- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Nem akarok bunkónak tűnni, de általában ezt az emberek ránézésre használják. Ha valami nem ok, akkor meg vagy a gyártó supportja/faqja vagy simán F1.
Az egyetlen magyar ''kézikönyvet'' azt a UVS 6.0-hoz láttam, amikor annak idején megvettem a 3xfirewire-ös PCI bővítőkártyát. (Mer' ahhoz volt egy UVS 6.0 hozzácsapva.)
De éppen csak arról regél, hogy hogyan állítsam a gépet optimálisra, meg driver telepítés, és minimális troubleshooting max 20 oldal.
ps: kérdezz és segítek - bármilyen kérdés jöhet (ami a videoszerkesztővel közvetlenül kapcsolatos - vagyis pl: nem DVD szerk....)
-----------------
Viszont itt jön az én kérdésem: mi a különbség a
a UVS x.y BASIC (többnyire firewire-ös kártyákkal adják) és a dobozos UVS-ek közöt???
előre is kösz a választ,
p.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest