- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubacsino
aktív tag
Nem bántásból, persze arról az oldalról nézve ez csak szemantikai kötözködés, azonban klasszikus értelemben ez nem kézikonzol. Nézed el nekem ezt. Későbbiekben ez igencsak félrevezető lesz. Pláne ha az M$ és Sony ez irányba tett lépései igaznak bizonyulnak majd.
És persze jogos a kérdés h akkor minek is lehetne nevezni ezeket az eszközöket. Talán a portable gaming PC vagy handheld gaming PC oldalhelyesebb kategória lenne. Hogy magyarul? Most megfogtál! Bízzuk ezt az időre, bár ahogy látom ezzel még a szaksajtónak is vannak feladatai, de hátha kitalálnak valamit. A handheld PC nekem egyre szimpatikusabb. Bár onnét meg steamdeck lóg ki... de az még mindig "konzolosabb" mint a "többi"
Sokan irigylik a problémáimat, tudom.Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, és ebből már nem engedek. BÚÉK!
-
affli
tag
Be kellett ásnom magam a net bugyraiba, mire sikerült némi infót és árat találni a Zone-ról.. Alig lehet kapni pár helyen, lehet inkább a jelenlegi masinájukkal kellene foglalkozniuk
-
peet05
aktív tag
Nincs ezzel semmi gond, sőt.
Már a 780M-mel szerelt handheld is teljesen korrekt teljesítményt nyújt.Intel oldalon a 140V-vel szerelt Ultra 7 268V emeli a tétet, a 890M (Ryzen AI 9 HX 370) szintén egy következő lépcsőfok.
Azért az korrekt, hogy egy 600-700g-os, 7-8.8"-ig, 65-80Wh-s kütyüvel a CP2077 1080p-ben, medium-high beállításokkal hoz 60fps-t (890M-mel).
Én úgy látom, hogy egy-két gen. kellett ahhoz, hogy ez a "dolog" (is) beérjen, Win alapon.
Kíváncsian várom a 2025-ös CES-t, ahol (remélem) bemutatkozik az új Ally és Legion Go. -
tibaimp
nagyúr
Lassan telítődik már ez a piac is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest