- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
-
tatita
tag
válasz
Meggyi001 #3214 üzenetére
Elsősorban akksi hiba lehet. Ugye ezt egy csere alapján lehetne megmondani, de a korábbi tapasztalatok is erre utalnak. Nos, ha ezután sem működne (kicsi a valószínűsége), akkor charging board lehet a másik lehetőség. Az akkumulátor és a charging board kb ugyanannyiba kerülnek. Az utóbbit könnyebb kicserélni. Az akksi elég sérülékeny.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Meggyi001 #3175 üzenetére
Kicsit rousztusabb mint a Power 2, olyan Sony feeling. A front dupla kamera+vaku elég jó képeket készít, a hátsó kamerák (ugyanolyan mint a front) már nem akkora dobások. A megnyomható ujjlenyomatolvaso nem annyira jó mint a Power 2é. Az akku kezelés viszont jobban működik, alig fogyaszt...Nincs értesítő led, de a front vakut tudja kezelni néhány apk jelzésre. Vannak érintőgombok a home gomb mellett.. Egyébként olyan mint a Power 2.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3154 üzenetére
Igen, ilyesmit, egészen pontosan a Simple Control alkalmazást. El lehet vele lenni, de kényelmetlen, nagyon sokat használom a vissza gombot, meg a home gombot is, mikor felpörgök (ezért is volt igényem egy ilyen pörgős telefonra, ide oda lépkedni rövid idő alatt), főleg akár vezetés közben, hacsak a gps-en kéne valami.. Szóval ja, el lehet vele lenni, de igy két nap után is majd megőrülök, hogy nem fullos a teló, pedig életem legjobb telója eddig.. Erre pofára ejtem..... Na mindegy, majd valami akkor lesz vele, meglátjuk, hozzá tudok e szokni
-
tatita
tag
válasz
Meggyi001 #3081 üzenetére
Most rendben van minden, úgy néz ki. A Power is, az új telefonom is remekül megy. Az utóbbival csináltam egy 11 órás Sot időt, úgy, hogy maradt még 25% kakaó. Ezek után úgy döntöttem, végképp nem érdekel, hogy 5800-e az akksi vagy 6200. Teljesen érdektelen, ha ennyit tud. Van róla képernyőmentésem is, csak az apk-ból nem tudom feltölteni.
-
Silenzio
addikt
válasz
Meggyi001 #3067 üzenetére
Power 1-es típus legfrisebb gyári rommal, használtan vettem. Az ujjlenyomatolvasó van bekapcsolva meg a Wifi, GPS off. Ma 40%-ot merült 2.5 óra kijelzőidővel. Ez 12% volt. Kerek 12% a WiFi is 11 óra bekapcsolt idővel. A telefon tétlen ismét magas, 9%-kal. Az akku kifogástalannak tűnik, 36 percet játszottam egy nagyon teljesítményigényes játékkal, ennek 1%-ra taksálta a fogyasztását. Rootoljam és dobjak rá custom romot?
Sajnos nekem az Android 6.0 óta minden telefon kb 2x olyan gyorsan merül mint másnál. Nexus 5-ből 1.5-2 óra SOT-t tudtam kihozni, LG G4-ből max 2.5-3-at. Az egyedüli kivétel az S7 Active volt, az hozta amit kellett.
-
Attilawap
csendes tag
válasz
Meggyi001 #3063 üzenetére
1. Igen először a Download gombot nyomtat, utána dugom rá a telót.
2. nincsenek ékezetek a mappában
3. igen, az
4. Igen, minden flottul ment.Viszont sejtem, hogy hol lehet a hiba. Amit te csináltál skins-es recovery, abban nincs scatter fájl, amit meg feltettél a needrom-ra scatter fájlt Ulefone Power 6.0 2016.12.06. Official Firmware néven 01/10/2017-i dátummal, azt ha megnyitom jegyzettömbbel, abban nincs hivatkozás a .img fájlra.
-
-
Zöldbéka
tag
válasz
Meggyi001 #3060 üzenetére
Na ezért nem ba..tatom a POWER 2-met!
Nekem gyári állapotban van, csak appokat rakosgattam fel amik kellenek és semmi baja, gond nélkül műkszik, az akkumulátort is ha keveset rádiózok rajta akkor 3-4 naponta kell töltenem!/Bluetooth-on rádiózok, van olyan fülhallgatóm ami szuper sztereo hangzást biztosit !!!!/
Szóval nem győzöm elégszer írni nekem nagyon bejött ez a készülék, úgy az ára is a szolgáltatásaival kompletten!!
Éreztem, hogy a POWER 1-et le kell cserélnem kevés volt a tárhelye nekem nagyon!/16 Gb./ -
tatita
tag
válasz
Meggyi001 #3014 üzenetére
Nem részletezem, mert egy kisregény lenne belőle. A lényege az, hogy módosítgatják a szállítási időt, most harmadjára már egy gyenge hónapot pakoltak rá. Írhatok nekik bármit, olyan, mintha egy géppel leveleznék. Itt elegem lett, töröltem a tranzakciót, máshol vásároltam telefont. Egy pozitívum volt, azonnal visszafizették a pénzt.
Remélem a telefonod jól fog viselkedni az új gazdájánál
-
szaszab
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3008 üzenetére
A megapixel nem mond sokat. A Lenovo P70-ben lévő 13 megapixeles kamerával olyan gyönyörű képeket lehet lőni, mint egy krumplival. Ráadásul a legtöbb dupla kamerás mobil akkuja úgy merül fotózáskor, mintha száz pióca szívná el a mAh-kat.
Pl az egyik tesztben ezt írták: "Many may think the selling point of this device should be the dual-camera. But actually, it’s the weakest feature in the Ulefone T1." (Azaz: sokan azt gondolhatnák, hogy eme készüléket a dupla kamera adja el. De konkrétan ez a leggyengébb tulajdonsága az Ulefone T1-nek.)
Bármelyik tesztet olvastam, egyik sem tér ki arra, mennyire merül az akku, ha mindkét hátsó kamerát használja az ember fia/lánya. Volt egy teszt, ahol fél óráig videóztak egy "csendéletet", de az irreleváns, mert csak egy kamera volt aktív. Még könyörgöm... Csendéletet? Az autofókuszt sem dolgoztatták meg.
Egy szónak. Ja, nem. Száz szónak is egy a vége: szívesen kipróbálnám, de (áfával) 70k-t nekem nem érne. Pedig jó kamerás mobilt keresek barátnőmnek 100k alatt. Ha 100%-ban megúsznám az adót, talán megrendelném. De így, a weakest featúrának tudatában... No way.
-
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #2971 üzenetére
Igazából feladtam, hiányzik az az IMSI szám, de a google sem a barátom, mert bárhogy próbálom keresni, mindig azt hiszi, hogy elírtam, és IMEI akar lenni.. Majd visszateszem a másik telóba a simet, addig meg át van irányítva.. Legalább lesz tárhelyem (visszarakom a memókarit)
-
zitrone88
aktív tag
-
szigabor
újonc
válasz
Meggyi001 #2925 üzenetére
Üdv!
Power telefonom kijelzőjének a felső csíkja elhagyta magát, nem tudtam használni a legördítést. Így sok funkció vált elérhetetlenné. Gondoltam, csinálok rajta gyári resetet, le is mentettem róla mindent. Azt hittem. Többféle programmal, több helyszínre, csak ellenőrizni felejtettem el, hogy amikor a telefon azt mondja, lementett SD kártyára, meg a Google Drive-ra, akkor az úgy is van.
A legfontosabb felvételek sajnos nincsenek elmentve, pedig a Power azt ígérte, hogy OK.
Gyári visszaállítás megtörtént. A felső kijelzősáv sem javult meg, és az anyagok sincsenek elmentve.
Olvastam, hogy vannak progik, amelyekkel lehet a telefon belső tárolójáról is visszanyerni ilyenkor, mintha Undelete programmal keresnénk merevlemezen.
De ehhez rootolt gép kellene és az enyém nem volt az.
A topik bevezetőjében olvasott programokkal álltam neki rootolni, de valahol 67% körül mindig leállt.
Kérdésem: erőlködjek ezeknek az adatoknak a visszanyerésével, vagy egy gyári állapot úgy radírozza le a partíciókat, hogy arról semmi sem nyerhető vissza?
A kérdéses program egy felvevőprogram, amivel telefonbeszélgetéseket tudok rögzíteni. És sajnos egy csomó olyan műszaki meeting volt elmentve, amiből az adatokra nagy szükségem lenne. És ez a program sem SD kártyára írt, hanem a telefonba.
Szívesen kérném olyan gyakorlott fórumos segítségét, aki – ha visszanyerhetők az adatok – rootol, majd lebányássza azt a 8-10 hangfelvételt, amire szükségem van.
Ha ez nem lehetséges, akkor talán rootolni sem érdemes...
A kijelzőről: amikor a legördülő sáv nem érzékeny, akkor az kijelzőcsere?
Köszönettel
szg -
tatita
tag
válasz
Meggyi001 #2925 üzenetére
Na, ez jól néz ki. Az akkumulátor ikon olyan, mint a Xiaomikben, az mindig tetszett.
A Poweremet parkolópájára tettem, mert az új kijelzőn nem volt az a prizma, ami kell a gombok megvilágításához. A régiből próbáltam átmenteni, de nem tudtam pontosan a helyére varázsolni. Utána más módszerekkel próbáltam a fényt a helyükre irányítani, de nem sikerült normálisan megoldani. A sok össze- és szétszereléstől a ledek fényterelő "csövecskéi" teljesen tönkrementek. Annélkül pedig a telefon minden lehetséges helyen világít, csak ott nem, ahol kellene. Közben vettem másik kijelzőt, amin van prizma. Ha ezzel kezdem, már régen jó lenne. Most várom az öntapadós PU hab lapot, amiből az új fényterelőket kísérlem meg kiszabni.
Nem tudom mennyire lesz ez a megoldás jó...
A biztonság kedvéért előrendeltem egy tegnap egy Vernee Thor Plust. A Mars Pro nagyon tetszett, de a 3500-as akksit kissé karcsúnak találtam. Kompromisszumként bevállaltam a HD kijelzőt, ami Super Amoled, a Mars Pro-hoz hasonlóan.
Nem tudom jó lóra tettem-e, mert állítólag a Vernee nem feltétlenül rendelkezik a legfényesebb múlttal... -
455
csendes tag
válasz
Meggyi001 #2915 üzenetére
Nem, semmi se látszik a hátlapján. Érdekes mód tegnap nem kapcsolt csak úgy ki magától, 20% körül dugtam hajnalban töltőre (amikor is megint előjött ez a feltölti magát rövid idő alatt 100%-ra probléma, majd bekapcs-kikapcs és egy-két ki-be dugás után) majd sikerült kb. 5 óra után 80% körülire feltöltenie magát. Nem tudom mit gondoljak...
-
szaszab
aktív tag
-
tatita
tag
válasz
Meggyi001 #2887 üzenetére
Eléggé szűk a nyílásuk, valóban kevesebb fényt engednek át. Egy hasonló, de vékonyabb falú gumicsőből kellene egy újat kiszabni. Mivel a profilja szögletes és ugye az átmérő mérete is adott, nem lehet egyszerű beszerezni. Viszont semmi sem lehetetlen
A ledek fénye nagyon erős, az elegendő a jobb láthatósághoz. -
tatita
tag
válasz
Meggyi001 #2881 üzenetére
Mindenképpen szerettem volna dokumentálni, de nem volt könnyű dolgom. A sim kártya átkerült a BB-be, az vette át a router szerepét, töltőn volt, ezért azzal nem fotózhattam/videózhattam. Most jobb eszközöm nincs, ezért egy őskövület HTC HD2-vel készültek a fotók. Nem tudom milyen minőségű képeket csinált a legenda
Megpróbálom valahogyan megosztani veletek, ha elfogadható a minőség.
-
brian1974
tag
válasz
Meggyi001 #2872 üzenetére
Driver.....
De annyira véletlen jöttem rá, h majdnem hanyatt estem. Valamiért belemásztam a W7 gyerekek fiókjába.... csak úgy hülyeségből rádugtam a telót a kábelre és elkezdett telepítgetni és felvillant a kijelző. Akkor nagylevegő és megpróbáltam feltenni a romot és sikerült.... -
válasz
Meggyi001 #2833 üzenetére
Na, pár sor a Meizu M5 Note-ról. Egy munkatársam kér meg rá, hogy keressek neki egy nagyjából jó telefont, amiben van gyro szenzor is. A fiának kellett, de lett egy véve a sógora fiának is, így volt itt kapásból kettő. Nagyon jól összerakott kis telefon. Jobb mint a power, leszámítva az akksit és az infrát. Akksiban csak kicsit marad el tőle, 1-3 órával, meg is lepődtem. Fém ház, nagyon szép és kényelmes. A kamera szoft meg mint az s7 edge, ujjhúzásra fordítja a kamerát, elölről hátulra + vissza. Antutu 48000 körül. Igényesebb játék közben elég jól melegszik a hátlap. Csak egy gomb van elöl, a home gomb, ami egyben az ujjlenyomatolvasó is. A vissza gomb is ez, csak hozzá kell érni, nem nyomni. Nagyon állat. Az alkalmazásváltó meg a képernyő szélén ujj felhúz. Led notify is van, csak fehéret láttam, nem volt időm tesztelni. De jó kis telefon, megtetszett. 53.000 huf. Sokkal kecsesebb és kisebb mint a power.
5.5 col fullhd
3 gb ram
32 gb rom
4000 mah akksi
8 mag/ 4*1.8 + 4*1.3 -
brian1974
tag
válasz
Meggyi001 #2855 üzenetére
Ok. Ha hazaérek kipróbálom.
Igen. A hozzávalót akartam rátölteni. Viszont ilyen állapotában nem lehet tölteni sem. A driverekbe már belekeveredtem. Egy jó párat fel is pakoltam. De egyikkel sem megy, már azzal sem, amivel eleinte működött. Az akkut valahogy ki lehet szedni? -
brian1974
tag
válasz
Meggyi001 #2851 üzenetére
huhhhhh összekaparom az emlékeim.
először felraktam az SP tools-ot. Utána teló kikapcs, akkor rádugtam a gépre, akkor még világított a piros led. Behúztam a legújabb ROMot és rányomtam a Dowload gombra. alól egy piros sáv elrohant és egy a program által dobott hibaüzenettel leállt. Utána se kép, se hang a telón. Akkor még rádugtam a géprea portok között megjelent,de egy idő után, ha rádugom, ismeretlen eszközként ismeri fel.. -
-
szaszab
aktív tag
válasz
Meggyi001 #2717 üzenetére
Most egy ilyesmivel töltöm. Ez is 110-240-et tud, nem az a lényeg. Hanem az, hogy más a csatlakozó New Yorkban.
Ami furcsa, hogy a tabletem (Nexus 7) még öcsém telefonját is pikk-pakk feltölti.Való igaz, jobban járnék egy átalakítóval.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #2661 üzenetére
Kiralynak tunik, majd meselj, hogy az olcsobbal is mukodik e, meg akkor a gyari szilikon tokkal tuti? Azzal a hard case-zel az a baj, hogy egyet egy fél nap alatt elnyuttem, pedig nem csinaltam vele semmi extremet, annyira kemeny, hogy szerintem a legnyomastol pattanhatott el, lenyeg, hogy valami cube feliratu volt, es akkora feszultseg volt benne, hogy komolyan, a tenger hullamzasatol eltort egy fel nap alatt... Nem voltam tenger kozeleben, hozzateszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobilinternet
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest