sem tudsz nagyon valószínűleg, mert invalid mindkét IMEI...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Attilawap
üzenetére
Jövőre lesz 8. éve, hogy telefonok javításával, szoftverezésével foglalkozom. Nem azt tudom, hogy nem az az oka, hanem azt, hogy a készülék megbontása nélkül kijelenteni egy ilyen diagnózist óriási kreténségre vall. Még műszeres bemérés után sem merném 100%-ra biztosan kijelenteni, amit a szervizes megengedett magának, tekintetbe véve a mainboard bonyolultságát....
-
-
válasz
Attilawap
üzenetére
Tölts le egy ugyanolyan romot mint ami fent van , és csinálj úgy mintha flesselnéd az egész romot, de, csak a recoveryt hagyd be pipálva, és akkor csak az flesseli. Csak holnap este leszek gépnél, nem tudok adni scattert. De az előbb leirt módszer is jól működik.
Attilawap: nekem is win 10 64 bitessel.
-
válasz
Attilawap
üzenetére
Én ezzel flesselek: SP_Flash_Tool_v5.1552.00.000, itt nincs fejlesztői opció (vagy csak nem találom). Gyári visszaállításnál nem tűnik el a root, max a root jogot kezelő alkalmazás; pl supersu/kingroot, stb. Fel flesselsz egy új romot, és minden eltűnik.
(#1362) HuaweiU8500: Nálam több mint 5 hónap után jött elő, és sztem nem a gyorstöltés miatt, legalábbis csak megérzés, ugye ezt nem tudjuk sajnos bizonyítani....

-
válasz
Attilawap
üzenetére
Igen, meg. Flesselni kell a twrp recovery-t, aztán recovery-ből a supersu-t.
-
Lajbymester
tag
válasz
Attilawap
üzenetére
Az Xposed egy keretrendszer, ami lehetővé teszi, hogy az Android rendszer gyakorlatilag bármely részébe belenyúlj anélkül, hogy módosítanál rendszerfájlokat. Pl. régebben a SystemUI modokat (amik mondjuk az állapotsor színén vagy az ikonjain változtatnak, esetleg funkcionalitáson változtatnak) minden készülék minden ROM-jára külön el kellett készíteni. Az Xposed segítségével az ilyen módosításokat készülékfüggetlen módon lehet alkalmazni. De ehhez modulok szükségesek. A GravityBox a legösszetettebb modul, amely rengeteg módosítást tartalmaz: kiteheted az akksi százalékot az állapotsorba, újra bekapcsolhatod a zárképernyő widgeteket, amelyek az Android 5.0 óta ki lettek véve hivatalosan. Beállíthatod, hogy a zárképernyőn ha megnyomod valamelyik hanverő gombot, akkor kapcsolja be a zseblámpát. És még rengeteg ehhez hasonló dolog. Gyakorlatilag a CyanogenMod plusz funkcióit megkapod a gyári rendszeren, és még sokkal többet. Én pl. egy olyan modul miatt használom az Xposed-ot, amely minden alkalmazásnak teljes írási jogot biztosít a külső SD kártyának, mint ahogy a KitKat alatti verziókon kezelte az Android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az utolsót lehagytam. Remélem Keeperv85 mond valami okosat mindkettőre....

...
"
)

Meggyi001