- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz zitaa01 #1246 üzenetére
Szia!
Na akkor egy sorstárs úgy látom van itt. Épp irni akartam hogy mai nap ugyan ez történt velem is. Reggel még simán látta a telefonom a Win10, délutánra már nem... konkrétan rádugom és semmit nem jelenít meg. Ha átkapcsolom az adatátvitelt XP kompatiilis módba és felcsatolom az sd kártyát, akkor azt látja, de a telefon belső memóriáját nem. Anyám gépére rádugtam amin szintén windows 10 van, azon meg még megy. De ezek szerint egy frissítés kiiktatta valahogy ezt a funkciót hogy lássa a gép a telefont win10 alatt. Vajon hogy lehet ezt helyrehozni?
Másik két aróbb problémám hogy trackelek kerékpározás közben, azaz a gps alapján menti a program hogy merre és mennyit megyek éppen. Szóval a gps be van kapcsolva, sőt a leg pontosabbra van állítva hogy mobil hálózat alapján is bemérje a tartózkodási helyemet elvileg így tíz méteres pontossággal mér. De valamiért a trackingbe bizonyos helyeken csak egyenes vonalakat húz, magyarul nincs az úton a gps, elveszti a jelet gondolom. Szóval nem tudom erre is mit lehetne kitalálni. Másik gondom a kamera. Sajnos bármilyen programot próbálok, a kamera lencse szélei borzasztóan homályosítják a képet. Mutatok példákat, íme: 1,2,3.
Főleg a képek bal szélét mossa el teljesen a lencse, de néha a jobb széleket is. Középen semmi baj a képpel. Persze tudom, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni.-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest