- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Akit érdekel , az Ulefone Armor 7 Mobiltelefon
ára csökkent.
Link: -
De jó lenne a munkámhoz egy ilyen: Ulefone Armor X5 Pro [link]
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3790 üzenetére
Ma próbáltam megint egy kártya kivételt (másik telefonba akartam tenni kipróbálásra de aztán kiderült hogy abba mikro SIM kell ahhoz meg nem volt éppen keret nálam). Na mindegy ha már kint volt akkor kicsit megtörölgettem és visszaraktam. És szépen elkezdett működni a net. Lehet mégis csak valami érintkezési gond lesz. Ismét kivettem párt perce és mindkét SIM-et átdörzsöltem alkohollal. Úgyhogy most figyelem mennyire stabil a net.
-
22 fajta ulefon-t lehet kapni itthon, az nagyon jó sztem. Az azt jelenti, hogy megbízható a márka: [link]
-
Bakker, milyen durva tokja van
Ulefone Armor 9 Review The Best Phone For Tradesman?
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3786 üzenetére
Novemberben fogja betölteni a második évét a teló. Nem volt semmi változás sem a telepített appokban sem a körülményekben. Megpróbálom még egyszer kivenni a kártyákat és megtörölgetni. Utána bemegyek a Telekomhoz, lehet hogy azzal a kártyával van valami gond. Ma átkapcsoltam a netet Telenorra és nem valami gyorsan ugyan de elment szakadás nélkül. Köszi a választ, majd beszámolok róla hogy mire jutottam.
-
-
fundaluk
tag
Kedves fórumtársak, egy kis segítséget kérnék. Szeretett Power 5-ösömben nagyon bizonytalanul működik a mobilnet egy-két hete. Az egyes kártyahelyen Telekom a kettesben Telenor kártya van. Mindkettő jó térerővel látja a 4G-t de amikor konkrétan elindítok valamilyen netet igénylő alkalmazást, akkor gyakran megszakad a kapcsolat. Ez főleg a Telekomos kártyánál jön elő, de a Telenorosnál is lassú és bizonytalan a kapcsolat. Újraindítás, kártyák kivétele és visszarakása már megvolt, nem segített sajnos.
Hardveres vagy szoftveres gond lehet ez? -
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3774 üzenetére
Igazi kis méregzsák, de kinézetre kicsit nekem snassz. Tetszett az a több szín berakás, a feketével a narancssárga pl, ez is lehetne kalandosabb :) Persze manapság nehéz, mert elől egy képernyő minden.. Azért menő :)
Hát még az az endoszkóp is milyen menő, az sincs minden telefonban :o
-
Na, akkor igaz, hőkamerás: link
-
fundaluk
tag
válasz
csikosdapro #3771 üzenetére
Az jó ha minél többet ismer. Annál több műholdat lát így gyorsabb és pontosabb. A négy közül az AGPS különbözik a többitől. Az nem egy műholdrendszer hanem annyit tesz hogy a mobilhálózat segítségével gyorsabb kezdeti helymeghatározást tud mintha csak a műholdak jeleit használná.
-
válasz
csikosdapro #3771 üzenetére
Európában szerintem az alsó kettőt fogja használni, de nézd csak:link
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
A GPS-nél mennyire lényeges, hogyGPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou
vagy
GPS, A-GPS
ezt mindenhol használja? mert akkor lényegesen jobb? európában lenne használva (sry a noob kérdésért)
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3768 üzenetére
jó kérdés :)
Megnyomkodtam az armot 6e-t, a képek tűrhetőek, a rendszer pörög, mint az álom, masszív készülék, annyira nem is tűnik bumszlinak (mint akármelyik nagyobb telefon mondjuk egy spigen tokban, annál valamivel ducibb csak), súlya az van, de olyan jóleső, férfias. egész megkívántam az armort, szép a szemnek is (akinek van ilyen hajlama) :D A menü magyar fordítása hagy kívánnivalót maga után, de azzal együtt lehet élni. Túlságosan megszoktam a Samsungot, máskülönben rohannék venni egyet. Nekem a samu note 10 lite lett, baromi jó az s-pen, gyors is a cucc, amoled, de azon kívül nem vagyok elájulva.
-
Ez most lesz? Tök jó! Vagy már van ilyen más telefonban is?
Ulefone Armor 9 - FLIR Lepton Thermal Imaging Camera Integrated
-
zitrone88
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos, vagy nem sajnos, nem mertem "beérni" egy Ulefone-nal, pedig nagyon kívánom a Power1 után még mindig, csak az MTK procit nem.... Úgyhogy egy Samsung Note 10 Lite-ra váltom most a Galaxy A6 Plust, nem Ulefone-ra. Céges is és magán is a felhasználás, így, mivel az A6+ ennyire bevált megbízhatóság tekintetében, Samut veszek ismét. DE! Kolléga tör zúz mindig, úgyhogy neki egy Ulefone Armor 6E -t rendeltem. Ha megjön, mesélek róla, addig esetleg írhattok kérdéseket, mit nézzek meg rajta, amíg beállítom neki a ketyerét
-
válasz
fundaluk #3759 üzenetére
Én szinte mindig használtam, nálam elvárás, hogy legyen a telóban. Általában tv-re, sok tv van a házban, és valamelyiknek nem tom hol a távirányítója. Meg minden másra is, orvosi rendelőben átállítom a saját értékemre a légkondit, stb. Meg ami infrás, dvd lejátszó, stb, ezzel szoktam nyomni.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001 #3758 üzenetére
No, ez már az az árkategória, amiért tuti nem vennék kínai telefont egyébként
Ennyiért ott a Samsung A71, bár infra nélkül. Mondjuk én elfogult vagyok, mert egy Xiaomim volt, és nagyon rühelltem
Azóta egy Samsung A6+ tulaja vagyok, ami minden tekintetben gyengébb hardverileg, mégis képtelen vagyok lecserélni, mert semmi hülyeséget nem csinál, azon kívül, hogy nem a legfürgébb nyuszi a kalapban, nem ad rá okot, hogy lecseréljem végre....
-
Na, ebben lesz infra: link
-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001 #3756 üzenetére
Ha most cserélném a Power 5-ösömet (amit pillanatnyilag nem akarok) akkor tuti bevállalnék egy ilyet. Kinézetre, méretre hasonló, az akksi se sokkal kisebb és azért a vízállóság az jó dolog. A márkával pedig nagyon meg vagyok eddig elégedve. 230 dolcsiért remek vétel.
-
Na, srácok , egy teszt: Ulefone Armor 3W - a túrakirály
-
Ulefone Armor X7 Waterproof Test [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest