- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3790 üzenetére
Ma próbáltam megint egy kártya kivételt (másik telefonba akartam tenni kipróbálásra de aztán kiderült hogy abba mikro SIM kell ahhoz meg nem volt éppen keret nálam). Na mindegy ha már kint volt akkor kicsit megtörölgettem és visszaraktam. És szépen elkezdett működni a net. Lehet mégis csak valami érintkezési gond lesz. Ismét kivettem párt perce és mindkét SIM-et átdörzsöltem alkohollal. Úgyhogy most figyelem mennyire stabil a net.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest